• Welcome to Форум на българските шофьори.

Каква марка е този камион ?

Започната от sek.1, Неделя, 20 Октомври, 2013, 11:00:49

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

sek.1

Попаднах на тази снимка и не мога да позная марката . Работил съм в първи клон автобаза Добротич имаше стари колеги с по 40 години стаж на млякото ама освен за шкоди ; мазове и ифи  за други марки нямам спомени някой да е споменавал . Ако има още някой от млекарите да се обажда да си припомним хубавите години  когато сиренето ; кашкавала и другите млечни продукти се правеха само от мляко и искърска водица ;D

sek.1

матадора

На мен ми прилича на Шкода RT.
Същите извивки на кабината,като на Шкода,преден мост на жабки,заден мост Raba Man.
Ако съдбата ти обърне гръб...бъди търпелив,изчакай я да се наведе!

матадора

driver1

Направи ли ви впечатление размера на страничните огледала? Спокойно може и без тях.

tankia

мауеиииииииии мигар у БГ имало млеко та ча па и камиони за тва
:o
::)
АКО ИМАШ ПРЕКРАСНА ЖЕНА, ОСЛЕПИТЕЛНА ЛЮБОВНИЦА, СТРАХОТНА КОЛА, НЯМАШ ПРОБЛЕМИ С ВЛАСТИТЕ И ДАНЪЧНИТЕ; АКО КОГАТО ХОДИШ ПО УЛИЦАТА, ВИНАГИ ГРЕЕ СЛЪНЦЕ И МИНУВАЧИТЕ ТИ СЕ УСМИХВАТ - КАЖИ НЕ НА НАРКОТИЦИТЕ  ! ! !

sek.1

American

Цитат на: driver1 - Понеделник, 21 Октомври, 2013, 12:05:13
     Направи ли ви впечатление размера на страничните огледала? Спокойно може и без тях.

Малко вибраций и просто забрави за тях  ;D
smoking gun

sek.1

То всички камиони от шейсетте години на миналия век са с такива огледала . На времето в казармата шофьорите на ЗиЛ 157 и ГАЗ 69 се бъзикаха че на тези огледала е трудно да се обръснеш щото не ти се събира цялото лице  ;D То и сравнение с движението тогава и сега също няма .

godji

На мен много ми заприлича на Robur , но има доста разлики !
БЪДИ РАЗУМЕН !КАРАЙ ВНИМАТЕЛНО !Не карайте и не поствайте когато сте пили - после може да съжалявате !

ИванТ

Прилична на преработен Чавдар 11Г5. Това бяха товарни автомобили на базата на ботевградските автобуси. В близкото минало си ги спомям именно с превози на мляко или брандирани с логото "Coca Cola".
Цитат на: начинаещ - Четвъртък, 14 Януари, 2016, 07:17:13
Извода според мен е никой шеф нема интерес от по голема заплата и командировъчни не защото ще е на загуба,както твърди HORNET,а защото си оставя опцията да може да те обладае във всеки един момент!!

sek.1

Цитат на: ИванТ - Четвъртък, 24 Октомври, 2013, 21:48:46
Прилична на преработен Чавдар 11Г5. Това бяха товарни автомобили на базата на ботевградските автобуси. В близкото минало си ги спомям именно с превози на мляко или брандирани с логото "Coca Cola".
Това беше голямо недоразумение . Спомням си как колегата с такъв туч се мъчеше да влезе по едни тесни улици в квартала за да стигне до нашия супермаркет .

матадора

Цитат на: ИванТ - Четвъртък, 24 Октомври, 2013, 21:48:46
Или мобилните лекарски кабинети  :)

sek.1

Цитат на: матадора - Неделя, 27 Октомври, 2013, 20:55:46
Или мобилните лекарски кабинети  :)
За такъв става щото ги караха 2-3 пъти в годината . Обикновено бяха флурограф ренген който снима белите дробове . Караха ги кампанийно по малките градчета . А с тези на Бенакс/Кока Кола всеки ден зареждаха магазините и заведенията . Нашите на Сердика поне бяха ИФА W 50 с падащ борд .

maz_200

Това чудо е последния модел на унгарските "ЧЕПЕЛ"

sek.1

Това трябва да е Чепел .

zufahrer

Откъдето и да го погледниш, все си е Шкода. Оригинална, от заводите в Либерец.  :)

zufahrer