• Welcome to Форум на българските шофьори.

Автобусни линии!

Започната от BoBy_BoY, Понеделник, 09 Май, 2011, 11:21:34

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

BoBy_BoY

Колеги съфорумци,
Ако може да се бутне тука някое разписание на по-редовния транспорт в страната и чужбина ???,гот ше си е!
Много лошо ще се изпадне даден шофьор ако го сполети следната ситуация:

http://vbox7.com/play:fafbf3c8

За щастие тука го отнесе само касиерката на автогарата! :D :D :D :D :D

BoBy_BoY

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Боби ,че то разписанията са ясни бре,има неколко модела зимно и летно и ще мине и няма да мине,понякога има и ще ме качи няма да ме качи.
Те си важат ,както и за БГ така и за EU

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

BoBy_BoY

Цитат на: НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ - Петък, 13 Май, 2011, 21:46:42
Боби ,че то разписанията са ясни бре,има неколко модела зимно и летно и ще мине и няма да мине,понякога има и ще ме качи няма да ме качи.
Те си важат ,както и за БГ така и за EU
Има, баце! Сега като си тръгвам от тука на летището в Айндховен дали ще ми дадат инфо да речем за Котел или Елена, или което и да е друго балканско градче?
Да речем, че е нещо подобно, като забраните в Европа! И те са едни и същи през цялата година.  
(мене не ме вълнува много колко часа има автобус за село ----,  ;), или разписанието и маршрута на еди коя си линия в София или Варна)
  Преди на ,,Викинг" като излезем на ,,Хемус" и веднага се дрънчат телефоните от отсрещните линии в моя посока за да ме вземат. Все пак кой бега от 10€!

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

За Котел и Елена и то в Аиндховен,ще те осветлят може би,но виж ако в Токио питаш за Камарци,ще те питат за Горно или Долно  се интересуваш  ;)

BoBy_BoY

Цитат на: boby_yor - Понеделник, 09 Май, 2011, 11:21:34
       Колеги съфорумци,
Ако може да се бутне тука някое разписание на по-редовния транспорт в страната и чужбина ???,гот ше си е!
Много лошо ще се изпадне даден шофьор ако го сполети следната ситуация:

http://vbox7.com/play:fafbf3c8

За щастие тука го отнесе само касиерката на автогарата! :D :D :D :D :D
Ник, не скииш ли, че тука всичко оди до едно место? :D :D :D :D

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Е скивам ма може да минава от различни места бре пример с.Антифриз-Фуния-Туба или Антифриз-Радиатор-Туба-Магазин ,бе как и да е не съм у час нещо сорииииииииииииииииии жалко,че няма копче дилийт

admin

Цитат на: НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ - Петък, 13 Май, 2011, 22:23:47
За Котел и Елена и то в Аиндховен,ще те осветлят може би,но виж ако в Токио питаш за Камарци,ще те питат за Горно или Долно  се интересуваш  ;)

:D :D :D То такъв виц имаше...Отишъл нашия в Япония и на връщане го питали докъде да му дадат билет.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

BoBy_BoY

Абе, май не е виц, ами някой журналист беше го мъцнал из газетите заради Котуошу (Калоян Махлянов). От едно село са с женката-Джулюница!
На човек никога не му е късно да го направят за смях! Нищо, че цял свят го почита, а в БГ... ??? Наша черта си е!

SOLAR

Цитат на: НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ - Петък, 13 Май, 2011, 22:23:47
TOKIOГОРНО КАМАРЦИ

SOLAR