• Welcome to Форум на българските шофьори.

Търся си работа

Започната от nasko84, Петък, 13 Септември, 2013, 10:23:18

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

nasko84

Здравейте,търся си работа със Ц категория съм имам опит на само камион около година (газовоз) също така бордови пак АДР,нямам единствено дигитална карта която при сериозно предложение ще изкарам от Поморие съм тел.0894 88 69 45 може и на лична.Ще съм много благодарен ако някои колега може да ми даде поне някаква информация за читава фирма в Бургас.Благодаря предварително :)

Редактирано заглавие!

nasko84

batalov80

batalov80

loshdancho

Баталов, човека е търсил работа на 13.09.2013 до сега е минало  почти 9 месеца..... Дали не си е намерил работа?
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

driver1

Цитат на: loshdancho - Петък, 30 Май, 2014, 12:31:35
Баталов, човека е търсил работа на 13.09.2013 до сега е минало  почти 9 месеца..... Дали не си е намерил работа?

Хахахаха, както винаги, някои не са в час....

batalov80

Цитат на: driver1 - Петък, 30 Май, 2014, 15:45:54
   Хахахаха, както винаги, някои не са в час....

Май други не са в час.Използвах темата да уведомя такива като Вас с промити мозъци.Егаси заядливците.Щом е от софето го пиши бегал... :'(

naum4o

В интерес на истината работа и обяви има. Ослушвам се за работа в Русия и на ден попадам поне на 3-4 обяви за международни шофьори, главно Бенелюкс, Франция, Италия, Германия. 90 дни навън, 20-25 в БГ.
Европейската здравна карта е задължителна, покрай другите няколко карти. Но най-интересното изискване, е работникът да няма задължения към банки. Вече на доста места го срещам. А това вече е чиста дискриминация и поставяне в неравностойно положение!
Като толкова ви се иска да боядисвате паметници, то идете пред посолството на САЩ и боядисайте паметника на онези, които изравниха София със земята през зимата на 1943-1944г., но ония там ще ви отстрелят като кучета, защото за тях не сте нищо повече от самопродали се РОБИ!

Бриги Магнито

Цитат на: naum4o - Петък, 30 Май, 2014, 20:11:43
В интерес на истината работа и обяви има. Ослушвам се за работа в Русия и на ден попадам поне на 3-4 обяви за международни шофьори, главно Бенелюкс, Франция, Италия, Германия. 90 дни навън, 20-25 в БГ.
Европейската здравна карта е задължителна, покрай другите няколко карти. Но най-интересното изискване, е работникът да няма задължения към банки. Вече на доста места го срещам. А това вече е чиста дискриминация и поставяне в неравностойно положение!
Па бацин,а да праим бартер,аз че ти метам оферти за Раша,па ти,ми ги преметай тия за без задълженията.
Гаранция са го укинали нешо и им трее човек дет мое им налее свежа кръв,кат дръпне некой бръз кредит.
Я имам чудесен кредитен рейтинг и съм навитак а се завъртом месец,два,три из Еуропата,е го е лято е сака се праят екскурзии

M.Traykov

hunter_75

Как никой не видя досега,че освен че обявата е от преди година близо,човека има само "С" и търси работа в района на Бургас?

nasko84

И още я търся но сега си търся нещо за Русия че тука вътрешно нещо не ми е интересно вече пък и кинтите не са много.
Някой да ми каже някои със соло на тая посока.
тел. 0894 88 69 45-Наско

ivopifeca

Цитат на: batalov80 - Петък, 30 Май, 2014, 18:16:23
Май други не са в час.Използвах темата да уведомя такива като Вас с промити мозъци.Егаси заядливците.Щом е от софето го пиши бегал... :'(
Ако пък е кошаревски натегач,го пишеме фаворит.

driver1

Цитат на: nasko84 - Неделя, 01 Юни, 2014, 14:06:50
И още я търся но сега си търся нещо за Русия че тука вътрешно нещо не ми е интересно вече пък и кинтите не са много.
Някой да ми каже някои със соло на тая посока.
тел. 0894 88 69 45-Наско

Със соло-камион парите винаги ще са по-малко, а неудобствата и обема на работа са си приблизително същите. Това е нормално, тъй като ефективността от намаления обем е по-ниска. По същата причина и е малко вероятно да намериш нещо на дълги разстояния. Просто повишавай квалификацията си.

ivopifeca

Цитат на: driver1 - Неделя, 01 Юни, 2014, 14:21:01
   Със соло-камион парите винаги ще са по-малко, а неудобствата и обема на работа са си приблизително същите. Това е нормално, тъй като ефективността от намаления обем е по-ниска. По същата причина и е малко вероятно да намериш нещо на дълги разстояния. Просто повишавай квалификацията си.
Глупости,точно със соло е повече от 2 пъти по лека работата,а и понякога парите са същите...

nasko84

Колегата е прав а и искам да изляза със соло да покарам,мисля че ядовете ще са по малко като се има в предвид че досега не съм излизал с камион на вънка...

ivopifeca

Отдавна мина времето:по голям камион-повече пари...Колега търси си за вътрешно в България за сносни пари ;)

ivopifeca