• Welcome to Форум на българските шофьори.

Жени и шофиране?!

Започната от МИНКО ИЛЧЕВ, Четвъртък, 03 Октомври, 2013, 02:09:03

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

rolly_s

Много от глупостите, коѝто се спрягат за жените зад волана са верни за определен тип. Ще дам пример- това с огледалото е с цел привличане на мъжкото внимание, а не че на всяка цена трябва да си напудри носа докато шофира.Тоя тип дами са от сорта: ,,олеййй,счупих си маникюра" или ,,ама има локва и ще си изцапам токчетата". И те си имат точните адресати, просто няма смисъл да го обсъждаме. Има мъжки момичета- точни,способни и борбени, на които им се налага да се разграничават от масовото схващане(подето в тая тема) и да се доказват ежедневно. А за да има толкова лигли, мисля че мъжете също имат голяма вина.
Не ми казвай какво да правя, защото ще ти кажа къде да идеш

rolly_s

Pepi Nikolov

Ма какви жени шофьори бе,вие нормални ли сте.Е сега преди малко,карам племанницата на училище и една така ме засече на Ботев,че едвам спрех.Разбира се си отнесе подобаваща порция благопожелания за родата.Просто тъпата конгерица изкача на булеварда,от пряката все едно е на татко й.И разбира се набива спирачки защото е тъпа и страхлива и не може да се престрой в дясно.Моето мнение е,че жените зад волана са в двете крайности.Или са адски некадърни и неможещи.Или невероятно дисциплинирани и добри шофьори,защото има и такива.

Pepi Nikolov

Димитър Бомбаджиев

Админ-е, сложи ми бан по чисто личностни причини /де ти егото настъпих/, а такива недоразумения като Пепи - няма точка в правилника де ги лекува...те имунизирани...чистотата на сайта изисква санитарни коментари, а такива съществително нарицателни да си ги употребява в обръщение към родителското си тяло.

Причина за редакция: Премахнати обидни и нецензурни думи!
''Без болка няма любов''-казал заека и скочил върху таралежа!

rolly_s

Цитат на: Pepi Nikolov - Петък, 04 Октомври, 2013, 14:37:13Ма какви жени шофьори бе,вие нормални ли сте.Е сега преди малко,карам племанницата на училище и една така ме засече на Ботев,че едвам спрех.Разбира се си отнесе подобаваща порция благопожелания за родата.Просто тъпата конгерица изкача на булеварда,от пряката все едно е на татко й.И разбира се набива спирачки защото е тъпа и страхлива и не може да се престрой в дясно.Моето мнение е,че жените зад волана са в двете крайности.Или са адски некадърни и неможещи.Или невероятно дисциплинирани и добри шофьори,защото има и такива.
Последното изречение като оправдание за обидите и нецензурните думи ли го написа?

Бриги Магнито

rolly_s

Цитат на: Бриги Бичкията - Петък, 04 Октомври, 2013, 15:50:00
;)
Хм, в случая мацките си се кефят. Правят си шоуто,струва ми се че пеят. Купон на колела- винаги може да се извлече максималното от една ситуация. Не виждам с нещо да застрашават околните. Аз съм танцувала зад волана на прицеп докато двойка пичове с русенска регистрация ме изпреварваше. След няколко километра успоредно каране се отказаха и ми дадоха път. От колегиалност и заради купона който си спретнахме в движение. Хубав, макар и кратък спомен.

Димитър Бомбаджиев

"... След няколко километра успоредно каране..." и като се събуди - краката ти отвити!
''Без болка няма любов''-казал заека и скочил върху таралежа!

Бриги Магнито

Чеки са те ,те изпреварвали ,па ти дали път  :D :D :D :D май ,май си счупила педало на газта  ;)

rolly_s

Цитат на: Димитър Бомбаджиев - Петък, 04 Октомври, 2013, 16:20:00
"... След няколко километра успоредно каране..." и като се събуди - краката ти отвити!
Със скорост 90 км в час, за колко време се изминава един километър? И ако единия е ограничен на 86,а другия на 89, колко време ще се изпреварват? И писна ми да се хващате в дребните детайли. Видях в огледалото българска регистрация, и те затова изчакаха и предприеха маневрата, когато беше възможно. Когато се изравниха кабините- посочиха станцията и със знаци попитаха дали имаме и ние. Вдигнах и показах телефона. Искате ли още подробности? Не ме изпревариха нито защото съм се състезавала(карах на темпомат), нито пък те го искаха. Изравнихме се, за да се видим. Идеята на поста беше друга.

amindov

Взаимната размяна на псувни..изравнява социалното неравенство..
К.Тарантино

Бриги Магнито

Е арно де,на майтап не държат ли жените?
Са с Бомбата ,че ни засичаш оти се опитахме ти развалиме убавио спомен ,нали? (така праат обикновенно мъжете)
И оти тва жените се требва да обяснявате кво ,що,не е ли време да кажете бе тва е,така е?-с други думи не отстоявайте своето а го направете закон

Скиаш ли са докъде я докарааме-мъж като лайно на дъжд(визирам себе си) без грам акъл,ти дава акъл.
Оно май се така е било до са,тъй ако я продължавааме мани,нечем девойки из пъто

amindov

това беше до Димитър Бомбаджиев  отг.29
Взаимната размяна на псувни..изравнява социалното неравенство..
К.Тарантино

rolly_s

Цитат на: Бриги Бичкията - Петък, 04 Октомври, 2013, 17:30:25
Е арно де,на майтап не държат ли жените?
Са с Бомбата ,че ни засичаш оти се опитахме ти развалиме убавио спомен ,нали? (така праат обикновенно мъжете)
И оти тва жените се требва да обяснявате кво ,що,не е ли време да кажете бе тва е,така е?-с други думи не отстоявайте своето а го направете закон

Скиаш ли са докъде я докарааме-мъж като лайно на дъжд(визирам себе си) без грам акъл,ти дава акъл.
Оно май се така е било до са,тъй ако я продължавааме мани,нечем девойки из пъто

Еми пита-,,като се събудих, краката ми отвити ли бяха?" И щом мислите и говорите така- няма да има девойки по вашите пътища  :P

Бриги Магнито

Цитат на: rolly_s - Петък, 04 Октомври, 2013, 18:25:13
И щом мислите и говорите така- няма да има девойки по вашите пътища  :P
За неговите не знам,но по мойте верно не е имало и май няма и да има.

Мерси на автора на темата,затова че я пусна и ми даде възможност да си утепам времето.
Ралица мерси ,че си побъбрихме в темичката,но имам един въпрос ,той не е баш за теб ,но няма на кой да го задам,въпроса е следният:

rolly_s

Цитат на: Бриги Бичкията - Петък, 04 Октомври, 2013, 18:39:41
За неговите не знам,но по мойте верно не е имало и май няма и да има.

Мерси на автора на темата,затова че я пусна и ми даде възможност да си утепам времето.
Ралица мерси ,че си побъбрихме в темичката,но имам един въпрос ,той не е баш за теб ,но няма на кой да го задам,въпроса е следният:
Докато изискванията към шофьорите в България са: да са и монтьори, и гумаджии, и електричари- няма как да стане.

rolly_s