• Welcome to Форум на българските шофьори.

Бежанци от Сирия, Иран, ...

Започната от Rammbon, Петък, 20 Септември, 2013, 06:55:37

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

rider777

— Сине, от векове, обици на носа носят само пиратите и педерастите. Сега ще погледна през прозореца и Господ да ти е на помощ, ако не ти видя кораба...
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

pepisuni

На кой говориш ? Ако е за мен,първо се запознай с особата и после се прави на ....!

pepisuni

rider777

На мен ли говориш ???? Сега те забелязах,, що си мислиш, че съм ти обърнал внимание особо ???
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10207210478733237&set=gm.765310523602046&type=3&theater
Ето тази е била защитничка на талибаните и вижте какво и се е случило ,,,,,

admin

Специално за American - https://russian.rt.com/inotv/2016-01-10/National-Review-priznal-neudobnuyu-pravdu
На руски език е, но вярвам, че ще се справиш.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

dino412

Шофьор не се става шофьор се ражда. Колкото и да имаш желание не идва ли Ти отвътре не става...
Най-слабото място в софтуера на всички системи за безопасност на МПС-тата си остава софтуера на задкормилното устройство.

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

cigulkata

Аз съм съгласен с горните постове, но имам и една моя теория:
Според мен, има резон това да е целенасочено. В 1ви курс на висшето, изучавахме "Икономически теории" и икономистът, който най ме е впечатлил лично мен, е Томас Малтус! Той, през 17ти век , макар че е бил най-големия гений, избира да каже истината на света , с риск да бъде намразен и го прави в труда си "Есе за народонаселението" - в общи линии казва и доказва, че благата се увеличават в аритметична прогресия, докато населението на планетата -в геометрична. И просто на определен период (за икономически периоди най-добре е да се погледне цикъл на Кондратиев) трябва да му се намаля бройката. Лафа "убиваме ги, защото иначе ще умрат" :)
Това трябва да става чрез войни,стерилност, болести, хомосексуализъм.
След неговата икономическа теория се появяват други - например един такъв е Давид Рикиардо, които в общи линии казват " Малтусе, прав си, но е много жестоко това! Трябва да търсим варианти да рационализираме системата." Те го правят, дори много успешно, но то няма какво много да се направи, тъй като основните блага са изчерпаеми.

Историята говори, че на определен период на народонаселението му "се намалява бройката" -последен период е Холокоста и понеже според цикъла на Кондратиев е дошло времето, сега се готви нов-но за тази цел трябва останалото народонаселение да е единно, че го иска. Аз лично отдавна не съм виждал например българите , да са сигурни, че искат да няма "орки" и да няма две мнения по въпроса. Така ще стане и в цяла Европа, рано или късно, и света ще мине към нов Холокост...пък после колко му е да се извинява,е половин век:) Аушвиц не е разрушен-той стои на "стенд бай" режим,като музей:)

"Есето" на Малтус го няма много в оригинал, аз съм го купувал от английска библиотека, но го имам в ПДФ-ако някой се интересува -да пише на лични и ще пратя копие. Ще е полезно за запалените по "илюминати" и такива "конспирации" , за да видят, че това , което се смята за велика тайна е казано, че и даже се изучава във 1ви курс на всяка икономическа специалност.

Въз основа на горното ,с риск да кажете , че съм расист, аз съм стигнал до извода, че черните наистина трябва да се намалят! Просто не става с тях. Примери много, живял съм с нашите в ЮАР-тази държава беше рай, докато не дадоха възможност на черните да се изявяват. Тука за циганите едва ли аз ще кажа нещо ново, което всеки да не вижда.
Сещам се, докато бях на езиков курс по Шведски. Имаше едно сирийче, точно, хем живяло в Българип с техните от дете. Еми не може да научи нито една дума. Всички 15 човека от курса започнахме да говориме, само то не стана и не става. Отказа се. представям си какъв цирк ще е сега по немските езикови курсове:)))
Последно на Адр изпита преди месец. Пак на курса едно ромче...учи нещо момчето, прави струва, ама на изпита 19 грешки...е от 30 въпроса да дадеш 19 грешни,при условие, че си учил и не е кой знае каква философия....

Mandor

Не го подигравай конячето. Поне се опитва да се бори с живота, също като теб, макар и не толкова успешно. Далеч по-лесно е да легне на кълката "аз съм мургав и всичко ми се полага наготово."
п.п.Интересувам се от есето.
Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайна по стената - чете се, но не е приятно.
Продавам 405,бензин,на части
На шестия ден Господ видя, че не може да направи всичко и създаде инженерите.

micyri

cigulkata и аз се интересувам от есето.
А за сирийците в курсовете по немски при една позната в Кобленц правят  луди учителите ,никакво възпитание ,никаква дисциплина,говорят на висок тон и пречат на останалите,НО държавата им плаща курса и всичко е ала/бала.
   Но вече се чува и недоволството на немците ,точно за тези придобивки,защо държавата им плаща всичко? Телефони,дрехи,курсове по немски,та дори някъде и храна.Това било интеграция!
Защо не я приложиха с Българите и Румънците като тръгнаха през коя година беше вече забравих,а?
Гледам ги в нашето село тия "орки"......хаххаа,това не са хора,не може да ги интегрираш,по-зле са и от циганите в "Столипиново".
cigulkata,харесаха ми разсъжденията ти,ама всичко това има и малко истина! ;)

micyri

cigulkata

Ами мислех , че се подразбира от по-горе, сори.
Тези дни ще го преведа.

gazibarev

Добре де.... какво става с теб при следната ситуация.  На някой кирлив паркинг правиш пауза. 30 брикета режат брезента отгоре или нсмират друг начин и се намъкват.  Ти сабахлем оглеждаш камиона...всичко ок и тръгваш... след което те спират за проверка и се натъкват на смърдящата пратка.  Върви доказвай че не си трафикант.

micyri

Цитат на: gazibarev - Понеделник, 14 Март, 2016, 19:08:16
Добре де.... какво става с теб при следната ситуация.  На някой кирлив паркинг правиш пауза. 30 брикета режат брезента отгоре или нсмират друг начин и се намъкват.  Ти сабахлем оглеждаш камиона...всичко ок и тръгваш... след което те спират за проверка и се натъкват на смърдящата пратка.  Върви доказвай че не си трафикант.
Ами ,да ....това е практика по Гърция и Италия и доста колеги изгоряха така.

цецодебел

Цитат на: gazibarev - Понеделник, 14 Март, 2016, 19:08:16
Инглизите са го измислили ;D По 2000  на калпак и пътуваш ;D ;D ;D
Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

цецодебел

Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ