• Welcome to Форум на българските шофьори.

Живот на крушките

Започната от admin, Събота, 14 Септември, 2013, 20:22:56

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

admin

Бих искал да споделя с вас един своеобразен рекорд по отношение дълготрайността на автомобилните крушки на фаровете в лекия ми автомобил.
Днес най-после изгоря едната крушка. При почти ежедневна експлоатация на автомобила и постоянно ползване на светлините във връзка със законовите разпоредби крушката издържа приблизително 1 година и 8 месеца. Нямам никаква представа кога е сменявана преди това, но този период ми се струва доста дълъг.
А вашите крушки по колко време живот имат?
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

ivopifeca

Кромата ми закупих 2008 година,за първи път смених крушка на фар юни 2013г.Миналата година юли крушка на стоп.Това е за тези години откак имам колата.

ivopifeca

admin

Цитат на: ivopifeca - Събота, 14 Септември, 2013, 20:37:35
Кромата ми закупих 2008 година,за първи път смених крушка на фар юни 2013г.Миналата година юли крушка на стоп.Това е за тези години откак имам колата.

А като пробег за какви километри става дума? При мен са почти 50000 км.

ivopifeca

Цитат на: admin - Събота, 14 Септември, 2013, 21:23:45
А като пробег за какви километри става дума? При мен са почти 50000 км.
Откакто съм я купил съм минал 51000 км за тези почти 5 години,не карам много,но ми е наистина интересно,и сега чак се замислих,че бая време са издържали-тва си е може би и до късмет ???

admin

Твоите наистина са изкарали дълго време и голям пробег. При мен обаче имаше случай с едни уж качествени и скъпи крушки, Osram Night Breaker или Philips Cool Blue бяха. Едната издържа няма и седмица, другата малко повече, към месец.

ivopifeca

Цитат на: admin - Неделя, 15 Септември, 2013, 12:27:30
Твоите наистина са изкарали дълго време и голям пробег. При мен обаче имаше случай с едни уж качествени и скъпи крушки, Osram Night Breaker или Philips Cool Blue бяха. Едната издържа няма и седмица, другата малко повече, към месец.
Отдавна избягвам да закупувам от най-качествените авточасти,гледам цените да са някъде по средата .

admin

В интерес на истината тези крушки светеха наистина невероятно. Много по-силна и по-бяла светлина. Жалко обаче, че изгоряха толкова бързо.

ivopifeca

Ами светили са...ама са и заминали за невероятно кратко време-пълно е с ментета в оригинални опаковки...Аз искам да споделя и личните си впечатления от закупуването на всякакви авто- части,дори и когато съм карал различни коли от италианските,обикновено немски,винаги съм оставал доволен от купуването на части за тях,които са произведени в Италия!Цените по ниски от оригиналните, но с много добро качество!

италянски-италиански

ivopifeca