• Welcome to Форум на българските шофьори.

Безплатно Skype в цяла Европа на Vodafone.

Започната от Seksislav, Четвъртък, 10 Октомври, 2013, 11:24:22

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

sush1978

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Сряда, 01 Януари, 2014, 16:59:06
Защо ти е да гориш като имаш готово изпитано решение?
Трудно е за нас да се сдобием с Английски.А и все пак щом е изпитано, все някой е изгорял.Давах на колега 60 Е за неговата и не ми я даде. Аз имам на Тройката ,ама сега карам в Германия и го дух...м.
Умирай трудно

sush1978

Умирай трудно

Люси

Щом караш Германия си вземи карта на Lyca и за 6,99 евро получаваш 1ГБ интернет на месец,може и с Aldi Talk ама там е 15 евро на месец 5ГБ. интернет,а междо другото с карта на Lyca са много евтини и разговорите до България,5 цента с домашни и 9 цента с мобилни!!!
Повече информация ТУК

Люси

aandreev76

Цитат на: sush1978 - Сряда, 01 Януари, 2014, 23:43:28
Трудно е за нас да се сдобием с Английски.А и все пак щом е изпитано, все някой е изгорял.Давах на колега 60 Е за неговата и не ми я даде. Аз имам на Тройката ,ама сега карам в Германия и го дух...м.
Ако искаш прати модела и имеи номера и ще ти пратя код за отключване. после взимаш карта
на който си избереш и работиш. А като се прибереш от ебей 1 английска за 5 паунда с доставката излиза и лафиш яко.
Само да не е zte там немога нещо да се оправя.....

Roshko

Цитат на: aandreev76 - Четвъртък, 02 Януари, 2014, 16:30:11
А като се прибереш от ебей 1 английска за 5 паунда с доставката излиза и лафиш яко.

Би ли обяснил защо трябва да се прибира за да ползва и-бей!

ialjirt

Колеги, някои може ли да даде линк към картата, която трябва да се поръча. Мисля да я ползвам в смартфона. Благодаря Ви предварително!

Yaneff

Здравейте, колеги! Може ли някой да ми помогне да си нямеря такава флашка на Vodafone за скайп. Ако някой пътува в Англия и може да ми я купи или стара работеща такава. Естествено ще си платя и за услугата.

Roshko

http://www.vodafone.co.uk/shop/dongles-and-mobile-wi-fi/index.htm
Dongles=>Pay as you go  
20 паунда с безплатна доставка до всеки адрес в рамките на Обединеното Кралство.
Има куриери, които се занимават с тази дейност. Праща се при тях и после срещу заплащане
ви се доставя в България.
За карта се поразровете в сайта, не може да няма.
Успех!

ialjirt

Мисля да поръчам една карта да пробвам

aandreev76

Цитат на: Seksislav - Четвъртък, 10 Октомври, 2013, 11:24:22
Някой може ли да ми каже какъв е точно пакета на Vodafone. http://www.vodafone.co.uk/shop/index.htm  за да имам интернет  (Skype) в цяла Европа безплатно .
Вече никакъв. Скайпа спря.
От два дни го няма !!!!

hristoskovvv

Roshko

Цитат на: hristoskovvv - Вторник, 04 Февруари, 2014, 10:43:28
От 3 дена флашките са блокирани.  :)

Нищо не е блокирано! Ако нямате някаква конкретна информация за случилото се, няма нужда да спамите темата!

Моята информация от двама колеги е, че дори на Острова няма нет, при все че са си платили за него. Това води до няколко възможни извода:
1. Ъпгрейд на системата.
2. Срив в системата
3. Злоумишлена атака, каквато имаше в миналото и срещу Ментел.
Това засега е "добра" новина, която вещае след решението на проблема всичко да си тръгне по старому. Дали ще е така, предстои да разберем...

За съжаление моето разследване по темата до този момент не е довело до някакви сериозни резултати, та по тази причина се въздържах, докогато не заваляха безсмислени констатации, от които няма никаква полза. 

admin

Нямa ли възможност дa се попитa директно във Водaфон?
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Roshko

Оказа се, че информацията от колегите е грешна.
Просто не са могли да се справят със зареждането на услуга, а не че няма нет.
Вероятността да е приключила завинаги екстрата скайп доста се повиши.
Каквото споделя с широката публика скоро взима та се скапва...  ::)

Roshko

Цитат на: rider777 - Петък, 07 Февруари, 2014, 05:00:41
Рос,,, ти в България ли си бре, че си ползвал кабелен нет ??? ,,,,,  Аре на "Жива бира" ако те стега капата и се чудиш кво да правиш,,, а ако ти е останало некое и друго донгълче ама пресничко и се чудиш кво да го правиш мога да те отърва от него ;-)

Да, вкъщи съм и имам два и дузина нови карти. Какво значи пресничко и за какво ти е? Скайпа без пари спря на всички и няма никакъв изглед засега да тръгне отново. Алтернативата е 8 паунда/100МБ на ден, нещо ми присяда ценичката. Беше логично, все пак доста дълго се задържа убавинката...
Надявам се Юни месец да стане на достъпна цена нета в роуминг...

Roshko