• Welcome to Форум на българските шофьори.

BG Truck Stop

Започната от Rammbon, Понеделник, 07 Октомври, 2013, 20:45:57

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Rammbon

Колеги, споделете къде из България има спокойни паркинги и местенца за нощуване, с и без бани ,  WC , места за почивка, ресторанчета и кафенета  и за забавления :)
Идеята ми е да събера информация и да направя една карта само за България. Ще я изкарам на картиен носител / безплатно разпространена /  и програмирана за инсталиране на навигации.

Rammbon

Jack77

OMV Бяла е спокойно, не съм имал проблеми там, за съжаление няма баня. Другото място, на което всичко ми е било 6 е бензиностанция Родина на входа Луковит посока София, паркинга е 5 кинта, но и там няма баня.

Jack77

gretcki

В Русе при шопа голям паркинг хубава кръчма добри мезета,жива музика,баня,хубави "каки".Всичко за добрата почивка  :D.

MagnuM

На Ботевград на летището има охраняеми паркинги с бани и тоалетни. НА входа на Враца посока Ботевград- Оряхово на Ромпетрол е охранявано с баня, тоалетна, интернет има и хубаво заведение до паркинга, но са малко кожудери..
В София се сещам единствено за Симона...
;) Не е важно за къде пътуваш, важно е да си на пътя ;)
Новата страница на Българските шофьори!
https://www.facebook.com/pages/Bulgarian-TrucksDrivers/435921919851057

admin

В София се сещам и за паркинг "Нира", на околовръстното. Има и още един на влизане от магистрала "Тракия", точно след бензиностанция "Петрол". Само паркинг е обаче, няма баня.

Хубав паркинг с тоалетна, баня и заведение има и в село Войводово, на пътя малко преди Оряхово.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: Jack77 - Вторник, 08 Октомври, 2013, 17:08:32
OMV Бяла е спокойно, не съм имал проблеми там, за съжаление няма баня. Другото място, на което всичко ми е било 6 е бензиностанция Родина на входа Луковит посока София, паркинга е 5 кинта, но и там няма баня.

На Бяла, бившия Кореком на върха 10 лв касова бележка, включително и баня в цената. По-надолу срещу OMV е 12 лв (не съм спирал). На Кресна, при автомивката 10 лв, касова бележка, баня. Само баня 2 лв., измиване на кабината с водоструйка 10 лв. В този район има допълнителна лента, много камиони спират за дневна почивка. Кулата, бившия паркинг на СоМат цена 5 лв, без документ 8 лв. с касова бележка и в двата случая баня. Само баня мисля 3 лв., скоро бяха сложили цена за спиране до 2 часа 2 лв - не съм сигурен.
     В Плевен има само за краен случай и по-скоро, ако го оставиш камиона и отидеш другаде. Първия е 20 км преди Плевен, Горни Дъбник - Шел бензиностанция - платен. Друг от София, не се качваш на околовръстното, продължаваш около 3-4 км, като се мине река Вит, изход надясно и покрай реката е на 300 метра, той е най-големия. Десет лева, едва ли има баня. По околовръстното при Метро, влиза се към града и първото колело, вдясно има транспортни фирми (бивш ДАП 1), предполагам има парко места. Още по-навътре, на следващото колело пак вдясно ще се намери място за 1-2 камиона. Колеги ми казват, че при Метро има реклама на паркинг, но не знам кой. Не е за препоръчване Плевен, затова от Луковит, чак на Новачене или Българене (виждал съм табела, нямам идея) и това са 90-100 км.

Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

abator

София: Викинг N 42°42'29.6'' Е 023°28'32.7'' - баня(може да се ползва колкото пъти си поискате), тоалетна, ресторант, пералня. Това е стария Викинг. Има и нов, който се намира някъде от западната страна на София, но не съм го посещавал още.

За съжаление това е единствения български паркинг в навигацията ми. Останалите са ми в главата. В София има и още един паркинг. На излизане от София в посока Варна  - параклиса. За там знам, че кухнята е добра.

Видин - Дилижанса. На влизане в България, първата отбивка за Видин. Има табели. Там има баня, тоалетна, ресторант, пералня, автомивка.

scaniavolvo

Да колеги Дилижанса е много добре,а някой знае ли паркинга на Фанти Г как е ,добре ли е там?

Атанас Иванов

Паркинга на Фанти Г  е 10 лева с фактура , от тях 4 лева е консумация в ресторанта. Банята е 2 лева , предлагат пране и сушене на дрехи . На паркинга има безплатно Wi-Fi . Аз съм доволен от паркинга .

p.s. За паркинга  на  Дилижанса трябва да се отклоните от пътя за новия мост , което е недостатък малко .

Бриги Магнито

Гледам района към новото мост ви вълнува откъм паркинги,та реших да спомена и този на Арчар на ц..... маала на Екоойла,бившио Петрол и ош по-бившия Транстрейд.
Малко паркингче,но си има пици(я мноо ги аресвам) ви фи та,ми фи та,WC,DUS,WASHING MASHINE  ;)
за пароци не нам кое колко е,но едва ли е майка си и баща си.
Апропо некогиш докът беше Транстрейд ,бай Колио предлагаше и лодка за разходка до острова в Дунаво.
Та и са ако се пита ,гаранция,че се найде пак,а тва си е занимавка ако не са те апали комаре и се чудиш ко да праиш 45 часа из районо (примерно)

ivopifeca

На 'петолъчката" зад ОМВ-то,има баня,кухнята е горе долу добра ;)

Rammbon

През последните 5 месеца съм посетил поне 30 безопасни места в страната. Почвам с всички бензионостанции на OMV, Лук Ойл, Shell / без тази в Оряхово / , Ромпетрол, Петрол. На всичките има безплатен Wi-fi, WC и паркинг дори без да се консумира нещо. Нощувал съм и пред разни кооперации без да се пипа нещо по камиона. В села по първокласни пътища има заведения с  безплатни паркинги и бани.
Опасни места , където ми е правен опит да ме оберат, стока, нафта или гуми - са пристанище Бургас, около моста за пристанище Варна, паркинга на тунела до Ихтиман,  до двете бензиностаниции до село Микре / през деня вардят джедаи / , паркинга до яз. Огоста до Монтана, паркинга на гара Пазарджик, Петолъчката от северната страна, паркинга на бензиностаниция Castrol  до Смядово.

MB Actros

Аз,спирам в Русе на Напорни тръби (10лв. с фактура безплатна баня и интернет) и след Петолъчката посока Сливен с.Трапоклово на гумаджийното ( не се плаща, има баня и заведение с добра кухня,може да си вкарате алкохол.)

RFF

В Балчик по пътя Варна -> Шабла –> Дуранкулак, на кръговото бензиностанция "ЛАФИ" има паркинг, баня WiFi цени не знам, но е спокойно!
0898677590
ПЪТНА ПОМОЩ
ДЕНОНОЩНО

naum4o

В Нова Загора, на разклона за В.Търново, отсреща е Лукойл, а на широкото туркинята прави страхотно кафе и от техните сладки. Има баня и е спокойно.
Като толкова ви се иска да боядисвате паметници, то идете пред посолството на САЩ и боядисайте паметника на онези, които изравниха София със земята през зимата на 1943-1944г., но ония там ще ви отстрелят като кучета, защото за тях не сте нищо повече от самопродали се РОБИ!

naum4o

Като толкова ви се иска да боядисвате паметници, то идете пред посолството на САЩ и боядисайте паметника на онези, които изравниха София със земята през зимата на 1943-1944г., но ония там ще ви отстрелят като кучета, защото за тях не сте нищо повече от самопродали се РОБИ!