• Welcome to Форум на българските шофьори.

Жени и шофиране?!

Започната от МИНКО ИЛЧЕВ, Четвъртък, 03 Октомври, 2013, 02:09:03

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Roshko

Цитат на: admin - Неделя, 20 Октомври, 2013, 19:30:39
Мислила, мислила и решила от rolly_s да стане знахар. Явно с цел да си получи новите 5 минути слава.

Тя от моя отбор, на най-бързо разжалваните модератори...  ;D :D :D ;D
А ти всъщност убеден ли си, че тя е тя, а не той? Що аз дълбоко се съмнявам!  ;)

Roshko

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Понеделник, 21 Октомври, 2013, 23:54:52
Тя от моя отбор, на най-бързо разжалваните модератори...  ;D :D :D ;D

Не помня точно твоя случай. Тогава по-редовно общувахме, май не беше същото!

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Понеделник, 21 Октомври, 2013, 23:54:52
А ти всъщност убеден ли си, че тя е тя, а не той? Що аз дълбоко се съмнявам!  ;)

Моите преки впечатления за теб са, говорили сме няколко пъти по телефона - звучиш като мъж, но не съм музикален. С колежката сме говорили по Скайп - за мен е жена! Администратора - говори като мъж и на "живо" изглежда така - някой оспорваше това! За другия участник, не се знае много и не желае да споделя. И всъщност не е ясно какво е точно причината за последния конфликт.

Някой да се сеща причина, човек да си крие пола или да се представа за противоположния? И то тук, не по принцип!

Както е ясно да си тролейджия е срамно. И означава, че не си шофьор. Е, аз като познавам добри шофьори жени сред тролеите. Какво, невалидно ли ми е твърдението? Всъщност не познавам, добри жени шофьори, понеже тролея е нищо?

Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

МИНКО ИЛЧЕВ

Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

Roshko

Цитат на: МИНКО ИЛЧЕВ - Вторник, 22 Октомври, 2013, 00:48:39
     Не помня точно твоя случай. Тогава по-редовно общувахме, май не беше същото!

-Същото като кое?

Цитат на: МИНКО ИЛЧЕВ - Вторник, 22 Октомври, 2013, 00:48:39...звучиш като мъж, но не съм музикален...

Демек е под съмнение или пА си труден за разбиране? Ам дъл съм или не съм, първо никой не е питал, второ има една камара публични доказателства.  ;)

Цитат на: МИНКО ИЛЧЕВ - Вторник, 22 Октомври, 2013, 00:48:39Някой да се сеща причина, човек да си крие пола или да се представа за противоположния? И то тук, не по принцип!

Туй би следвало да попиташ оназ анонимна персона подвизаваща се  под различни самоличности/пол/обноски и т.н. Я не сам експерт!  ::)

Mandor

Ако говорим за женска логика:
Тя разби мъжката логика, обяснявайки 40 минути на катаджията, че книжката и е останала в другата чантичка, тъй като вчера била с други обувки...

Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайна по стената - чете се, но не е приятно.
Продавам 405,бензин,на части
На шестия ден Господ видя, че не може да направи всичко и създаде инженерите.

Yordan

Като погледнеш трезво на някои неща и разбираш, че трябва да пийнеш...

ceko1969

Pando85

Цитат на: ceko1969 - Четвъртък, 14 Ноември, 2013, 17:52:16

Незнам кой им дава книжките на тези образи, но неможе и всички жени под един знаменател. Ето и обратната страна на тези, който немогат.
Колежката се справя повече от доволно щом се качила на високо.  ;)

admin

Тези двете са ми градски май, като гледам регистрациите на колите. :D
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

petar1991

Айде стига ся..аз карам по 250-300 км. градско(докато вие тиражиите карате само напраао по пътя и даже не гледате табели завивате накъде ви изпише навигацията) на 16-17 ч. с 6-7 часа сън и съм стигнал до заключението че жени си карат екстра.бавничко спокойничко, оглеждат се по 2 пъти,търпеливи са...ако всички тирове се управляваха от жени нямаше даима загинали..не са като нас агресори на 100 батенце... ;D... :-[ ама нали секи бърза за бизнес, сделки,работа и срещи...изключително важни неща по важни от човешкия живот :(

ceko1969

В интерес на истината в клипа който постнах като се замисли човек май не трябват кой знае какви шофьорски умения, а по скоро съобразителност как да се извърши най лесно маневрата,та нищо чудно и доста мъже да се изложат  в дадената ситуация ......

scaniavolvo

Цитат на: petar1991 - Четвъртък, 14 Ноември, 2013, 20:32:03
Айде стига ся..аз карам по 250-300 км. градско(докато вие тиражиите карате само напраао по пътя и даже не гледате табели завивате накъде ви изпише навигацията) на 16-17 ч. с 6-7 часа сън и съм стигнал до заключението че жени си карат екстра.бавничко спокойничко, оглеждат се по 2 пъти,търпеливи са...ако всички тирове се управляваха от жени нямаше даима загинали..не са като нас агресори на 100 батенце... ;D... :-[ ама нали секи бърза за бизнес, сделки,работа и срещи...изключително важни неща по важни от човешкия живот :(
Алоо ние тиражийте както се изразяваш не караме само напреде,караме и в доста тесни местенца ,там където ти сигурно си чупиш огледалцата на количката,а  вас бакшишчета като ви гледам като се качите на камионите какви шоферчета сте и ми се изправя косата....а и научете се дад давате мигачи беее!!!А за загиналите вий си пиания колега дето помете хората по спирките и тогава говори....и да е само той.

bruto

От месец в къщи вече сме двама камионджии .Вчера се прибрахме от Калифорния и по мои наблюдения как караше мойта кака ще се окаже , че е много спокоен и внимателен драйвър.....останах доста изненадан от това което видях,даже си я оставям сама да си кара а аз си лягам да спя СПОКОЙНО.В края на работният ден се оказва , че има изминати от 580 до 620 мили .Е , с паркирането и намирането на адреси се включвам да помагам , защото и е все още трудно (и е разбираемо) ,но сама си караше в трафика на Лос Анжелес ,сменяше си магистралите,изкачва се и се спуска по баирите с 6% наклон ,като от автоматичен режим преминава в ръчен и поддържа абсолютен синхрон на скорости и обороти.

admin

Цитат на: bruto - Понеделник, 18 Ноември, 2013, 19:49:47
От месец в къщи вече сме двама камионджии .Вчера се прибрахме от Калифорния и по мои наблюдения как караше мойта кака ще се окаже , че е много спокоен и внимателен драйвър.....останах доста изненадан от това което видях,даже си я оставям сама да си кара а аз си лягам да спя СПОКОЙНО.В края на работният ден се оказва , че има изминати от 580 до 620 мили .Е , с паркирането и намирането на адреси се включвам да помагам , защото и е все още трудно (и е разбираемо) ,но сама си караше в трафика на Лос Анжелес ,сменяше си магистралите,изкачва се и се спуска по баирите с 6% наклон ,като от автоматичен режим преминава в ръчен и поддържа абсолютен синхрон на скорости и обороти.

Не я ли напрягаш много с тези близо 1000 км на смяна?
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

boby1444

Цитат на: scaniavolvo - Петък, 15 Ноември, 2013, 12:19:34
Алоо ние тиражийте както се изразяваш не караме само напреде,караме и в доста тесни местенца ,там където ти сигурно си чупиш огледалцата на количката,а  вас бакшишчета като ви гледам като се качите на камионите какви шоферчета сте и ми се изправя косата....а и научете се дад давате мигачи беее!!!А за загиналите вий си пиания колега дето помете хората по спирките и тогава говори....и да е само той.
Мдаааа....повече чета и много рядко пиша но има хора дето се лееееко самозабравят с писанията си:
1.Не знам що се впрегаш на "тираджия" обаче лафа "бакшиш" ти е съвсем нормален нали?
2.За тоя пияния имаше безброй писания по всички медии че не е бил на работа,а и да е бил кво ме боли?Аз вина имам ли? Това колективна отговорност ли е? А и май тежки инциденти с камиони стават всяка седмица,но нали са камиони,може,що пък не ,объркал се човека,карал малко по бързо ,гонил графици и т.н нали?
3.За не даване на мигачи и безумно засичане на принципа"я съм по голем ти ше чакаш" извършени от камиони и автобуси случаи безброй.
4.А за тесните местенца.... е аз по центъра "тирове" не съм срещал,както и по уникалните пътчета из Бояна,Княжево, Драгалевци,Беловодски път,Симеоново,както и по сумати частни кварталчета от затворен тип с напаркирали лимузини из алеите и в 90% от случаите се излиза назад между тях.
И на края като обобщения за всекиго е ясно че малоумници има и при нас и при вас,така че кой е по-по-най... не се знае(а не ме и интересува).

bruto

Цитат на: admin - Понеделник, 18 Ноември, 2013, 23:16:17
Не я ли напрягаш много с тези близо 1000 км на смяна?
Еми няма начин ,защото се плаща на миля и ако не се навърта милаж по-добре човек да не се захваща с тази работа......а и тук по-лесно се правят милите с тези добри пътища.Хайде че тръгваме на път .

bruto