• Welcome to Форум на българските шофьори.

ТИР кара 40 км.в насрещното по магистрала Тракия

Започната от todor_zhekov, Събота, 21 Септември, 2013, 02:21:25

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

todor_zhekov

admin

И малко видео, за да видите и подробностите. Шофьорът е от фирма Перчемлиев - Несебър.

http://btvnews.bg/article/bulgaria/incidenti/tsisterna-se-dvizhi-s-90-km-ch-v-izprevarvashtata-lenta-po-trakiya-v-nasreshtnoto-platno.html

"Обърках се и няма излизане... лекичко, лекичко и така с 90 км/ч"! Луд за връзване!
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

epiqe

Ужас. Изпаднал е в абсолютна паника този човек и е продължил да върши глупост след глупост Да пази Господ! Най-важното, че няма пострадали.

admin

Цитат на: epiqe - Събота, 21 Септември, 2013, 07:28:06
Ужас. Изпаднал е в абсолютна паника този човек и е продължил да върши глупост след глупост Да пази Господ! Най-важното, че няма пострадали.

Изпаднал е в паника? Според мен този човек не е съвсем добре. Застрашил е прекалено много хора с безразсъдното си поведение. Объркал се, объркал. Звъни на 112 и иска помощ от полицията да намерят начин да излезе от магистралата.

Rammbon

Не е толкова страшно положението, защото в четвъртък минах от там и има знаци, но предния ден бяха покрити с черен найлон или плат, а на следващия ден бяха открити. И така кой гледа кой не и се бъркат колегите. Имаше един ми звъни и ме моли да погледна в нета какво пишело, защото карал 30км и нито кола пред него , нито след него, явно и той е объркал пътя след Пловдив към София. Сега там правят ремонт на едната лента преди тунела и има заобикаляне  през стария път , на МПС-тата над 12т.  От едната лента , движението преминава в другата и пак обратно и в тъмното човека се е объркал. Има ли нещо нормално в тази маркировка и знаци там, незнам. То май за връзване сме всички, ама за сега така ще я караме :))))

VOLVO 480

Цитат на: admin - Събота, 21 Септември, 2013, 07:08:56И малко видео, за да видите и подробностите. Шофьорът е от фирма Перчемлиев - Несебър

Щом е от Перчемлиевите няма смисъл от коментари!! ;D ;D ;D

driver1

Ужас! Ето какви колеги имало сред нас...Човека може и да е много приятен, хрисим и добър, но е абсолютно непригоден за тази професия, изискваща често пъти мигновена и адекватна реакция. А в този случай дори не се изисква мигновена, а поне адекватна. От всички възможни варианти той е избрал най-неподходящия.
   Според мен, след като изтърпи наказанието си, колегата се нуждае от сериозна проверка на шофьорските умения и психологическо изследване.

epiqe

Цитат на: admin - Събота, 21 Септември, 2013, 07:50:28
Изпаднал е в паника? Според мен този човек не е съвсем добре. Застрашил е прекалено много хора с безразсъдното си поведение. Объркал се, объркал. Звъни на 112 и иска помощ от полицията да намерят начин да излезе от магистралата.
Явно е, че не е добре. Освен това според мен се е паникьосал. Не знам. Неадекватен е.

admin

Цяло чудо е, че не е успял да предизвика ПТП и да убие няколко човека. Бог да ни пази от такива шофьори. Нищо лично към колегата, но според мен е абсолютно непригоден за тази работа и най-добре да не се качва на камион никога повече. Да кара цели 40 км в насрещното движение няма как да е дело на адекватен човек. Да кара още 15 км след подадени сигнали от два патрулни автомобила е напълно неразбираемо поне за мен.

rolly_s

Цитат на: epiqe - Събота, 21 Септември, 2013, 10:38:14
Явно е, че не е добре. Освен това според мен се е паникьосал. Не знам. Неадекватен е.
Аз си мисля, че дори не се е усетил. Паникьосал се е едва, когато са го спрели и ,,закопчали". Как иначе ще кара в най-бързата лента? Човекът си е свикнал с двупосочното движение, иска да се разминава с другите участници в движението и затова се е оказал там. Просто има хора, които не разбират  новото, модерното, прогресивното. Познавам жена, която кълне и проклина банкоматите. Чак се пени и не иска да си получава заплатата от машина. Това е според мен.
Не ми казвай какво да правя, защото ще ти кажа къде да идеш

admin

А може пък Перчема да го е пращал скоро до Англия.  :D :D :D

driver1

Цитат на: admin - Събота, 21 Септември, 2013, 11:34:07
А може пък Перчема да го е пращал скоро до Англия.  :D :D :D

Ако си е представял, че е в Англия, би трябвало да се запита защо идващите срещу него са в нарушение :) , а той пък защо се движи в дясната лента, а не, както е прието там - в лявата. Така че - и това не е...:) :) :)

rolly_s

Цитат на: driver1 - Събота, 21 Септември, 2013, 11:54:11
   Ако си е представял, че е в Англия, би трябвало да се запита защо идващите срещу него са в нарушение :) , а той пък защо се движи в дясната лента, а не, както е прието там - в лявата. Така че - и това не е...:) :) :)
Точно тоя човек, не мисля, че е напускал пределите на България.
Не ми казвай какво да правя, защото ще ти кажа къде да идеш

admin

Да вмъкна и още една подробност. Никак не е за пренебрегване факта, че ремаркето е цистерна. Ако е под АДР, би трябвало да се движи максимум с 80 км/ч.

driver1

Цитат на: admin - Събота, 21 Септември, 2013, 12:41:24
Да вмъкна и още една подробност. Никак не е за пренебрегване факта, че ремаркето е цистерна. Ако е под АДР, би трябвало да се движи максимум с 80 км/ч.

Цистерната май е хранителна. А човекът е напълно неадекватен, обърнете внимание, че дори се е изпуснал, вижда се ясно. Пази Боже, да срещнеш такъв!

driver1