• Welcome to Форум на българските шофьори.

Шофьор търси работа

Започната от znamc, Събота, 31 Август, 2013, 13:51:17

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

znamc

Здравейте ,колеги ,понеже си продадох камиона за да върна заем в банката (както много от нас) сега съм без работа. Та притежавам шофьорска книжка кат С+Е , карта за квалификация на водач (професионална компетентност) ,дигитална тахо-карта ,валидно удостоверение за психологическа годност , задграничен паспорт и европейска здравна карта. До сега съм карал предимно вътрешно в страната (Бетоновоз , пътна помощ, хладилник и бордови) в Европа съм излизал с леки и лекотоварни автомобили. Познавам отлично българската пътна мрежа и що годе европейската.
Имам желание да започна работа като международен шофьор ,но съм отворен и за други предложения. Не съм капризен от към типа на камиона (автовоз , хладилник,бордови ,бризент) Важното е да се плаща както трябва (навреме и по уговорка).
Ще съм благодарен на всеки ,който има предложение за мен ,имам възможност да започна веднага.
Предварително благодаря на отзовалите се ,а почерпката е ясна ;)
Казвам се Христиан Стефанов от София съм на 24г. Тел за контакт:0883 306 456

znamc

ruskov

На автовоз!?Аз 14години работя на автовоз и някои товари ме шашнат,не е толкова лесно да подредиш някой товар.

ruskov

znamc

Да съгласен съм ,че не е лесно ,но и тях хора ги карат нали? Никой не се е родил научен ,човек има ли желание - няма невъзможни неша.
То като цяло човек който си мисли че шофьорската работа е лесна - кара такси :)

boby1444

Цитат на: znamc - Събота, 31 Август, 2013, 14:19:12
Да съгласен съм ,че не е лесно ,но и тях хора ги карат нали? Никой не се е родил научен ,човек има ли желание - няма невъзможни неша.
То като цяло човек който си мисли че шофьорската работа е лесна - кара такси :)
Мдааа...и аз по цял ден гледам "майсторлъци" на камионджии,много са забавни някои от тях

rider777

А най-много "Майстори" по паркингите можеш да срещнеш с българска и полска регистрация, едно време ни приемаха като добри шофьори а сега единствено заради ниско платеният ни труд ни взимат в що годе добри фирми ама като се изнижат една камара майстори на волана и нанесат поражения за стотици хиляди евра и после се чудим защо гледали на нас като на трето качество работна ръка,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

stoil nedev

А пък най-много майстори има тука във форума, а пък в оня чорбаджийския са направо безчет.
Каквото и да попиташ  ??? нищо нормално или свързано  няма да ти напишат. И само дебнат кой сгрешил запетайка или питанка и го погват с безграничните си и еднотипни тъпотии!
Аз колега не мога да ти помогна и няма да ти драскам щуротий!
Едва ли ще намериш помощ по въпроса ти ама нейсеее...... и чудеса се случват.
Цитат на: rider777 - Неделя, 01 Септември, 2013, 06:04:20
А най-много "Майстори" по паркингите можеш да срещнеш с българска и полска регистрация, едно време ни приемаха като добри шофьори а сега единствено заради ниско платеният ни труд ни взимат в що годе добри фирми ама като се изнижат една камара майстори на волана и нанесат поражения за стотици хиляди евра и после се чудим защо гледали на нас като на трето качество работна ръка,,,,,,,,,,,,,
Специално за бате Ивко, щот не го познавам ама съм му фен на речите ;) :
Не знам да са гледали на българите като добри шофьори , особенно по времето на СО МАТ където приемаха селчовци и ганчовци с препоръка, от комитета на една преименувана по-късно партия.
Тези хора бяха лицето на БГ транспорта . След промените те станаха и едни от първите където избягаха по хубавите фирми по еУропата и взеха да се оакват.......меко казано.
Сега очаквам да ми отговориш в стил такъв ......... че да се смея от сърце.
Стресни се, племе закъсняло!   Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!  След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?       
                       Иван Вазов

stoil nedev

И понеже гъврътнах още един "Карлсберг" 6% , да допълня че за всички "майстори" дето ги има на пътя са виновни единственно и само българските чорбаджий от превозвашката пасмина дето ги назначават на работа за да могат да ги лъготят и не им плащат.
Голата истина , Ивко и ти стана от тях.  Да ме пази Господ , да работя при такива като вас.
Стресни се, племе закъсняло!   Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!  След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?       
                       Иван Вазов

rolly_s

Цитат на: stoil nedev - Неделя, 01 Септември, 2013, 12:15:53
И понеже гъврътнах още един "Карлсберг" 6% , да допълня че за всички "майстори" дето ги има на пътя са виновни единственно и само българските чорбаджий от превозвашката пасмина дето ги назначават на работа за да могат да ги лъготят и не им плащат.
Голата истина , Ивко и ти стана от тях.  Да ме пази Господ , да работя при такива като вас.

Наздраве! Ами като се обадиш на шефа и му кажеш-,,Шефееее,камионът се счупи",а той ти отговори-,,Виж там,оправи го"-кой е виновен,че се правим на майстори?Ако ти каже-,,карай в сервиз",нали няма да извадиш ключове и чукове.Не вярвам някой да се цапа от кеф.А относно темата има стотици обяви-да си ги пресее,все на нещо ще се спре и тогава да потърси информация тук.Ако няма вече писано за дадена фирма,предполагам ще се намери кой да му отговори.Така както е написано излиза-,,аз съм шофьор и чакам оферти по телефона"На никого не са пратили покана за работа
Не ми казвай какво да правя, защото ще ти кажа къде да идеш

znamc

Цитат на: rolly_s - Неделя, 01 Септември, 2013, 12:38:35
Наздраве! Ами като се обадиш на шефа и му кажеш-,,Шефееее,камионът се счупи",а той ти отговори-,,Виж там,оправи го"-кой е виновен,че се правим на майстори?Ако ти каже-,,карай в сервиз",нали няма да извадиш ключове и чукове.Не вярвам някой да се цапа от кеф.А относно темата има стотици обяви-да си ги пресее,все на нещо ще се спре и тогава да потърси информация тук.Ако няма вече писано за дадена фирма,предполагам ще се намери кой да му отговори.Така както е написано излиза-,,аз съм шофьор и чакам оферти по телефона"На никого не са пратили покана за работа
От написаната от мен тема ,става ясно ,че нямам опит като международен шофьор ,а искам да започна (или ти си роден научен).
В джобс.бг и подобните сайтове ,навсякъде искат опит ,е аджеба от къде да се появи тоя опит?!? Та идеята на темата ми беше ,ако някой може да удари едно рамо ,да започна в някоя фирма (що годе читава). НО съм забелязал ,че тук всеки разбира от всичко и няма нищо общо... Аз каква тема съм пуснал ,а какви отговори получавам.... Ще ви помоля да не спамите излишно темата.
п.п. Благодаря на колегата Юли ,който ми се обади по телефона с конкретно предложение.

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: znamc - Неделя, 01 Септември, 2013, 19:48:59
От написаната от мен тема ,става ясно ,че нямам опит като международен шофьор ,а искам да започна (или ти си роден научен).
В джобс.бг и подобните сайтове ,навсякъде искат опит ,е аджеба от къде да се появи тоя опит?!? Та идеята на темата ми беше ,ако някой може да удари едно рамо ,да започна в някоя фирма (що годе читава). НО съм забелязал ,че тук всеки разбира от всичко и няма нищо общо... Аз каква тема съм пуснал ,а какви отговори получавам.... Ще ви помоля да не спамите излишно темата.
п.п. Благодаря на колегата Юли ,който ми се обади по телефона с конкретно предложение.

Струва ми се колежката е в твоя подкрепа!!!

Не можеш да се наречеш без опит! Тези дни плевенската фирма "Прометей", беше пуснала обява в "Спедитора", че търси хора с малко опит.
     Досега не съм чул на някой да не му е платено!
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

znamc

Темата е за триене .Благодаря

prpcinter

Обади се на тел. 029831687 или 0879509150 Стоименов

prpcinter