• Welcome to Форум на българските шофьори.

Извън закона !

Започната от НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ, Неделя, 08 Май, 2011, 12:58:37

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

В клипчетата ,линията на правдата и неправдата е прескочена,но всеки човек има граница на търпение ,тъй че лично аз мисля,че надвишаването на правата на някой органи,води до преминаване на границата.
Естественно клипчетата са за друга страна,но така е и у нашенско .

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Joro

Не знам ама на поляка му се разказа играта ....

Joro

fxmaster

Аз пък не схванах, защо поляка се сби с мента (така им викат блядовете ;) ) и после духна.

Joro

Нещо  поляка е закъсал и руснака му се скара и посегна и поляка даде газ и избега , ама като го хванаха как се местеше кабината сметай кво става вътре Харашо . :D :D

Trucker_Boy

Цитат на: Joro - Понеделник, 09 Май, 2011, 15:14:06
Нещо  поляка е закъсал и руснака му се скара и посегна и поляка даде газ и избега , ама като го хванаха как се местеше кабината сметай кво става вътре Харашо . :D :D

Яко меле е имало.Аз не мога да схвана каква е причината за бягството на поляка ?  ???
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

Joro

Полицая го ядоса и му посегна нещо.

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Момци искам да ви обърна внимание значи ,поляка снима полицайте с фотоапарат,което не е случайно и забележете единия от тях се опитва да го удари ,за вас ако е нормално такова поведение шапка ви свалям.Та и аз да съм и аз пала и изчезвам,човек на власта ме спира и налита да ме бие  :) айде моля ви се и това ако е нормално поведение на органите може да ви кажа ,че нещо сте се объркали.Независимо от причината за спирането никой повтарям никой няма право на такова поведение.
В случая с леката кола ви обръщам внимание на факта,че колата се движи с ниска скорост,но по нея се стреля от органите на власта ,даже след свършване на боеприпасите едната патрулка прави път на другата да продължи с огъна.Та момци не знам човека или хората от BMW -то какви прегрешения имат,но побягват и органите на властта започват стрелба като по филмите за вас това нормално ли е? И най-вече да ви запитам ако стрелят по вас вие ще спрете ли,аз лично не бих.

Joro

Те руските блядове са си винаги пияни , разбира се че не е нормално той поляка за тва даде газ и избяга ,  на никой няма да му е приятно такова държание.

admin

Цитат на: Joro - Понеделник, 09 Май, 2011, 20:47:58
Те руските блядове са си винаги пияни , разбира се че не е нормално той поляка за тва даде газ и избяга ,  на никой няма да му е приятно такова държание.

Колега, че се носи славата на руснаците относно алкохолните напитки, е факт. Обаче някак не е коректно да се слагат всички под един знаменател.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Trucker_Boy

Цитат на: Joro - Понеделник, 09 Май, 2011, 20:47:58

А от къде се знаеш ,че поляка има фотоапарат ?  ;D
Напълно съм съгласен след като служителят на реда ми посяга нормално е да бягам,но пък после е станало по-зле.
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

Joro

@admin   Така е но в случая това не е коректна постъпка, а колко други има които не са заснети ? Чета един колега , който пише какви рушвети се дава и т.н. Нормално ли е това ?

@Trucker_Boy  аз не знам тракториста каза че го е снимал ;)

BoBy_BoY

Баце, немислим , че поляка има право да снима контролните органи особенно плицаи? И поляците не са цвете за мирисане. Всеки от вас мислим помни как руски шофьор преби контролни органи в Полша- преди около 5-6 години. При раследването били му направили две поредни глоби и на третия контрол, тупалки. Но, все пак вина си има и полицая, а за не испълнение на полицейски разпореждания скивате как се клати кабината!
  Това са рискове на професията и тарикатлъка. ;)
  Сега се чудим, как се оправят в Англия полицаите, след като нямат огнестрелни оръжия? ???

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

:)Момци знам,защото гледах клипчето още като започва погледнете в кабината ,чичко ви поляк държи фотоапаратче е може и да радио тип транзистор,но много се съмнявам ;)
Въпроса за английските полицаи е много добър  :) :) :) ;)

BoBy_BoY

Да си признаем чесно аз си помислих, че му показва шофщорската си книжка през прозореца :D и се получава един бърз каданс.
После като се загледах верно е , че снима!
Туй поляци и руснаци отдавна не чепкат вълна заедно!

BoBy_BoY

BoBy_BoY