• Welcome to Форум на българските шофьори.

Пенкилер за икономия

Започната от МИНКО ИЛЧЕВ, Сряда, 04 Декември, 2013, 11:30:57

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

МИНКО ИЛЧЕВ

Бях изумен от поредния пенкилер за икономия до 70% на гориво!!! Ще обясня как разсъждавам. За горивото например: При дизела коефициента на полезно действие (КПД) е около 40%. Това ще рече, че от 1 000 милилитра, 400 отиват за придвижване и 600 милилитра в топлина (радиатора и изгорели газове). С такова устройство, което не променя принципа на двигателя само с 300 мл, ще получите енергия за 400!!!
     Подобно е и с устройствата за намаляване сметката на ток. Една не малка част са нагревател. Печки нагревателни/готварски, бойлер лампи с нажежаема жичка. Изброените неща са с практически 100% КПД. И няма как да бъдат оптимизирани! Какво остава само 1/4 да потребяват!

Ето този пример: "Спестявам до 70% от разхода на гориво на колата

Тази иновативна технология е ключът към спестяването на гориво и пари...

Fuel Shark Saver грабна вниманието ми още в първия момент, когато видях рекламата му. В такава икономика продукт като този може да промени живота на всеки. Особено щом говорим за цените на бензина. Изглежда че всяко лято цените на бензина стигат нови висини. В сравнение с преди 3 години са стигнали абсурдни числа. По тази причина ако видя нещо, което ми обещава да ми спести гориво само като го включа в таблото, съм силно впечатлен. Но дали наистина  Fuel Shark Saver  е нещо, което си струва или е продукт, който можете да подминете? Името ми Кирил Петров и най-голямата ми страст са колите. Животът ми е свързан с основно с тях. Особено с моята гордост - Opel Astra 2.0 OPC. Тя е много важна за мен и всяка свободна минута е свързана с нея.

Fuel Shark Saver е на цена, която е достъпна за всички. Спестявайки 70% от разхода на гориво, бързо ще успеете да си възвърнете инвестираната в Fuel Shark Saver сума и след това всичко са чисти спестявания. Вбесявам се като видя как надуват цените на бензина! Абсурдно е да не мога да се отдам на хобито си, защото зареждането на колата ми излиза твърде скъпо. Бях стигнал до там, че обмислях не само да карам колата си по-малко, но се чудех дали да не я продам. Но няма да допусна това! Колата ми е моето хоби, моето забавление и бих направил всичко, за да я задържа..."

И цялата: http://www.ecofuelmanagement.com/bg2/
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

МИНКО ИЛЧЕВ

Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

loshdancho

ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

loshdancho

ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

kratun4o

ЦитатАко трябва да говоря в цифри, разхода ми беше 9,5л градско и 6,8 извънградско. Сега с Fuel Shark Saver паднах на 3,2 градско и 2,4 извънградско. Честно казано, не вярвах, че е възможно, но резултатите са факт.
Това за масло на 100 км ли,става въпрос? ;D ;D ;D ;)

admin

Цитат на: МИНКО ИЛЧЕВ - Сряда, 04 Декември, 2013, 11:30:57Fuel Shark Saver е на цена, която е достъпна за всички. Спестявайки 70% от разхода на гориво, бързо ще успеете да си възвърнете инвестираната в Fuel Shark Saver сума и след това всичко са чисти спестявания. Вбесявам се като видя как надуват цените на бензина! Абсурдно е да не мога да се отдам на хобито си, защото зареждането на колата ми излиза твърде скъпо. Бях стигнал до там, че обмислях не само да карам колата си по-малко, но се чудех дали да не я продам. Но няма да допусна това! Колата ми е моето хоби, моето забавление и бих направил всичко, за да я задържа..."

И цялата: http://www.ecofuelmanagement.com/bg2/

Цените на бензина от има-няма 2 години са си едни и същи.
Този Кирчо такава икономия е постигнал, че сигурно на 3 години веднъж пълни резервоара.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Mandor

Интередно четиво. Особено сайта им. Не знам защо Спринтера там ми прилича на Транзит, ма стават грешки.
Както го описаха, този "загладител на смущенията" си е най-обикновен кондензатор. И мисля да си сложа някакъв кондензатор, може и да помогне.
Напомня ми един чип тунинг за кола. Като отворихме кутийката, ми любопитни сме си, и вътре имаше само един резистор. Просто лъжеше елката че мотора е студен, съответно сместа се обогатяваше и определено имаше ефект. Все едно караш на изтеглен смукач.
Та хора всякакви.
И за 68,00 лева човек може да се сдобие със сериозен кондензатор.
Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайна по стената - чете се, но не е приятно.
Продавам 405,бензин,на части
На шестия ден Господ видя, че не може да направи всичко и създаде инженерите.

caduceus

Бях се зарекъл след като ме поопхлюха няколко човека дето дори не са ме виждали, да не пиша в тоя форум, но като видях наглия кьорфишек със синия светодиод не се сдържах. Това е една от глупостите, които доказано не работят - изпробвал съм го лично още от времето когато разработвах моето изделие. Вътре има електролитни кондензатори с голям капацитет, които вероятно помагат в нещо на ел.системата, но само толкова. Икономия няма - дори няколко процента, да не говорим за 70.
Поздрави

driver1

Цитат на: caduceus - Сряда, 04 Декември, 2013, 19:57:07
Бях се зарекъл след като ме поопхлюха няколко човека дето дори не са ме виждали, да не пиша в тоя форум, но като видях наглия кьорфишек със синия светодиод не се сдържах. Това е една от глупостите, които доказано не работят - изпробвал съм го лично още от времето когато разработвах моето изделие. Вътре има електролитни кондензатори с голям капацитет, които вероятно помагат в нещо на ел.системата, но само толкова. Икономия няма - дори няколко процента, да не говорим за 70.
Поздрави

Добре де, разбрахме, че си се зарекъл да не пишеш, ама защо не го спазваш? Сега пък разбираме, че и конкуренцията предлага ментета дето за нищо не стават. Ама в твоя случай трябва да вярваме, че не е така, нали? Ама надничаш как върви далаверата тук, а? Междувременно, предполагам, че си метнал някоя рекламка и хвалба тук-там, пък където ти вържат...
     Какво стана с доказателствата? Ах, да! Те бяха само за тези, които ти повярваха, или поне дадоха знак, че са склонни да си опитат късмета с твоя пенкилер. За останалите - няма да им доказваш, те без друго не вярват, за какво са им доказателства! Ако същата антилогика е заложена и в устройството ти, както и в подхода ти в един спор, резултатът с икономията ми става още по-ясен.

admin

Теодор - Dacia Logan дизел

"Ами купих го и се оказа, че да го поставих е лесно като 1-2-3. Сега моето ,,момиче" се движи по-добре и по-плавно, а най-хубавото е, че харчи около литър...Невероятно, нали? Препоръчвам Fuel Shark Saver на всички. За мен и моята Dacia Logan свърши страхотна работа..."

Около литър... Имах един учител едно време... И той казваше "Боже, слези и си прибери вересиите"... :D :D :D

driver1

То и коментарите на "доволни" потребители сякаш са писани по калъп. Текста е приблизително един и същ още от първите стъпки с наколенките на доктор Ливайн.

admin

Цитат на: caduceus - Сряда, 04 Декември, 2013, 19:57:07
Поздрави

Според теб в тази кутийка какъв кондензатор ще се събере?

нидялко

Цитат на: driver1 - Сряда, 04 Декември, 2013, 20:26:31

Добре де, разбрахме, че си се зарекъл да не пишеш, ама защо не го спазваш? Сега пък разбираме, че и конкуренцията предлага ментета дето за нищо не стават. Ама в твоя случай трябва да вярваме, че не е така, нали? Ама надничаш как върви далаверата тук, а? Междувременно, предполагам, че си метнал някоя рекламка и хвалба тук-там, пък където ти вържат...
     Какво стана с доказателствата? Ах, да! Те бяха само за тези, които ти повярваха, или поне дадоха знак, че са склонни да си опитат късмета с твоя пенкилер. За останалите - няма да им доказваш, те без друго не вярват, за какво са им доказателства! Ако същата антилогика е заложена и в устройството ти, както и в подхода ти в един спор, резултатът с икономията ми става още по-ясен.
Имаш +че от мен.

Rammbon

Fuel Shark Saver  си го поръчах 5бр  от Ибей за  по 1.25 долара с безплатна доставка от Китай. На бензин икономията ми е 1 л на 150км, на газ не действа, на дизел е до 0.5 на 100км. Аз го използвам вече 1 г.
Така, 1.25 долара са към 2.50лв, а не онези 50-60- или 80лв , които искат измамниците в България.
Единия го отворих, има големи кондензатори и 5 резистора, 1 светодиод, за лъскава светеща фаца и това е.

admin

:D :D :D Сега остава някой да каже цветния код на резисторите на колко ома отговаря, че не ми се рови. Да не изгорим светодиода, не за друго.
А аз се чудя защо колата ми е толкова икономична? Ами че имам почти същото устройство и с него си зареждам таблета.

Снимка: http://www.renault-bg.com/smf/index.php?topic=157960.0

American

Пейнкилер ?
Пеин-релив / Pain Reliever / апчета за глава

smoking gun

drago_pavlov

drago_pavlov