• Welcome to Форум на българските шофьори.

Война не ни трябва

Започната от rolly_s, Понеделник, 19 Август, 2013, 16:36:38

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

admin

Цитат на: ivopifeca - Вторник, 20 Август, 2013, 14:56:58
А аз съм на мнение,че повечето от темите напоследък се превръщат в политически дискусии,този форум отдавна загуби предназначението си-да се разискват теми касаещи професионалните шофьори,а и всички останали интересуващи се от тази професия.В случая не само Димитър го обърна на политически пристрастия и коментари,нали?И съм на мнение,че безпричинно му се налага бан,ако се слага на него,нека се сложи и на останалите,които политиканстват в тази тема!Е тука вече не се говори за камиони,двигатели,и т.н.,тука е само-червените,зелените и други подобни тъпотии :)
От днес темите с политически коментари ще бъдат преместени в раздел "Политика и икономика". Както може би знаете, този раздел е с ограничен достъп и е видим само за потребители, които изрично пожелаят достъп в лично съобщение. При последващо политизиране на тема, виновните ще бъдат наказвани с бан минимум за 15 дни, а всяко повторно и следващо нарушение с минимум един месец.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

driver1

Цитат на: admin - Вторник, 20 Август, 2013, 15:35:18
От днес темите с политически коментари ще бъдат преместени в раздел "Политика и икономика". Както може би знаете, този раздел е с ограничен достъп и е видим само за потребители, които изрично пожелаят достъп в лично съобщение. При последващо политизиране на тема, виновните ще бъдат наказвани с бан минимум за 15 дни, а всяко повторно и следващо нарушение с минимум един месец.

Хау! Казах! Ха ха ха...

driver1

batalov80

Цитат на: driver1 - Вторник, 20 Август, 2013, 15:44:12

Хау! Казах! Ха ха ха...

Май ти искаш да има война тук.Стига с тия подигравки колега от жълтите павета.Да не ти се стори форума неприятен за писане.Ще ти стане по-зле отколкото валяк да те мачка.

batalov80