• Welcome to Форум на българските шофьори.

Избор на банка

Започната от admin, Сряда, 14 Август, 2013, 11:29:17

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

driver1

Цитат на: drago_pavlov - Четвъртък, 18 Септември, 2014, 12:48:32
Моля някой да му постави диагноза...
Аз лично, дори в най-смелите си фантазии, не мога да си представя, какво го е накарало да пусне този пост един месец след предходния, който е пак негов...
Дори най-тежките случаи на шизофрения нямат такова поведение...

Още ли му се учудваш на тоя? Коментар след коментар, кой от кой по-тъп! И после - коментар на собствения коментар! Поне в една шофьорска тема да беше казал нещо, че да разберем колко общо има с шофьорите, ама не би...Гледай му сеира и т'ва е.

driver1

bobikat

OFF:
Такива индивиди ги има и по другите форуми. Не "камионджийски". ;D

bobikat

batalov80

Цитат на: driver1 - Четвъртък, 18 Септември, 2014, 13:19:03
  Още ли му се учудваш на тоя? Коментар след коментар, кой от кой по-тъп! И после - коментар на собствения коментар! Поне в една шофьорска тема да беше казал нещо, че да разберем колко общо има с шофьорите, ама не би...Гледай му сеира и т'ва е.

На някои дежурни по форум трябва по-често да им обяснявам,че не нарушавам правилата.Егати заядливците.Де да бачкахте при мен да разберете как работим  шопите-лапачи.Хайде със стълбата за ягоди.. ???

drago_pavlov

Цитат на: batalov80 - Четвъртък, 18 Септември, 2014, 23:45:30
На някои дежурни по форум...
Тоя упрек, точно пък от теб, е като Хитлер да ме упреква, че съм расист...
Голям комплексар, голямо чудо... Трън в очите са ти тия софиянци ей, само за шопи и политика ревеш...

batalov80

Цитат на: drago_pavlov - Петък, 19 Септември, 2014, 09:07:18
Тоя упрек, точно пък от теб, е като Хитлер да ме упреква, че съм расист...
Голям комплексар, голямо чудо... Трън в очите са ти тия софиянци ей, само за шопи и политика ревеш...

Моите уважения към теб колега.Тъй като темата е за банките ще ти задам един въпрос само.Кой граби от залъка на българите?Някои софиянци.Пример-ктб.Откъде има милиарди Цветан Василев и милиони Бойко Борисов?Много му дреме на бат Бойко,за някои хорица.Познавам млади хора върнали се от Америкаи заложили парите си в КТБ-пиши ги бегали.Тя,че тази банка си отива,но ще завлече още 5 банки.Кой има възможност да влачи-някои от шопите-ЛАКОМИИ!

drago_pavlov

Цитат на: batalov80 - Петък, 19 Септември, 2014, 11:40:40
Кой граби от залъка на българите?
Всеки, който може.
Нали знаеш, че не е луд тоя, който яде баницата, а тоя който му я дава.

Тоя прост народ това заслужава. Един истински народ, никога не би търпял 25 години да го мачкат по всички параграфи. Гърците за един убит студент запалиха Атина, а тук всеки седи пред телевизора с мисълта "Щом аз съм добре, другите не ме интересуват." Е затова сме на тоя хал. Защото не сме народ, а мърша - поета го е казал преди повече от 100 години, валидно е и днес, ще бъде валидно и след 100 години ако ни има като народ...

batalov80

Цитат на: drago_pavlov - Петък, 19 Септември, 2014, 12:31:38
Всеки, който може.
Нали знаеш, че не е луд тоя, който яде баницата, а тоя който му я дава.

Тоя прост народ това заслужава. Един истински народ, никога не би търпял 25 години да го мачкат по всички параграфи. Гърците за един убит студент запалиха Атина, а тук всеки седи пред телевизора с мисълта "Щом аз съм добре, другите не ме интересуват." Е затова сме на тоя хал. Защото не сме народ, а мърша - поета го е казал преди повече от 100 години, валидно е и днес, ще бъде валидно и след 100 години ако ни има като народ...

МНого точно казано.

batalov80

Цитат на: bobikat - Четвъртък, 18 Септември, 2014, 13:55:47
OFF:
Такива индивиди ги има и по другите форуми. Не "камионджийски". ;D

Май индивидите са тези,които са си вложили парите в КТБ.Аз не съм.Егати крадците.Няма нищо скрито-покрито.БЯГАЙТЕ ОТ БАНКИТЕ У НАС.В момента всеки българин дължи по едно кайме на кредиторите ни.Интересно,кои ще са лапачите.Те са наши избранници.Със сигурност не са от провинцията.Леле,ако моите пари бяха там-не ги виждам -отдавна да съм приготвил гранатомета.

batalov80