• Welcome to Форум на българските шофьори.

Портрет на съвремените коне(Снимки на трактори)

Започната от Бриги Магнито, Неделя, 03 Ноември, 2013, 23:22:45

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Бриги Магнито

Бриги Магнито

динко

Бриги честито ти пони хубаво е,каручка има ли си.Търговецо не дава инфо за инвентара,ако не ти е неудобно споделяй цени,че то добичето трябва да си е подковано от всякъде ;).

динко

admin

Със здраве да си го ползваш. Гледам и нови мишелинки си му сложил.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

ИванТ

Цитат на: начинаещ - Четвъртък, 14 Януари, 2016, 07:17:13
Извода според мен е никой шеф нема интерес от по голема заплата и командировъчни не защото ще е на загуба,както твърди HORNET,а защото си оставя опцията да може да те обладае във всеки един момент!!

RFF

Бриги, честито!
Със здраве да си го ползваш!
И добре да го гледаш, да стане като този:

0898677590
ПЪТНА ПОМОЩ
ДЕНОНОЩНО

Wladislaw

Pando85

Е нали си бригадирче, бъди все най-отпред  ;)

Бриги Магнито

Мерси бацета,на сите зададени въпроси ще дам отговор в нови теми,за да е разделчето що го де пригледно.
Там ще откриете и отговори оти съм молил Админо на форумо за такова разделче у форум на шофери и оти се борим с Илчев за реговете из форума.

ivopifeca

Това ли купи?Честито,безаварийно и доходоносно.

Бриги Магнито

ckaytss

Хубаво тракторче но да си беше взел с 2 коня по-малко за да нямаш регистрация ;)

ИванТ

Извода според мен е никой шеф нема интерес от по голема заплата и командировъчни не защото ще е на загуба,както твърди HORNET,а защото си оставя опцията да може да те обладае във всеки един момент!!

ИванТ