• Welcome to Форум на българските шофьори.

Международни шофьори, вътрешно в Европа.

Започната от tbachvarov, Понеделник, 12 Август, 2013, 15:23:17

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

tbachvarov

Търся 3 двойки шофьори за работа вътрешно в Европа, фирмата е белгийска заплащането е 1600 евро. Работи се минимум 3 месеца след това 1 месец почивка. Камионите са даф, волво или скания минимум евро 5. Кандидатите трябва да знаят английски, немски, френски или холандски, трябва да имате стаж, кара се в цяла западна Европа включително Великобритания, Швейцария и Норвегия, Ремаркетата са само хладилници. Кандидатите трябва да имат готовност да тръгнат до 17.08.2013г. За повече информация телефон : +359 899 868 294, Тихомир Бъчваров. Аз лично също съм шофьор, работя в фирмата от 2 години.

tbachvarov

martin stanev

Колега дай име на фирмата и къде се намира гаража. Имам приятел дето работи в Sitra, за 1800eu. на месец и кореспондира с тях на руски, а вие давате 1600 и изисквате-английски, немски, френски или холандски. Някак си....

martin stanev

tbachvarov

Фирмата се казва Quality thermo, гаража е в Nazareth. Работи се с словашки договори, заплатата се формира от 400 евро бруто в словакия + командировки по наредба, ако си в Испания цял месец ще вземеш около 1650 евро, защото командировката е по 43 евро на ден, ако си в Норвегия ще вземеш над 1800 защото командировката е по 54 евро на ден. Написал съм 1600 за да няма големи очаквания. Работи се един месец заплатата се взима на края на следващия.

tbachvarov

Извинете ако някой ме е разбрал погрешно, трябва да знаете един от езиците на работно ниво. В ситра половината камиони са с латвийски регистрации тоест имат офис в латвия за това се разбират на руски. Тук офиса с диспечерите е в Белгия от белгийци съжалявам не говорят руски.

rolly_s

Ти,брато,какъв си?Каква ти е далаверата да агитираш тук?
Не ми казвай какво да правя, защото ще ти кажа къде да идеш

tbachvarov

Далавера.....трябва ли да имам?! Днес сутринта шефа ми звъни вика има три нови камиона в неделя трябва да тръгнат има работа за тях, ако можеш ми намери 3 двойки.

ИванТ

Обявaтa от колегaтa е много грaмотно нaписaнa и бих кaзaл, че дори е зa пример, зa което aз му блaгодaря. Неясните позиции сa уточнени във вторaтa публикaция нa aвторa.
Цитат на: начинаещ - Четвъртък, 14 Януари, 2016, 07:17:13
Извода според мен е никой шеф нема интерес от по голема заплата и командировъчни не защото ще е на загуба,както твърди HORNET,а защото си оставя опцията да може да те обладае във всеки един момент!!

admin

Цитат на: rolly_s - Понеделник, 12 Август, 2013, 21:40:34
Ти,брато,какъв си?Каква ти е далаверата да агитираш тук?

Задължително ли трябва да има някаква далавера? Човекът е пуснал обява, повече от старателно написана и разбираема. Който има интерес и отговаря на изискванията, да кандидатства. Който няма, да не разводнява темата. Даже за всеки случай я заключвам, защото ми се струва, че няма да спрете с глупостите.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!