• Welcome to Форум на българските шофьори.

Шофьор (D, D+E) със всички документи!

Започната от catzarov, Четвъртък, 12 Септември, 2013, 21:17:04

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

catzarov

Здравейте, търся работа като първи или втори шофьор на малък или голям автобус.
Имам опит като активен шофьор извън България - 1 година и в България около 10.

СПИСЪК С ДОКУМЕНТИ:
"Професионална шофьорска книжка (всички категории)" валидна до 2018 год.
"Карта професионална компетентност (пътници)" валидна до 2018 год.
"Дигитална тахокарта" валидна до 2018 год.
"Удостоверение за психологическа годност (пътници и товари)" валидно до 2016 год.
"Международен паспорт" валиден до 2014 год

Нивото на Английски език ми е добро, а книжката без никакви отнети точки!

В момента съм без работа и съм отворен към всякакви предложения свързани с временна или постоянна работа. В случай, че желаете да прецените моите шофьорски умения съм склонен да направя пробен курс без заплащане от Ваша страна.

Телефон за връзка: +359 899 025016 - Йордан (30 години)

catzarov

marcorox

Здравейте,

Моето име е Marco Rossetti и аз търся шофьор на камион за моя транспортна фирма със седалище в Русе. Външни линии в Италия и, от време на време, Италия-Западна Европа. Три месеца в Европа, а след две седмици у дома. Диспечерът говори английски - така че вашето ниво на английски трябва да ми достатъчни за разговор. Ако проявявате интерес, моля да ми изпратите автобиография на marcor.arena@gmail.com.

благодаря

Marco Rossetti

marcorox

catzarov

Благодаря Ви за проявеният интерес, към момента се опитвам да намеря работа като Шофьор на автобус. Моята карта "професионална компетентност" е за пътници и ще подлежа на санкции ако управлявам ТИР в България.

Цитат на: marcorox - Събота, 28 Септември, 2013, 14:15:09
Здравейте,

Моето име е Marco Rossetti и аз търся шофьор на камион за моя транспортна фирма със седалище в Русе. Външни линии в Италия и, от време на време, Италия-Западна Европа. Три месеца в Европа, а след две седмици у дома. Диспечерът говори английски - така че вашето ниво на английски трябва да ми достатъчни за разговор. Ако проявявате интерес, моля да ми изпратите автобиография на marcor.arena@gmail.com.

благодаря

Marco Rossetti

rolly_s

Цитат на: catzarov - Четвъртък, 12 Септември, 2013, 21:17:04
Здравейте, търся работа като първи или втори шофьор на малък или голям автобус.
Имам опит като активен шофьор извън България - 1 година и в България около 10.

СПИСЪК С ДОКУМЕНТИ:
"Професионална шофьорска книжка (всички категории)" валидна до 2018 год.
"Карта професионална компетентност (пътници)" валидна до 2018 год.
"Дигитална тахокарта" валидна до 2018 год.
"Удостоверение за психологическа годност (пътници и товари)" валидно до 2016 год.
"Международен паспорт" валиден до 2014 год

Нивото на Английски език ми е добро, а книжката без никакви отнети точки!

В момента съм без работа и съм отворен към всякакви предложения свързани с временна или постоянна работа. В случай, че желаете да прецените моите шофьорски умения съм склонен да направя пробен курс без заплащане от Ваша страна.

Телефон за връзка: +359 899 025016 - Йордан (30 години)
До къде са ни докарали? Давате ли си сметка- всички тия документи му струват не по-малко от 5000лв. Предлага да работи без заплащане един курс. Това ме разтърси- до къде ни докараха?
Не ми казвай какво да правя, защото ще ти кажа къде да идеш

ivopifeca

Цитат на: rolly_s - Неделя, 06 Октомври, 2013, 10:36:11
До къде са ни докарали? Давате ли си сметка- всички тия документи му струват не по-малко от 5000лв. Предлага да работи без заплащане един курс. Това ме разтърси- до къде ни докараха?
Не...накъде ни подкараха,докаде се докарахме сами ;)

rider777

За по един безплатен курс ще те вземат брат много фирми ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

catzarov

А дано ;) пък ако имам късмет и за повече добре ще бъде. След прибирането ми от чужбина извадих всички необходими документи с надеждата някъде да намеря работа за да се задържа в родината, а до момента вече 4-ти месец издирвам работа като автобусен шофьор. Не ми харесва това положение, но какво да се прави... "Фирмите" пускат обяви по разни сайтове, пращам CV-та... без резултат, минават седмица-две и обявата я пускат отново, отново пращам CV, отново без отговор и така до без край ;)

В моя случай не зная дали това, че не мога да докажа стаж не ми играе лоша роля, тъй като съм шофирал само със семейния автобус и не се налагаше да бъда назначаван с договор!
В момента съм в положението от лафа за "Секретарката" - да бъде до 20 год и да има 5 годишен стаж. (Как да направи стаж, като преди 5 е била в 8-ми клас ;) Вероятно трябва да си пускам обяви, Търся стаж (работя без пари) и т.н.

rolly_s

Цитат на: catzarov - Сряда, 09 Октомври, 2013, 23:29:01
А дано ;) пък ако имам късмет и за повече добре ще бъде. След прибирането ми от чужбина извадих всички необходими документи с надеждата някъде да намеря работа за да се задържа в родината, а до момента вече 4-ти месец издирвам работа като автобусен шофьор. Не ми харесва това положение, но какво да се прави... "Фирмите" пускат обяви по разни сайтове, пращам CV-та... без резултат, минават седмица-две и обявата я пускат отново, отново пращам CV, отново без отговор и така до без край ;)

В моя случай не зная дали това, че не мога да докажа стаж не ми играе лоша роля, тъй като съм шофирал само със семейния автобус и не се налагаше да бъда назначаван с договор!
В момента съм в положението от лафа за "Секретарката" - да бъде до 20 год и да има 5 годишен стаж. (Как да направи стаж, като преди 5 е била в 8-ми клас ;) Вероятно трябва да си пускам обяви, Търся стаж (работя без пари) и т.н.
Ще те вземат, до момента в който започнеш да искаш пари.
Не ми казвай какво да правя, защото ще ти кажа къде да идеш

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: catzarov - Сряда, 09 Октомври, 2013, 23:29:01
А дано ;) пък ако имам късмет и за повече добре ще бъде. След прибирането ми от чужбина извадих всички необходими документи с надеждата някъде да намеря работа за да се задържа в родината, а до момента вече 4-ти месец издирвам работа като автобусен шофьор.

Това ти писах на лични преди месец! Пробва ли?

Цитат на: МИНКО ИЛЧЕВ - Четвъртък, 12 Септември, 2013, 21:48:15
     Здравей! Поздравления за грамотното писане и Администратора, много го хареса!
     ...
     Вчера гледах, Ивкони имат обява за градски автобус. На градските линии, наистина не плащат. Това ми е информация, отпреди 2 години. Може да е по-различно. Тогава около 600 лв, за 26-30 дена в месеца, не е добра надница на ден! Но много лесно се почва.

"Карат - С", е общо взето добър вариант.

Края на лятото не е много подходящо за автобусен шофьор!

С "Д+Е", едва ли ще ти свърши работа (ремарке на автобус). В Румъния, много международни автобуси са така. В България, май не съм виждал.

Успех!
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

catzarov

Да, вече два пъти изпращам документи, последно преди 8-9 дни имаха и обява в джобс, отново изпратих, дано този път се обадят за среща.

malossi

От Ивкони може и да ти се обадят, но трябва човек да е до голяма степен мазохист да работи за 7-8 ст/км или общо до 650лв на месец за междуградски шофьор. Най-хубовото е че заплатите си ги вземах чак на 5-тия месец. Първите 4 явно трябва да живеем на спестявания или кредит... Колкото и да е мотивиран човек с такива условия незнам.

catzarov

Здравейте, опитах да редактирам темата, но не намерих от къде.

Вече обявата ми е НЕВАЛИДНА, намерих работа, не като шофьор - но поне ще работя нещо ;)
Желая късмет на всички останали колеги търсещи работа.

catzarov