• Welcome to Форум на българските шофьори.

Бутна ме кола!

Започната от v1977, Понеделник, 25 Ноември, 2013, 22:27:58

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

v1977

Здравейте колеги!
Днес към 20:00h. на ул."Макгахан: в кв."Хаджи Димитър" един малоумен бакшиш излезна с бясна скорост от завоя,въобще не ме видя докато пресичам и ме удари.От удара отхвръкнах но около 1-1.5м. на горе, и паднах по очи.Тоя спря на около 6-7м от мене и започна да ми вика,че съм се бил върнал на зад и затова ме е ударил. Слава Богу аз се разминах само с изкълчен палец на лявия крак,и с голям уплах. Току що се върнах от "Пирогов" тоя ме закара и ме върна. А пред "Пирогов" имаше събрали се сигурно 20 от неговите колеги,и започнаха да ме разпитват имоло ли ми било нещо.И щом се движа ми нямало нищо.Да не споменавам,че всички до един бяха доста негативно настроени към мен едва ли не аз сам съм се набил в колата.
Не мисля да повдигам обвинение към шофьора т.к на всеки може да се случи подобно нещо.
Искам само да благодаря на Господ,че съм жив! В такива моменти започвам да си мисля как ние хората сме толкова дребни души на моменти и ламтим за пари власт и т.н, и в един момент хоп и ни няма вече.....

Бъдете всички живи и здрави! И Бог да ви закриля!
Леки пътища на всички колеги!

v1977

ivopifeca

Важното е че си жив и здрав!На другото майната.

ivopifeca

v1977

Прав си колега!
След този инцидент някак си по друго гледам на живота.
Оххх още не мога да се оттърся от стреса.

emilpopoff

Цитат на: v1977 - Понеделник, 25 Ноември, 2013, 22:45:27
Прав си колега!
След този инцидент някак си по друго гледам на живота.
Оххх още не мога да се оттърся от стреса.

Колега, радостно е че се отървал само с уплаха, предполагам че лекарите в Пирогов са те прегледали обстойно и най-вече главата и са ти каза ли да съблюдаваш да нямаш гадене и световътртеш или пък повръщане и при най-малкото съмнения за тези симптоми отивай отново в Спешния Център, защото това не е шега работа. Казвам(пиша) това на базата на личен опит и проживяна катастрофа, пък и майка ми е лекар и оттам имам някаква скромна здравна култура(едно време искаше да ставам лекар, да ама не  ;D ) .

v1977

Да колега прегледаха ме обстойно и маи всичко е на ред!
Ще видим.....

emilpopoff

Цитат на: v1977 - Понеделник, 25 Ноември, 2013, 23:05:41
Да колега прегледаха ме обстойно и маи всичко е на ред!
Ще видим.....

Това да се чува колега, всичко ще ОК. Нещата които ти написах по-горе са съвсем добронамерени  и нямам за цел да ти "вкарвам параноя", а просто да имаш "едно на ум" .
Лека вечер.

v1977

Мерси колега!
Дай Боже всички да сме живи и здрави!
И как беше пожеланието: Колкото излизания от гража имаш,толкова и прибирания да имаш!

rider777

Пич, благодари на Бог, че си се разминал Уекинко ,,, 99% от бакшишите са станали такива, защото просто нищо друго не става от тях,,,, същото вАжи и за ТИРаджиите де,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

v1977

Благодарен съм колега!
Последствията можеха да бъдат много по жестоки. За мен де! :-\

nikistk

Колега извинявай но аз не бих оставил нещата ей така .
Въпроса е принципен .
Докато не се опари бъди убеден че бакшиша няма да се научи
как да се отнася към другите участници в движението.
Мое мнение.

RFF

Ама и ти, бива ли да пресичаш с несъобразена скорост по пешеходната пътека и да удариш горкия бакшиш! ;)

Колега, добре е че си се разминал леко!
Жив и здрав да си.
Весело посрещане на новата година!
0898677590
ПЪТНА ПОМОЩ
ДЕНОНОЩНО

Красимир Тодоров

Колега, не оставяй нещата, осъди го, иначе тоя ще сгази и друг . Разбира се, ако не е късно вече.

Красимир Тодоров