• Welcome to Форум на българските шофьори.

Държим шофьорската книжка на таблото – иначе глоба!

Започната от камионджията, Понеделник, 26 Август, 2013, 22:28:40

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

камионджията

Най-силно поробен е този, който се мисли за свободен!

камионджията

Най-силно поробен е този, който се мисли за свободен!

razor

камионджията ти прочете ли цялата статия ? Все още е само предложение за промяна в закона за движение по пътищата - макар че няма да се учудя ако го приемат . Интересно ми  стана обаче как точно ще изкарат джигитите от анонимност с тази мярка .

razor

petar1991

martin stanev

Направо се обездумих, като я прочетох тази глупост!!? След време може да им текне да си лепим документите на челото..........                                                                                           

МИНКО ИЛЧЕВ

Дали говорим за някакъв факт? В България, можеш да си говориш и пишеш каквото искаш, напълно безнаказано. Предполагам повечето са забелязали, че много често журналистите, се държат като малки деца "борещи" се за внимание!
     Не е цитирано име в статията! Защо ли? Може би е съчинение?!

Тази статия, е на няколко места в Интернет. Абсолютно копирана, дори с печатната грешка: "че гто кара правоспособен шофьор"!!!
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

Tihomir78

Чудя се кой ли болен мозък го е измислил това. Не че ще се приеме, макар понякога да се приемат и налудничави неща  ;D.

rolly_s

Ами същият болен мозък който вкара предложение до 23годишна възраст да нямаш право да возиш малолетни.Това беше преди 2,3 години мисля,но отпадна.Значи на 21 можеш да караш камион колкото читалище,но ако имаш дете-не можеш да го закараш на забавачка.Колко ли още безумия ще коментираме,без да имаме възможността да ги променим?
Не ми казвай какво да правя, защото ще ти кажа къде да идеш

МИНКО ИЛЧЕВ

С право се възмущавате повечето. И все пак никой не уточни, кой е евентуално е дал такова предложение?

Засега, за мен остава това, че е журналистическо съчинение!!! И вместо да ги популяризирате такива сайтове, по-добре е да не се четат. Инак журналистите си мислят, че като лъжат стават по-популярни! 
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

admin

Цитат на: МИНКО ИЛЧЕВ - Събота, 07 Септември, 2013, 00:40:34
     С право се възмущавате повечето. И все пак никой не уточни, кой е евентуално е дал такова предложение?

Сигурно същият, който е дал предложение ползвателите на МПС-та да бъдат вписвани в талона чрез пререгистрация в КАТ. Май трябва да вземем сопите вече!
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

rolly_s

И кой ли нареди на медиите да тръбят в продължение на няколко дни,че всеки автомобил,трябва да има гражданска отговорност-в противен случай ще бъдат налагани глоби и принудително спиране от движение.Имаме два автомобила-карам и потдържам единия.Те ме принудиха да платя гражданската и на другия,а се оказа ,че може да се наложи глоба,само ако автомобилът се изкара на пътя.Май доста често медиите обслужват нечии интереси,но никой не им дири сметка.Помните ли какво се случи със светлоотразителните жилетки и какви цени бяха набрали?
Не ми казвай какво да правя, защото ще ти кажа къде да идеш

kamion53

Малоумници колкото искате...не се връзвайте на всички писания.

kamion53