• Welcome to Форум на българските шофьори.

Бежанци от Сирия, Иран, ...

Започната от Rammbon, Петък, 20 Септември, 2013, 06:55:37

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

динко

Янки на грешно мнение си.Зомбира ли са те-вашите хора  утрепаха Садам и Кадафито и кой им не сгоден по същия сценарий,стомничката нещо не носи водица.Бежански проблеми се решават с Червен кръст и полумесец.Издават се едни паспорти със син цвят от ООН и къде можеш да пребиваваш си го пише.Кога ши бутат Мексиканската стена да насочваме орицата натам и тогава да продължим по темата.

динко

цецодебел

Цитат на: American - Събота, 09 Януари, 2016, 03:46:08
Твърдо съм убеден че путин е виновен за най-малко 50% от бежанската вълна.
Башарчо трябваше да си вейне крачоли, а сирийците да си проведат избори, за президент и правителство.
80% от бежанците не са сирийци !
Повече от 50% от терористите не са сирийци!
Бежанците тръгнаха преди Путин да почне да бомбардира!
Обама виновен ли е за бежанците от Ирак, Афганистан, Либия,Пакистан, Тунис и други демократизирани държави?
Знаеш ли истинската причина за войната там, или верно ви промиват мозъците в САЩ?
Защото аз съм виждал Сирия преди войната и момичета облечени като в България, алкохол по магазините и не ми мязаше ама хич на ислямска  ???
Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

цецодебел

Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

American

Цитат на: цецодебел - Събота, 09 Януари, 2016, 20:03:53
Бежанците тръгнаха преди Путин да почне да бомбардира!

Знаеме кога тръгнаха бежанците, това стана след като асад започна да ги полива с химически оръжия.
И всичко това, заради един мирен протест на площада.
smoking gun

admin

Цитат на: American - Събота, 09 Януари, 2016, 23:34:45
Знаеме кога тръгнаха бежанците, това стана след като асад започна да ги полива с химически оръжия.
И всичко това, заради един мирен протест на площада.

Човече, ти въобще наясно ли си с нещата в Сирия? Спри да пишеш глупости, защото наистина медиите сериозно са те манипулирали.
Изгледай това предаване и се замисли дали поне половината злини в света не идват от САЩ.

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

naum4o

Американ, не си глупав човек и си ми правил добро впечатление. Вземи, приятелю, и попрочети и погледай някоя друга медиа, извън официозните в Щатите, и тогава пак да говорим (The voice of Germany or RT for example). Защото ти си продукт на много силно пропагандистко облъчване. Не го казвам с лошо, далеч съм от такава мисъл, но те съветвам да четеш и да търсиш плурализма и изводите и другаде. С извинение, ама плющиш големи простотии в тази тема.
Като толкова ви се иска да боядисвате паметници, то идете пред посолството на САЩ и боядисайте паметника на онези, които изравниха София със земята през зимата на 1943-1944г., но ония там ще ви отстрелят като кучета, защото за тях не сте нищо повече от самопродали се РОБИ!

American

В заключение искам само да кажа че сирийския народ трябваше да бъде оставен сам да си решава съдбата, управлението и държавното устройство, независимо какво ще излезе от това.

А не путин да се застъпва за диктатора, и понеже на диктатора му свършиха злините (разбирай бомбите и войниците) да дойде "големия брат диктатор" да почне да сипе безразборно смърт (разбирай страх) върху сирийския народ.

Знам че повече от 50% сте облъчени от болеста от която страда волен сидеров, в последно време и ахмед доган, но това е действителността.
smoking gun

admin

Цитат на: American - Неделя, 10 Януари, 2016, 15:25:38
В заключение искам само да кажа че сирийския народ трябваше да бъде оставен сам да си решава съдбата, управлението и държавното устройство, независимо какво ще излезе от това.

А не путин да се застъпва за диктатора, и понеже на диктатора му свършиха злините (разбирай бомбите и войниците) да дойде "големия брат диктатор" да почне да сипе безразборно смърт (разбирай страх) върху сирийския народ.

Знам че повече от 50% сте облъчени от болеста от която страда волен сидеров, в последно време и ахмед доган, но това е действителността.

Аз пък в заключение искам да ти кажа, че на последните избори "диктаторът" Башар Ал Асад спечели президентското място. Сигурен съм, че и още 5 пъти да се кандидатира, пак ще спечели.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

славее

САЩ трябва да се изтрие от картата.Каква работа имат в суверенни държави американски военни и военна техника.
България 4 бази,Турция,Гърция,Италия, Германия дълъг е списакът не ми се изрежда.Каква точно е тая демокрация,че нещо не ми е ясна.Колко държави имат военни бази в САЩ

nevega

колкото са решили че искат да имат
нито една база не е насилствено изградена в съответната държава

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

imter

Американец трябва в заключение да ти кажа,че ти си облъчен,както и целия малоумен американски народ,който вече десетилетия живее на гърба на други народи и ако не предизвикват тези войни Америка отдавна нямаше да я има на картата.

славее

Италия,Германия не са по желание а след загубата на 2 та световна война.Русия като съюзник на САЩ освободи контролираните територии преди 25 години.Тия какво чакат ,Абе Жоре аз ли съм ненормален или безбожно тъп,ввъв собствената ти държава да се разхожда чужда армия и аз да я възприемам като приятел.Може би съм със стари разбирания но по моето време когато учех история това се описваше така.......когато една армия е на територията на друга държава и никой не я обезпокоява то това значи че тя управлява тази държава........а модерниата дума за робство явно е демокрация.

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

pepisuni