• Welcome to Форум на българските шофьори.

ГИВ Транспорт ООД

Започната от v1977, Четвъртък, 05 Декември, 2013, 10:02:56

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

v1977

Здравейте колеги!
Някой да знае нещо за тази фирма,намира се в София?
Благодаря!

v1977

martinis

Панталей Венев май че се казваше управителя...

martinis

jivko123z

Много големи измамници. Мен ме завлякоха с 2 мес.

rider777

Има мАкедонска фирма Гиф Транспорт,,,, имат много влекачи на Зеебрюге,,,, дали за тях става въпрос ?
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

jivko123z

Не е Македонска а Българска . Собственик Пантелей - София ул.Миджур.Редовно претоварване разходи за сметка на шоф. строшени камиони . Ако започва те там се запасете с тел. пирони все тъкива неща.За заплата не питайте !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pesho the one

До jivko123z
Колега,работя в тази фирма повече от 3 години.Проблем е имало само с некоректните колеги,които не са си вършили работата.Незнам кой точни колега си ти,би трябвало да те познавам,но със сигурност това,което пишеш не е вярно.Шефа е като часовник и в заплащането и в отношението към всеки от нас.Фирмата е българска и работи само с малки камиони и бусове.Не е македонска.Заплатата да не звучи като реклама е повече от добра за соло камион.В интерес на истината и аз се подлъгах преди време и за 5месеца бях в друга фирма,но отново се върнах в Гив Транспорт.

Dilyan_Zagorchev

Ного си Фалиш фирмичката уе ШеВче.Днес регистриран и първия пост е възхвала и преклонение.

hunter_75

Цитат на: pesho the one - Сряда, 15 Юни, 2016, 11:45:13
До jivko123z
Колега,работя в тази фирма повече от 3 години.Проблем е имало само с некоректните колеги,които не са си вършили работата.Незнам кой точни колега си ти,би трябвало да те познавам,но със сигурност това,което пишеш не е вярно.Шефа е като часовник и в заплащането и в отношението към всеки от нас.Фирмата е българска и работи само с малки камиони и бусове.Не е македонска.Заплатата да не звучи като реклама е повече от добра за соло камион.В интерес на истината и аз се подлъгах преди време и за 5месеца бях в друга фирма,но отново се върнах в Гив Транспорт.
До там стигнахте вече,да се криете и сами да си се хвалите.Още по-ниско ще паднете,докато не ви съберат банките таралясниците

pesho the one

Чета като гост досега и карам колеги  ;D
От драмане по форумите и паркинзите файда няма.

naum4o

Цитат на: pesho the one - Сряда, 15 Юни, 2016, 20:48:07
Чета като гост досега и карам колеги  ;D
От драмане по форумите и паркинзите файда няма.
Вече съм почти убеден, че не си шефче. Тази дума не я разбрах - драмане. И паркинз май също няма такава. Все пак защо колегата пише, че са го завлекли с пари? Тези неща не се пишат току така, това не е ЕШК. Имаш ли някакво предположение, все пак - добър, лош, но възнаграждението за труда е изключително важно, нали така?
Като толкова ви се иска да боядисвате паметници, то идете пред посолството на САЩ и боядисайте паметника на онези, които изравниха София със земята през зимата на 1943-1944г., но ония там ще ви отстрелят като кучета, защото за тях не сте нищо повече от самопродали се РОБИ!

naum4o

Като толкова ви се иска да боядисвате паметници, то идете пред посолството на САЩ и боядисайте паметника на онези, които изравниха София със земята през зимата на 1943-1944г., но ония там ще ви отстрелят като кучета, защото за тях не сте нищо повече от самопродали се РОБИ!