• Welcome to Форум на българските шофьори.

Избор на банка

Започната от admin, Сряда, 14 Август, 2013, 11:29:17

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

human1970

Въпроса за банките е интересен. Много зависи кой за какво ги ползва.
Аз си държа спестяванията на Депозит+ в Корпоративна банка и по този начин избягвам 10-те % удръжка в/у дохода от лихви. В момента съм на 6,5% годишна лихва, но смятам малко след нова година да успея да внеса още някой лев и да мина на лихва 7,5%.
По отношение на разплащателната сметка, по която ми превеждат парите за служебни разходи и тези дето ми се начисляват по отчетите след всеки курс (не го считам за заплата, а нещо като командировъчни - само дето редовно ги бавят) - там по принуда ползвам ОББ - засега. Обмислям варианта да сменя банката, но не знам дали ще се съгласи работодателя ми.

human1970

batalov80

kamion53

bruto

Колеги на много от вас може да ви се сторя смешен ,но аз бих държал моите пари в БНБ.Защо няма клон на БНБ във всеки град в България.Ебаси(извинявам се) как така се появиха тия банки да ни взимат паричките,а?Колкото и клонове и видове бани да има, всеки българин и родолюбец трябва си държи парите в БНБ......и те другите ще изчезнат отсамосебеси......да бъдем патриоти,това е единственият ни шанс да оцелеем в този корпоративен свят.
П.С Ако милеем за родината в един момент тя ще ни се отплати десетократно.....ако не на нас ,то на нашите деца.

batalov80

Какво е банка-мързелива институция,която гледа да се облагодетелства на чужд гръб.Нещо банките се нароиха.Преди имаше по няколко банки в град до 30000 души население,а сега има тройно повече.Уж икономиката не работи.Интересно какъв е капиталът за откриване на клон на банка.Кожодерите се размножават прогресивно.Колеги не се връзвайте да си влагате парите в банка,за да ги ползват други лапачи. А тегленето на кредит е да си направиш хари-кири.Харесвам тези,които теглят заем и после прецакват банката,като използват умело пробойните в нашето законодателство.Вратички-много... :'(

bo4a

Цитат на: bruto - Петък, 04 Октомври, 2013, 00:48:00
Колеги на много от вас може да ви се сторя смешен ,но аз бих държал моите пари в БНБ.Защо няма клон на БНБ във всеки град в България.Ебаси(извинявам се) как така се появиха тия банки да ни взимат паричките,а?Колкото и клонове и видове бани да има, всеки българин и родолюбец трябва си държи парите в БНБ......и те другите ще изчезнат отсамосебеси......да бъдем патриоти,това е единственият ни шанс да оцелеем в този корпоративен свят.
П.С Ако милеем за родината в един момент тя ще ни се отплати десетократно.....ако не на нас ,то на нашите деца.
То е много хубаво това дет говориш, ама БНБ не е търговска банка.

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

batalov80

Обирджии.Не се връзвайте да влагате парите си други да ги ползват.Намерете им друго място. Живота е кратък,затуй ги прекарайте през дебелото черво. ::)

batalov80

Май си дойдохме на приказката-банки-обиржии.Относно ктб започва да излиза далаверата на шопчетата.Парите са си в касата нз банката,но се крие коя фирма е взела необезпечен кредит на гърба на глупаците-вложители.Може в играта да е плевела и пожарникаря.То всичко ще си излезе наяве.Мърдане няма.Не случайно Ви писах за далаверите,които правят разни приближени на шефа на банката.Красьо,убеди ли се,че съм прав.Ей,това е над милиард евро.Май и БНБ е в играта.Страсбург е необходимо да рендоса добитъците.Аз съм подготвил гранатомета 8)

Hino

Това с КТБ е "пунта мара" на турците и се дирижира от Доган и Ц.Василев (втората им банка след КТБ е Д-Банк, скоро преименувана от Демир Банк) , на когото не му е ясно, да му се изясни. И всичко се прави заради изборите сега, защото са предсрочни. Къде е БНБ? Тя е регулаторен орган и е ДЛЪЖНА да изпълнява точно такъв контрол..... Смях е всичко. Сега ще има поредните нови кредитни милионери, а сметката ще я платим всички НИЕ. Отделно и правителството ще вземе нов заробващ заем от Ротшилдови ( ФЕД/ЕЦБ) и пак ние ще плащаме. Това е истината. Всичко друго е пълна пунта мара. Също както уникалният смешник Дудуков...

Единствената банка на която лично аз бих си доверил парите е - ТОКУДА. Поради ред причини. Всичко друго е ........
Donna e la logica ..... Lada e idraulica :-)

drago_pavlov

Цитат на: Hino - Петък, 22 Август, 2014, 21:16:39Единствената банка на която лично аз бих си доверил парите е - ТОКУДА. Поради ред причини. Всичко друго е ........
Колкото и да не ти се вярва, точно Токуда е партийна още със създаването си... Или това е в реда на причините...
По-добре се довери на някоя доказана европейска банка. Като Уникредит например.

Hino

Глупости пълни са това. Не гледай кой отговаря ( а и те се смениха НЯКОЛКО пъти, управлението им тук ) за дейността им в БГ. Гледай капиталите и самата банка  ;).
А пък за Уникредит ще си замълча  ::)  ;D. Уникредит и "доказана европейска банка" , е като Ротшилд и "честен и състрадателен човечец, които милее за хората по света"  ;D :D .
Дълга тема, аз просто си казвам мнението, базирано на доооооста информация от дооооста среди.
И последно, някой знае ли каква е банковата система в арабските страни ( колкото и да ги мразя резаците ) ..... ??
Donna e la logica ..... Lada e idraulica :-)

batalov80

Цитат на: admin - Четвъртък, 13 Март, 2014, 14:39:24
Относно банковите такси.

http://www.lefterov.info/2014/03/blog-post.html

То само това да е болката.БАНКИТЕ ВРЕДЯТ НА ВАС И ВАШЕТО СЕМЕЙСТВО! ::)

batalov80

Банкер ли е-При Изаура на тръстиката.

drago_pavlov

Цитат на: batalov80 - Четвъртък, 18 Септември, 2014, 10:39:36
Банкер ли е-При Изаура на тръстиката.
Моля някой да му постави диагноза...
Аз лично, дори в най-смелите си фантазии, не мога да си представя, какво го е накарало да пусне този пост един месец след предходния, който е пак негов...
Дори най-тежките случаи на шизофрения нямат такова поведение...

drago_pavlov