• Welcome to Форум на българските шофьори.

Екипът на Форума

Започната от Trucker_Boy, Петък, 06 Май, 2011, 10:24:24

« назад - напред »

0 Потребители и 3 гости преглеждат тази тема.

admin

Цитат на: Trucker_Boy - Вторник, 30 Август, 2011, 18:43:15
Добре дошъл в екипа bad_kras !  ;)

И аз така му казах, и със здраве да си ползва модераторския акаунт. За кратко време успя да покаже, че е сериозен и че може да разчитаме на него. :)
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

!na

Цитат на: admin - Вторник, 30 Август, 2011, 18:46:09
И аз така му казах, и със здраве да си ползва модераторския акаунт. За кратко време успя да покаже, че е сериозен и че може да разчитаме на него. :)

Честитка и от мен!
Форумът се разширява, екипът също. Все така да е :)
My truck runs on diesel, I run on 100% passion

!na

My truck runs on diesel, I run on 100% passion

bad_kras

Благодаря на всички!  С такъв екип , можем да успеем в много начинания!   :)
>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

DeDo Vi

Цитат на: bad_kras - Сряда, 31 Август, 2011, 15:31:08
Благодаря на всички!  С такъв екип , можем да успеем в много начинания!   :)
И от мен честито Красе, някой ден когато се пенсионирам може и мен да вземете в екипа. Но ми е рано за пенсия. Така, че дишайте спокойно потребители. :))))

admin

Цитат на: ДеДо Ви - Сряда, 31 Август, 2011, 18:34:00
И от мен честито Красе, някой ден когато се пенсионирам може и мен да вземете в екипа. Но ми е рано за пенсия. Така, че дишайте спокойно потребители. :))))

Може и по-рано да те вземем в екипа. Трябва обаче да кажеш дали искаш. :)

BoBy_BoY

bad_kras

>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

DeDo Vi

Цитат на: admin - Сряда, 31 Август, 2011, 20:31:29

Накой ден, може и да поискам, но сега просто нямам време да седна на компа, а и не мисля че съм достатъчно подготвен за модератор. Все пак съм си само прост шофер, колкото и да се напъвам да съм в крак с технологиите. Абе не ви трябва дърта мастия като мен, това си е работа за млади хора. Но все пак мерси де.

SOLAR

Цитат на: admin - Вторник, 30 Август, 2011, 18:46:09

bad_kras, поздрав и от мен ! Малко закъснях, но сега спирам. Виждам, че си писал интересни нещица. Давай все така. И за добре дошъл +1

Цитат на: ДеДо Ви - Четвъртък, 01 Септември, 2011, 23:36:36
Цитат на: admin - Сряда, 31 Август, 2011, 20:31:29
някой ден когато се пенсионирам може и мен да вземете в екипа. Но ми е рано за пенсия. Така, че дишайте спокойно потребители. :))))

Накой ден, може и да поискам, но сега просто нямам време да седна на компа, а и не мисля че съм достатъчно подготвен за модератор. Все пак съм си само прост шофер, колкото и да се напъвам да съм в крак с технологиите. Абе не ви трябва дърта мастия като мен, това си е работа за млади хора. Но все пак мерси де.

ДеДо ни, има и други, които не са в първа младост. Това не е пречка.

ЛЕКИ ПЪТИщА !

Trucker_Boy

ИванТ вече е Модератор.
Поздравления. ;)
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

Trucker_Boy

SEMPER вече е Модератор, поздравления. ;)
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

!.!.!

Цитат на: Trucker_Boy - Вторник, 28 Февруари, 2012, 13:22:01
SEMPER вече е Модератор, поздравления. ;)

Зачудих се- какво трябва да може определен човек за да стане модератор във форум ? И каква му е деиноста от тук нататък? Не е задължително да ми отговаряте- просто размишлявам на глас ;)
Аз съм си Аз. Свиквайте. :)

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: ?.?.? - Вторник, 28 Февруари, 2012, 13:34:03Зачудих се- какво трябва да може определен човек за да стане модератор във форум ? И каква му е деиноста от тук нататък? Не е задължително да ми отговаряте- просто размишлявам на глас ;)

Може по желание, ако те одобри Администратора. А може и той да ти предложи. Редактират се публикации и анкети, само това.
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

admin

Цитат на: ?.?.? - Вторник, 28 Февруари, 2012, 13:34:03

Зачудих се- какво трябва да може определен човек за да стане модератор във форум ? И каква му е деиноста от тук нататък? Не е задължително да ми отговаряте- просто размишлявам на глас ;)

Ще ти отговоря. Не се изискват особени умения. Нужно е само кандидатът да е грамотен, за да може да прави нужните корекции.

Mandor

Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайна по стената - чете се, но не е приятно.
Продавам 405,бензин,на части
На шестия ден Господ видя, че не може да направи всичко и създаде инженерите.

Mandor

Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайна по стената - чете се, но не е приятно.
Продавам 405,бензин,на части
На шестия ден Господ видя, че не може да направи всичко и създаде инженерите.