• Welcome to Форум на българските шофьори.

Чипирането започва

Започната от caterpillar, Събота, 28 Декември, 2013, 20:38:31

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

caterpillar

Какво ви е мнението за тва, звучи доста страховито, мислите ли че възможно да ни се размине ???
http://www.razkritia.com/261531/ot-sledvastata-godina-implantirat-mikrochipove-na-vsichki-novorodeni/
Всеки неуспял шофьор става багерист!!!

caterpillar

Всеки неуспял шофьор става багерист!!!

vasil

vasil

матадора

Всичко това Джордж Оруел го е предрекъл...
Ако съдбата ти обърне гръб...бъди търпелив,изчакай я да се наведе!

naum4o

На едно място наскоро имахме подобна дискусия - може ли човек да бъде следен законно, без разпореждане от съд. Един от водещите прависти, проф. Нели Огнянова, сподели, че засега хартата за правата на човека, гласувана от ООН, ни предпазва от подобни опити. За сведение - тя е задължителна за всяка държава, членка на ООН. В момента държава, чиято конституция противоречи на хартата, ще понесе огромни санкции и ще бъде изключена от организацията. Тоест имаме два варианта: Или ООН променят основните си принципи,  ::), или Италия и най-вече  САЩ постепенно ще прекарат промените на най-високо ниво и ще заобиколят общото събрание. Децата ни да му мислят, нас няма да успеят да впрегнат. >:(
P.S. Ако вярвахме на всички журналистически тъпотии и сензации, щяхме да сме умрели преди 13 години. ;D
Като толкова ви се иска да боядисвате паметници, то идете пред посолството на САЩ и боядисайте паметника на онези, които изравниха София със земята през зимата на 1943-1944г., но ония там ще ви отстрелят като кучета, защото за тях не сте нищо повече от самопродали се РОБИ!

Rammbon

Те и сега ни следят с интернета и GSM-ите. Джобовете ни са пълни с датчици. А и има ли от какво да се крием и за какво?

ivopifeca

Цитат на: Rammbon - Понеделник, 30 Декември, 2013, 22:47:23
Те и сега ни следят с интернета и GSM-ите. Джобовете ни са пълни с датчици. А и има ли от какво да се крием и за какво?
Това е вярно за интернета и гсм-ите...

Hino

.....и навигациите, отделно на телефоните и интернета и т.н.

Не крия, че това са ми любими теми, обаче съзнавайки ( от опит) , че сигурно пак ще ме определят като "луд"........няма да пиша много, а само ще дам един линк. Той е разказ на един супер готин човек, който за съжаление "почина" ( или както се казва "починаха" го). И понеже темата е прекалено силна и изисква време ( то само на мен ми трябваха 2-3 години за да вникна в нея и да я разбера, а не само да чета и да се интересувам), препоръчвам всеки на КОИТО МУ Е ИНТЕРЕСНО, да изгледа видеотата от това интервю. Те са разбити на части от по десетина минути и удобни за гледане. Засяга се и темата за "чипирането", при това интервюто е направено преди години..... А и много други интересни неща се споменават.
Препоръчвам Ви го, с оглед на факта, че се смятам за относително компетентен по тези въпроси и изгледал прекалено много дори, материали по тези теми......болшинството от който откровени глупости, пуснати само за да объркват хората и да отменят фокуса на темите. Този материал е истински и говори МНОГО (както и ВСИЧКИ материали от точно този саит):

http://anonybulgaria.wordpress.com/2013/02/06/%D0%B8%D0%BD%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B2%D1%8E-%D1%81-%D0%B0%D0%B0%D1%80%D1%8A%D0%BD-%D1%80%D1%83%D1%81%D0%BE/

.....на който му е интересно да коментира  ;).

П.С. - за любознателните е следващият основополагащ материал който препоръчвам ( и стига толкова, че много информация , дадена на веднъж става безполезна за обективно асимилиране :-) ) ----->      http://anonybulgaria.wordpress.com/2013/05/01/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B8%D0%B7%D1%85%D0%BE%D0%B4%D0%B0-%D0%B8-%D1%81%D0%B8%D0%BC%D0%B2%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%B5%D0%B2%D1%80%D0%BE%D0%BF%D0%B5%D0%B9%D1%81%D0%BA/
Donna e la logica ..... Lada e idraulica :-)

ivopifeca

Да ама така,както ни проучват,може да излезе,че някой от нас може да им се понрави за лидер,или шеф...представяте ли си,мое ни турнат за началници на некоя голема фирма

naum4o

Аз се борим да ме турнат началник качествен контрол в завода на Каменица. Алоу, службите-аз съм идеален за поста! ;D ;D ;D
Като толкова ви се иска да боядисвате паметници, то идете пред посолството на САЩ и боядисайте паметника на онези, които изравниха София със земята през зимата на 1943-1944г., но ония там ще ви отстрелят като кучета, защото за тях не сте нищо повече от самопродали се РОБИ!

bruto

И на тия ще им е*ем майката....скапани чифути .Неблагодарници,спасихме ги от сапуна ,а те само ни създават проблеми.И оня алпиниста .....какъв беше ....Монката...как така точно той реши да ни вкарва в НАТО .Знайте ,че както е тръгнало рано или късно властта ще се вземе от някой луд патриот ,който ще им е*е майката .Много напржение се натрупало вече сред народа и е неизбежно .Тия боклуци няма  да пуснат властта  без бой.....няма да им се размине тоя път,защото  вече сме информирани благодарение на интернета .

rider777

Бруто, независимо от инфото с което разполагаме всичко описано по-горе ще се случи,,,, това е единствената нация, която следва стриктно завещаният й План ,,, а относно газовите камери и други глупости с които ни заливат всички филмови компании, които принадлежат единствено на арийци не трябва да се вярва,,,, те запалиха двете световни войни само и само да създадат държавата си , най-голямата конспирация на 20ти век е холокоста и втората световна война,,,,,  първо хитлер ( нарочно пиша с малки букви, хората с отворените очи ще се сетят защо го правя, въпреки, че сега като изписах думата "холо,,,, " и ми се подчерта в червено и съм сигурен, че там в онази стаичка е светнала червената лампа ,,,) та за нашия човек говорех,,, първо той е евреин както и цялото СС ,,,, абе я да не ви пълня главите с глупости,,,, в оная статия пише, че който иска може да си сложи чипа,,,, аре бегайте да ви чипират и ,,,,,,,,,,, 
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,