• Welcome to Форум на българските шофьори.

Резервация за ферибот от Calais до Dover

Започната от tiktak, Вторник, 24 Септември, 2013, 13:03:53

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

tiktak

Здравейте, трябва да направя резервация за бус до 3.5т. с дължина 7м. и височина 2.60м. за ферибот от Calais до Dover. В колкото и сайтове да се помъча да резервирам, накрая ме изхвърлят, защото дължината е голяма и трябвало в сайтове за товарни автомобили да я правя. Моля, ако някой е правил резервации да ме упъти. Микробусът е на фирма.

tiktak

rolly_s

Цитат на: tiktak - Вторник, 24 Септември, 2013, 13:03:53
Здравейте, трябва да направя резервация за бус до 3.5т. с дължина 7м. и височина 2.60м. за ферибот от Calais до Dover. В колкото и сайтове да се помъча да резервирам, накрая ме изхвърлят, защото дължината е голяма и трябвало в сайтове за товарни автомобили да я правя. Моля, ако някой е правил резервации да ме упъти. Микробусът е на фирма.
Пробвай тук:  http://www.aferry.com/ferries-to-england.htm?gclid=CM_x3vLl47kCFbLHtAod0GMA4w
Не ми казвай какво да правя, защото ще ти кажа къде да идеш

rolly_s

tiktak

Не става и там. Ето какво ми изписва.
И се чудя, ако намаля размерите дали ще имам проблем?

rolly_s

Цитат на: tiktak - Вторник, 24 Септември, 2013, 13:20:38
Не става и там. Ето какво ми изписва.
И се чудя, ако намаля размерите дали ще имам проблем?
Ако ги намалиш в заявката- ще се наложи да прекроиш и буса ;D. Не знам защо ти изписва ,,твърде дълъг" Пробвай тук:  http://www.directferries.co.uk/calais_dover_ferry.htm

tiktak

Ако можеш пробвай и ти с тези размери, може аз нещо да бъркам.

rolly_s

Цитат на: tiktak - Вторник, 24 Септември, 2013, 13:35:06
Ако можеш пробвай и ти с тези размери, може аз нещо да бъркам.

Пробвах и няма проблем, но въведох произволна дата.

tiktak

Благодаря! На втория линк стана. И още нещо да питам. Може ли да се променя часа, ако пристигна по-рано?

rolly_s

Цитат на: tiktak - Вторник, 24 Септември, 2013, 14:05:03
Благодаря! На втория линк стана. И още нещо да питам. Може ли да се променя часа, ако пристигна по-рано?
Аз не зная, някой друг да отговори.

heler

Здравей,
най - лесно е да ползваш агент, по принцип по добра цена би трябвало да  ти даде, резервациите за тези фериботи - важат 7 дена след като е направена, по принцип са на всеки два часа, така, че не би трябвало да имаш проблем - аз никога не сам правил резервация през тези сайтове, има достатъчно агенти, които ще ти направят рзервация - потърси в нета - доста са в България фирмите, които ще ти помогнат, резервацията е код с цифри - 9 мисля, че бяха, компаниите са DFDS или P&O

Поздрави

driver1

tiktak

Така и направих, ползвах агент.

Оказа се че с тези параметри и товар, бусът минава към товарните. Някои сайтове имат такива опции, но искат регистрация и подпечатан договор. Време нямам да чакам, така че според мен взех правилно решение.

Благодаря на всички които ми отговориха!

AxL

Този сайт съм ползвал аз:
http://www.aferry.co.uk/

Ако бусът е празен има вариант да се купи малко по-евтин билет, но не много.
За часовете не е проблем да се направи промяна на място. Може да се наложи доплащане. Влизаш след бариерата в Dover например, а не външния офис.
Аз лично спрях да правя резервации, само следя кога точно има ферибот и да съм там навреме.

AxL