• Welcome to Форум на българските шофьори.

Общ канал

Започната от НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ, Събота, 04 Декември, 2010, 11:02:29

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Trucker_Boy

Някой може ли да пазарува от там ?
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

Trucker_Boy

www.sbps.eu

Trucker_Boy

Повтарям се от друга тема, но тук е по-правилно да пишем за това.
Някой да е чул нещо за местене след нова година на всички българи от 25 на 38 ?
www.sbps.eu

Trucker_Boy

www.sbps.eu

Гена

Аз съм за смяна на канала,че тия руски таксита ги слушам в цяла Европа.

Joro

Аз оня ден в Кюстендил ги чух и викам кво стана какво прихванах и един колега от Ташев транс ми каза че на всякъде   говорят.

flashedbg

И на мен ми е писнало от тези руснаци. Чувам ги навсякъде, а в Румъния на 25-ти канал чувам и много турци доста често. Също така в Румъния, но на 22-ри канал(румънския) постоянно чувам испанци да си говорят

Гена

Никой нищо не пише за смяна на канала.

VOLVO 480

И да искате смяна на канала ще си говорят 50-60 човека на новия канал а масово другите колеги ще си продължат да си говорят на 25 канал!Поради простата причина,че малко хора посещават този форум и въобще не знаят за него камоли за смяна на канала! :) ;)

dzaro

Цитат на: VOLVO 480 - Петък, 16 Декември, 2011, 18:00:35
И да искате смяна на канала ще си говорят 50-60 човека на новия канал а масово другите колеги ще си продължат да си говорят на 25 канал!Поради простата причина,че малко хора посещават този форум и въобще не знаят за него камоли за смяна на канала! :) ;)

Мисля че няма да стане така най много за месец два  тази промяна на канала ще се разчуе дори и без интернет, нали хората си общуват все още и по друг начин и нещата ще се оправят.

Гена

Абсолютно съм съгласен с колегата dzaro.

Trucker_Boy

Не се говори само в форумът за смяната на канала.
Винаги ще има някой недоволен ...  ;D
www.sbps.eu

the_unseen

На 38 канал се говори на SSB USB Масово. Не знам кой си мисли че там ефира е чист. И рускините се чуват. Преди години там се говореше. Някой замисли ли се що е сменен канала пичове.

admin

Не бих нарекъл 25000 посещения месечно малко хора. :)
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Гена

Добре де,който разбира да даде предложение за канал,който евентуално е по надежден.

the_unseen

На 27мХц НЯМА НАДЕЖДЕН канал. За това е "Свободен" в цял свят. Ако се осигуряваше чиста връзка на 27 щеше да се плаща както на 160мхз ,400мхз.  Има периоди от година в които прохождението е голямо. По кратко и ясно няма как да го напиша.

dzaro

Цитат на: admin - Събота, 17 Декември, 2011, 10:26:38

Не бих нарекъл 25000 посещения месечно малко хора. :)
няма такова нещо USB и FM са съвсем различни модулации.Европейския стандарт който използват 99% от БГ шофьорите е FM така че няма никакъв проблем да се мине на 38 канал FM

dzaro