• Welcome to Форум на българските шофьори.

BG Truck Stop

Започната от Rammbon, Понеделник, 07 Октомври, 2013, 20:45:57

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

!.!.!

Някой знае ли паркинг около Троян?
Аз съм си Аз. Свиквайте. :)

!.!.!

Аз съм си Аз. Свиквайте. :)

velizar

До Шумен по стария път за Нови пазар и Варна в квартал  Мътница. Има 2 заведения със широк паркинг. Всяко заведение си има охраняем паркинг с камери. Кухнята е много добра и е евтино, има бани, тоалетни с чисти чинии,топла вода,  ароматизатори- малко като реклама стана, но там ми е кеф, защото е спокойно, чисто и уютно. Барманките са майтапчийки и носят на майтап :)
Друго място е пред всяко заведение по пътя Кулата - Дупница. Изпробвано е !
Трето място е село Пейчиново по пътя Плевен-Бяла. Срещу бензиностанцията зад метелния павилион. Място за 4 тира. Камери, храна, баня в близката вила, легла по 6 лв в топли стаи.

velizar

ivopifeca

Някой да знае паркинг във Варна-удобен?Като идваш откъм София?

Люси

Ако знаеш улицата с автокъщите къде е пред всяка една автокъща имаше табели ТИР паркинг и срещу някакво минимално заплащане можеше да се спи,също така на тази улица се намира и Метро и по диагонал от него има една газстанция на чийто гръб има паркинг ама е малко гадничко за влизане!!!

hristoskovvv

Здравейте!Някои знае ли от къде мога да поръчам онлайн табелка с името за предното стъкло? ;)

admin

Цитат на: hristoskovvv - Вторник, 04 Февруари, 2014, 11:10:31
Здравейте!Някои знае ли от къде мога да поръчам онлайн табелка с името за предното стъкло? ;)

Нaпример от тук - http://www.unikalni-podaraci.com/tabeli.html
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Rammbon

Откриване 1 март 2014 година
Карнобат зад КПП на КАТ , на изхода за Бургас и разклона за Шумен и Русе, в района на  бензиностанция Барекс , ще бъде открит  охраняем ТИР паркинг. За сега само с 10 места. Автомивка, кафе и закуски, бира, скара и 3 вида супи. Цени народни, като за нас българските шофьори. Ще бъдат изградени и бани.

Rammbon

Вече работи нон стоп !
Супи 1.50-1.70лв включително и шкембе .
3 вида кафе от капсули по 1.00лв
Газирано безалкохолно 1.20лв
Скара, кебапче/кюфте 0.70лв
Пилешки, телешки и свински мезета
Предястия и десерти
Пържени картофи 1.50лв
10 вида уиски, 4 вида водка, джин, ром, мастика, мента и др.
Натурални сокове 1-1.70лв за 250мл.
Бири
Охраняем паркинг.

ahil_73

Ти на Герена ли паркинга рекламираш?

Rammbon

Цитат на: ahil_73 - Неделя, 02 Март, 2014, 21:05:45
Приятел взе заведението под наем, заедно с паркинга и автомивката. Затова и гарантирам спокойствие .

ivopifeca

Цитат на: ahil_73 - Неделя, 02 Март, 2014, 21:05:45
Цените не са лоши.

vasvvv

Здравейте,
в случай,че на паркинга зад караулката на Карнобат няма място,къде бихте ми препоръчали на нощувам посока Шумен.Или е по-добре да си остана в Бургас и да не се напрягам :)

Rammbon

Става и на Лозарево. Има ТИР паркинг, после на село Прилеп в началото на селото в ляво до заведението, село Веселиново в центъра - 1 мангал за 2 лв пази като куче  цяла нощ, после има паркинг на разклона на село Ивански. Това е между Карнобат и Шумен.

vasvvv

Колега RAMMBON,
Снощи спах на паркинга на твоя приятел и неговите родители.Изключително мили хора.Храната е страхотна.Вечерта се посмяхме заедно в заведението,беше много приятно.Пак казвам изключително мили хора.Аз лично когато минавам покрай тях задължително ще спра.Препоръчвам го на всички дори само минавайки ,спрете да хапнете.Заслужава си!

vasvvv