• Welcome to Форум на българските шофьори.

Няколко въпроса от бъдещ проф. шофьор

Започната от trenti, Сряда, 11 Май, 2011, 20:06:23

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Sido89

Здравейте приятели :)
Нов съм тук и аз имам няколко въпросчета към вас :)
На 23 съм,от Бургас.
Значи в момента карам курса за Б категория.Взех си листовките и по следващата седмица ми е и изпита по кормуване.Смятам след Б,веднага да изкарам и Ц.Обаче съм съвсем бос откъм информация.
Може би моите въпроси,ще се повторят с тези на  други потребители,но все пак си ги задам :)
Първо:Какви са документите,които са нужни за Ц категория и какъв е реда на подаване?
Второ:Горе-долу как вървят цените на курсовете?
Трето:От къде мога да намеря материали за учене на изпитните листовки?
Четвърто:Какво представлява като цяло самият курс?
Пето:Самият изпит на полигон ли се провежда или полигон + градско?
Шесто:Задължително ли е изкарването на ADR или това е предимство за един професионален шофьор?
Седмо:След успешно преминаване на всички изпити,мога ли да намеря фирма,в която мога да карам като стажант или по-добре да търся фирма,в която може да се кара и по двойки.
Ще съм ви много благодарен ако успеете да ми отговорите на всичките въпроси.Още веднъж се извинявам ако вече има зададени подобни въпроси.
Поздрави :)

Sido89

ИванТ

Целият алгоритъм за придобиването на свидетелстви за правоуправление от категория "C", може да откриете в тази тема, като разликата е, че Вие ще може да проведете теста за психологическа годност не само пред изпълнителна агенция "Автомобилна администрация", а в множество частни лаборатории, публикувани в интернет страницата на автомобилната инспекция.
Цитат на: начинаещ - Четвъртък, 14 Януари, 2016, 07:17:13
Извода според мен е никой шеф нема интерес от по голема заплата и командировъчни не защото ще е на загуба,както твърди HORNET,а защото си оставя опцията да може да те обладае във всеки един момент!!

ИванТ

Цитат на: начинаещ - Четвъртък, 14 Януари, 2016, 07:17:13
Извода според мен е никой шеф нема интерес от по голема заплата и командировъчни не защото ще е на загуба,както твърди HORNET,а защото си оставя опцията да може да те обладае във всеки един момент!!