• Welcome to Форум на българските шофьори.

Италиански автомобили

Започната от driver1, Неделя, 15 Септември, 2013, 13:08:20

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ivopifeca

Тука нямаш право да харесваш коли,според Валери,нямаш право да харесваш , особено италянските коли :)

ivopifeca

driver1

Цитат на: ivopifeca - Неделя, 26 Октомври, 2014, 14:27:44
Тука нямаш право да харесваш коли,според Валери,нямаш право да харесваш , особено италянските коли :)

Е, глупости сега!  ;D
     Кога съм казал такова нещо? Дори съм обяснил кой и защо харесва определена марка, така, както аз го виждам.

driver1

emilpopoff

Заради коли като тази, човек започва да харесва италианските автомобили  :) ;), за съжаление вече няма такива коли.

Но не забравяйте, че и "хляб без кора няма"

За съжаление клипчето е само проверка дали двг-то е "зацепено" както трябва,а същинската смяна е поне 11-12 часа и то за човек сменил доста ремъци на италианки, а ако е аматьор ентусиаст или човек не пипал до сега италианка, 3-4 дена не му мърдат  :D :D :D

ivopifeca

;DЕвала за хубавото клипче!Наистина вече няма такива коли!Цялата Фиат група зае.а уникалността,и станаха посредствени,колите му.

emilpopoff

Цитат на: ivopifeca - Неделя, 02 Ноември, 2014, 13:17:10
;DЕвала за хубавото клипче!Наистина вече няма такива коли!Цялата Фиат група зае.а уникалността,и станаха посредствени,колите му.
Благодаря  ;) . Съвсем скоро смятам направя авторски снимки на нещо много култово за Ланча- 037, смятам, че също ще има изкефени, макар че първите 037-ци са съвсем малко по-големи от мен  ;D и не са ми така на сърце като Делтите, може би защото Делтата я помня от състезанията и така да се каже съм и съвременник  :D . Иначе като дизайн и двг 037 е уникална кола.

ivopifeca

m@n

ivopifeca

ivopifeca

Nachinaesht

ivopifeca

Amateur

http://automedia.investor.bg/a/0-nachalo/28272-nai-byrziiat-sedan-v-sveta-e-italianski/

Най-бързият седан в света е италиански
Alfa Romeo Giulia QV детронира Panamera Turbo на Нюрбургринг
Абсолютен индианец

цецодебел

Пифец ,обясни им бе!!! Италианска значи спортна !Всичко друго е полу  ;D
Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

Mr.Balkanski

0.5л на. цилиндър, I6, H4, H6, V12. Ей тва е! Макар, че досега ме е стряскал със звук само V10 5.2 , като влезе в обороти.
Не е лесно да си член в наши дни. Комшията ти е *ъз, колегите ти са т*шаци, а най-добрият ти приятел е *утка.

Mr.Balkanski

Не е лесно да си член в наши дни. Комшията ти е *ъз, колегите ти са т*шаци, а най-добрият ти приятел е *утка.