• Welcome to Форум на българските шофьори.

История на Volvo

Започната от Trucker_Boy, Неделя, 08 Май, 2011, 18:06:14

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

Бриги Магнито

Значи момци мое да е всичко кое се сетите,но определено не из наше село оти без преден номер на дръгело не мое се разплати ме после  ;)

Бриги Магнито

godji

Цитат на: !na - Събота, 11 Февруари, 2012, 15:22:45
В Бургаския край има доста такива. На по 30-40 години, в движение.
Ако помните по време на състезанието бях публикувала една снимка с 3 такива.
Трябва да се поровя в служебния компютър и да кача още.

Бригадире, + от мен за цялостен принос в темата.

Веднъж поех ангажимент за превод, но не си спазих обещанието.
Трудно ми е да намирам време, но се надявам някак да го направя.....някой ден.
И в Своге има няколко ,при това много запазени ! Все забравям да ги щракна  :-[
БЪДИ РАЗУМЕН !КАРАЙ ВНИМАТЕЛНО !Не карайте и не поствайте когато сте пили - после може да съжалявате !

godji

БЪДИ РАЗУМЕН !КАРАЙ ВНИМАТЕЛНО !Не карайте и не поствайте когато сте пили - после може да съжалявате !

ИванТ

Къде точно в град Своге се намират, понеже не съм срещал?
Цитат на: начинаещ - Четвъртък, 14 Януари, 2016, 07:17:13
Извода според мен е никой шеф нема интерес от по голема заплата и командировъчни не защото ще е на загуба,както твърди HORNET,а защото си оставя опцията да може да те обладае във всеки един момент!!

godji

Цитат на: ИванТ - Събота, 11 Февруари, 2012, 22:59:31
Къде точно в град Своге се намират, понеже не съм срещал?
Товарят в Крафт-а .

Бриги Магнито

Тъй като не можах да кача Брошурката в PDF поради ограниченият размер Ви я метам на снимки.

Брошурка от 80-те

Trucker_Boy

Благодаря Бриги, много интересни материали.
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

Бриги Магнито

m_green

А между 94 и 96 година може ли снимка как изглеждат волвата и дали са по-различни от 97-98? Че тука се опитвам да ми пробутат едно за 98 набор, ама май е по-възрастно

Бриги Магнито

Цитат на: m_green - Сряда, 22 Февруари, 2012, 14:42:52
А между 94 и 96 година може ли снимка как изглеждат волвата и дали са по-различни от 97-98? Че тука се опитвам да ми пробутат едно за 98 набор, ама май е по-възрастно
Баце мислим си изглеждат тамън по един и същи начин тез от 94г. и тез от 98г. и как,че ти пробутат дръгелче от 94г. за 98 г. оно мислим пише на сумасия места дата на раждане у Шведско.

m_green

Къде са тия места? Гледам на джамовете, ама е все различно - пък и може да са сменявани, де да знам.
Аз мерцедеса като вземах се опитаха да ме метнат ама имах познат в бс и той каза. Тука трудно

Бриги Магнито

Цитат на: m_green - Четвъртък, 23 Февруари, 2012, 14:01:18
Къде са тия места? Гледам на джамовете, ама е все различно - пък и може да са сменявани, де да знам.
Аз мерцедеса като вземах се опитаха да ме метнат ама имах познат в бс и той каза. Тука трудно
Баце те не излъжем ,но мислим на блока на мотора ,на конзолите предните (то май не го водат конзола,бе онуй де държи амортесьора) на блока на управлението освен номер фабричен има и годинка а на некой от тех и месец на раждане,но пълна гаранция нема ,мое частите да са родени у коя година си искат.
Баце на талона също нема да верваш ,тъй че чуй ко ти измъдрих пишеш на едно листе номера на рамата и заождаш да дириш уж некоя част у каталозите ,а и на други места номеро на шасито говори много.

m_green

благодарение на момчетата от волво разбрах, че е 94-та кошника и не го взех, даже някви работи на френски ми изпринтиха.....човек кво ли не праи за една почерпка

FH16

Цитат на: m_green - Петък, 09 Март, 2012, 11:52:16
благодарение на момчетата от волво разбрах, че е 94-та кошника и не го взех, даже някви работи на френски ми изпринтиха.....човек кво ли не праи за една почерпка

Във всяко представителство на Волво България може да получите пълна информация за автомобил - спесификация,оборудване,година на производство,реални километри и сервизиране в оторизирани сервизи.
Необходимо е да имате шаси номер.Може и по телефона да направите справка.
Тази информация е напълно безплатна!!!

Бриги Магнито

:D :D :D :DБаце слаба ти била почерпката да знааш ,щом и на френски са ти го принтили заеби,те видиш ли за без паре само на нашенски,че ти го принтат. ;)
Мъцаш кошник,ма шеше го лапнеш за 99 -та края  :D :D :D,та се наложи да одиш да питаш,което значи,че кошнико си е бил фешън а? ;)

!na

Цитат на: m_green - Петък, 09 Март, 2012, 11:52:16

Интересна история.
Ще се радвам да поясниш къде се е случило това.
И дали почерпката е била поставено изискване от колегите или е твое решение.
My truck runs on diesel, I run on 100% passion

!na

My truck runs on diesel, I run on 100% passion