• Welcome to Форум на българските шофьори.

Бяла иска в декларация до МС

Започната от !.!.!, Неделя, 29 Декември, 2013, 12:57:07

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

loshdancho

Цитат на: Красимир Тодоров - Сряда, 01 Януари, 2014, 17:59:58
Кое е това нещо което те смущава? Аз също когато пътувам в чужбина или изобщо някъде (не с камиона) си плащам сметките сам. Лошото е че си ги плаща сам? Или че пътува? Или като всеки политик има някакво лоби което помага след като надлежно е минало по реда за това? Дали му е трудно да отседне в хотел в Париж на човек с някакви средства над средното ниво?
Онзи ден пък гледах, как Станишев и Данаилов играеха Макарена.. Станишев беше много добър, даже се изненадах между моментите в които ми се повръщаше... И това е човека който е председател на ПЕС?! Моралния стожер? Изобличителя на всички ментета?
Админче, кой е Сидеров днес и каква е реалната възможност да пипне бюджета за да го разпредели така, че да се взима 1000 лв заплата?
И така в резюме загубите според форума на инвестор.бг, където пишат по-умни от нас:
От пърдящи и дремещи полицаи - 1.0 милиард
от мангали и друга пасмина - 3.6 милиарда
от чиновници и техните действия или бездействия - 3.5 милиарда
Други разни разходи сигурно ще се намерят
8-9 милиарда лева зле похарчени? Дали няма пари в България?
Отделно влошения бизнес климат... да не повтарям Сидеров за Дънди прешъс метълс или енергоразпределителните дружества, или това, че в Лидл се продава 90 процента вносна стока
9 милиарда разделени на 12 месеца на 2 милиарда души са близо 400 лв отгоре месечно. А ако се направи увеличение на 700000 държавна администрация, тогава идват по 1100 лв отгоре. Значи ако държавния служител взима 1500-1800 лв заплата, то това няма ли да повлече и другия бизнес?

Но иначе сега е добре де... развъждаме мангали, морим родителите си с умрели пенсии и ги караме да работят до гроб, плащаме си здравето, нищо че и осигуровки... Сидеров ви крив, че не смятате и не мислите, и завиждате..

Ужас брадче от теб ако зависи - Циганите на сапун, всички под строй, а за мене най-мекото.
Извод не си го правя от тук а от темата  в която обясняваш как пускаш по инерция със 100-110км.
Нали когато е за другите да се спазва закона, а когато е касае мен ...майната му на закона, Кой ще ми каже нещо.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

loshdancho

Красимир Тодоров

Няма такова нещо. Ако зависеше от мен, а такава тема има във форума, то тогава циганите на работа, циганчетата на училище... Майка ми гледа едно циганче под формата на приемен родител, вервай ми нормално дете си е, като расте в нормална среда.  Под строй не го разбирам, вярвам в свободния избор.
А за мен не е най-мекото, работя достатъчно за да съм добре. в останалото време си гледам семейството и ако мога чета.
Що ти дали одобряваш развъждането на мангали? Или бюрократщината в държавната администрация? Или некомпетентността на полицията, за всичко това се плаща братче, от моите и твоите данъци. Това че съм против не ме прави националист примерно
Имаш много грешна представа за мен.

Но темата е друга, дай да не я разводняваме.
Въпроса е ще има ли път или не. Как да стане за да има и кога?

Красимир Тодоров

Roshko

Цитат на: Красимир Тодоров - Сряда, 01 Януари, 2014, 19:14:15
Въпроса е ще има ли път или не. Как да стане за да има и кога?

Гласуваме за който гради, а не руши! Кога? Дай Боже още лятото!

admin

Цитат на: Красимир Тодоров - Сряда, 01 Януари, 2014, 18:45:08
Удрят и още как!
И каква е вината на Сидеров?
Виж Драйвър, аз съвсем не съм срещу Борисов, мисля че ясно казах, Борисов премиер, Сидеров по някакъв начин коректив. Няма друг вариант с моментните играчи който да е печеливш. Но уви Борисов не играе по свирката на Сидеров, понеже смята че е нещо повече. Той играе по свирката на Меркел, което не е чак толкова зле, ако ще играем с ЕС... но играе и по свирката на Ердоган, а това е адски зле, с Турция не можем да играем, ясно защо. За това най-добрия тандем не може да се реализира. И от това печелят само онези двамката, станишката и доганката

Каква е вината на Сидеров? Вината му е, че е един изключително смешен човек, който от фотограф е станал псевдонационалист.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Roshko

admin винаги в изгодна позиция - срещу сички. Кой и да сгафи - он праф!  :-[

admin

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Сряда, 01 Януари, 2014, 20:48:52
admin винаги в изгодна позиция - срещу сички. Кой и да сгафи - он праф!  :-[

Аз моята работа си я върша. Какво да направя, като всички са маскари? Начело с твоя любимец от Банкя.

Красимир Тодоров

Цитат на: admin - Сряда, 01 Януари, 2014, 20:18:57
Каква е вината на Сидеров? Вината му е, че е един изключително смешен човек, който от фотограф е станал псевдонационалист.
Добре де, Админче... чудя се ти от позицията на кого слагаш квалификации за човек, комуто са гласували доверие камара народ? Човек, който по всяка вероятност лично на теб нищо не е направил. Не ти ли е кофти така от позицията на анонимността да стреляш срещу хора с изградена репутация, макар и такава която не ти допада. Ти ме предупреди днес за нещо, а в момента правиш абсолютно същото... Все пак си едно шофьорче с форумче, за първото не съм много убеден..
Като си с такива организационни способности, ти и твоите приближени какво направихте с онова, че не му запомних абревиатурата? Един форум и голяма сила доби. Айде усещай се по някога. Казвам ти го с присъщото уважение към домакин, ама домакине, прекаляваш.
Чакай да изброя до десет.... макар, че едва ли форума ще пропадне без мен 3 месеца.
Виж братле, вината на Сидеров е, че даде легитимация на този парламент... и аз самия не успях да разбера защо го направи - незнам... въпреки това, и ако следите нещата той  не е за тях.  Не е умърсен с власт и до момента не е имал достатъчно лостове да промени каквото и да е тук.
Така че тези изцепки са необмислени и грозни.
Относно Борисов, човека е от доста време извън изпълнителната власт, то не му вади зъбите бисеров, то не го вкарва в затвора бареков... гледам много умишлено не се разследва разговора за м.бирата, за да останат хората с лош вкус от спомена. Хайде няма ли някой да го осъди?
Колко наивни хора има ей, направо се чудя

admin

Цитат на: Красимир Тодоров - Сряда, 01 Януари, 2014, 21:38:45
Добре де, Админче... чудя се ти от позицията на кого слагаш квалификации за човек, комуто са гласували доверие камара народ? Човек, който по всяка вероятност лично на теб нищо не е направил. Не ти ли е кофти така от позицията на анонимността да стреляш срещу хора с изградена репутация, макар и такава която не ти допада. Ти ме предупреди днес за нещо, а в момента правиш абсолютно същото... Все пак си едно шофьорче с форумче, за първото не съм много убеден..
Като си с такива организационни способности, ти и твоите приближени какво направихте с онова, че не му запомних абревиатурата? Един форум и голяма сила доби. Айде усещай се по някога. Казвам ти го с присъщото уважение към домакин, ама домакине, прекаляваш.
Чакай да изброя до десет.... макар, че едва ли форума ще пропадне без мен 3 месеца.
Виж братле, вината на Сидеров е, че даде легитимация на този парламент... и аз самия не успях да разбера защо го направи - незнам... въпреки това, и ако следите нещата той  не е за тях.  Не е умърсен с власт и до момента не е имал достатъчно лостове да промени каквото и да е тук.
Така че тези изцепки са необмислени и грозни.
Относно Борисов, човека е от доста време извън изпълнителната власт, то не му вади зъбите бисеров, то не го вкарва в затвора бареков... гледам много умишлено не се разследва разговора за м.бирата, за да останат хората с лош вкус от спомена. Хайде няма ли някой да го осъди?
Колко наивни хора има ей, направо се чудя

Изразявам си личното мнение, в смисъл човекът е смешен предвид смешните неща, в които се е оплел. Политиката определено не му е силна страна.
Що се отнася до анонимността, въобще не съм анонимен. Иначе съм шофьорче, с форумче.
От кога Сидеров стана човек с изградена репутация? Да припомня случаите на автомагистрала "Тракия" и в самолета на "Луфтханза"? Достатъчно ли е или да добавя и изцепките му в Брюксел?

Roshko

Краси, много добре разсъждаваш, но залъка Сидеров ти идва голям. Колко по-бързо го изплюеш, толкова по-добре, вервай ми! Тази гнида, чието съществуване се базира само популизъм, лъжа и манипулация е достойна за твоето внимание/ уважение?!?  :o
Би ли споделил имената на част от интелектуалците подкрепящи го, че аз не се сещам ни един!?  ::)

loshdancho

Цитат на: Красимир Тодоров - Сряда, 01 Януари, 2014, 19:14:15
Няма такова нещо. Ако зависеше от мен, а такава тема има във форума, то тогава циганите на работа, циганчетата на училище... Майка ми гледа едно циганче под формата на приемен родител, вервай ми нормално дете си е, като расте в нормална среда. Под строй не го разбирам, вярвам в свободния избор.

Е те с тия двете удебелени си противоречиш тотално. В първият случай слагаш ред въпреки свободата на индивида да избира как и какво да прави. Което много ми прилича на едно друго време.
После даваш пример , ама не с теб.....Да е жива и здрава жената да го гледа това дете.Похвално.
Накрая не разбираш сам какво си казал или забравил.
Как всички под строй на училище и на работа, а после не го разбираш??!?!

Красимир Тодоров

Добре бе Данчо, така да бъде. Аз съм някакъв неориентиран тук във форума изглежда... пускам със колко можем, мразим циганите... абе асоциален пустиняк.. щом така ме прецени от няколко теми..
Ти печелиш.
Относно ходенето на училище и сега няма свободен избор. Задължително е, обаче за моите и твоите деца. За Манго не е задължително да учи, да работи, но е задължително да му се плащат помощи, понеже е социално слаб.

Monster

Cидеров няма да влезе в следващия парламент,a и не заслужава да му обръщаш толкова внимание!
Mедиите свързани с Пеевски и майка му 10 години го налагаха Бойко като образ.Тогава те си бяха заедно ДПС и ГЕРБ-ние не разследваме вас,вие нас.
Следващата коалиция Овчаров си каза преди 3-4 месеца без заобикалки,че отделни депутати на Герб и Бсп преговарят за общо управление"не изключва Георги Първанов да направи коалиция с ГЕРБ.Ако проследим политическото развитие на Георги Първанов, не изключвам и такава вероятност".Той заяви, че не одобрява евентуална коалиция между БСП и ГЕРБ поради"След парламентарните избори да не се изненадватe,ами свиквайте! Тогава и протести да правите,ще е безсмислено-с нищо не можеш да ги бутнеш!

MAN TGX VR

Eй колеги Рошковци ,Красимировци и т. н. Тук има тема ЗА ИЛИ ПРОТИВ ПЪТЯ ДА СЕ НАПРАВИ ИЛИ НЕ. Но поне в България всичко разбирате от всичко включително и от политика. Затова  Сме на това положение. Пак повтарям ТЕМАТА Е ЗА ПЪТ ИЛИ НЕ, а не за разни БОЙКОВЦИ , СИРЕРОВЦИ, СТАНИШЕВЦИ, това го обсъждайте другаде!

Заменени главни букви!
ман

loshdancho

Добре си мълчеше умно.....но сега се изказа и впечатлението отиде  на майна си.

Красимир Тодоров

Ей, Манчовци, Тегехиксовци и други такива, че не им запомних името. Почти във всичките си постинги по темата съм писал че сме ЗА да се направи пътя. Де моля те чети преди да се репчиш. Благодаря :)

Красимир Тодоров