• Welcome to Форум на българските шофьори.

Бяла иска в декларация до МС

Започната от !.!.!, Неделя, 29 Декември, 2013, 12:57:07

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

driver1

Мдаа, и тарикатите били прости...

driver1

Тариката

Цитат на: driver1 - Вторник, 31 Декември, 2013, 13:54:23Мдаа, и тарикатите били прости
Понеже нямаш никакви аргументи и започваш с личните нападки."Много умно"

Тариката

driver1

Цитат на: Тариката - Вторник, 31 Декември, 2013, 14:32:59
Понеже нямаш никакви аргументи и започваш с личните нападки."Много умно"

Ич немам. С това съм известен. А ти що го прие лично?

Roshko

Ум царува, ум робува, ум патки пасе! Някои от мненията тук не заслужават и една точка, затова ще сложа тире- Баси мат'ряла!!!  :o ??? :o

Красимир Тодоров

Цитат на: loshdancho - Вторник, 31 Декември, 2013, 10:48:31
Ти не си сам!
И Сидеров не е сам... едва ли толкова хора гласуващи за него "не са сами". Единствения недостатък на патриотичните партии (а и на почти всички у нас) е, че без лидера си изчезват. В т.ч. и ГЕРБ. Само проклетото БСП има шанс по тоя показател. заради жестоката вътрешно партийна дисциплина задължителна при преследването на цели... Там който се отцепи бива моментално очернян и дискредитиран по всякакви начини.  Дори СДС не успя с мандатността при лидерите си. И Лошданчо, хайде да не си слагаме етикети, знам че е типично шофьорско, ама излез малко от ролята и няма да сгрешиш.
Темата е друга, а политическата окраска е неизбежна.
Моето предишно мнение съдържаше две части - опит за защита на един политик изразяващ в голяма степен моите възгледи и подкрепа на начинанието в Бяла. За финал изразих съжаление, че в моя град от традиционно се гласува за БСП и резултатите са плачевни. Ако все още смяташ че не съм сам...

Впрочем какво отговориха на писмото, или сега администрацията почива? Мисля, че законовия срок за отговор е 2 месеца. Тоест, дано някои напише какво са предприели, та да седнем и ние в нашия град да спретнем нещо подобно. Не лично аз де. Имаме някакъв инициативен комитет, който явно спи...

ivopifeca

Цитат на: driver1 - Понеделник, 30 Декември, 2013, 23:40:52
    Ми тогава що пишат писма и се жалват, че нямали път? Запретват ръкавите и си го оправят....:)
Исках да кажа,че всичко построено в тази държава е не само от този който е на власт...Самите ние плащаме данъци,винетки...с кои пари го е направил дадения управник,със собствените си?За това ,което си плащаме и сме плащали,пътищата трябваше отдавна да са на едно друго ниво.

driver1

Цитат на: ivopifeca - Сряда, 01 Януари, 2014, 15:41:09
Исках да кажа,че всичко построено в тази държава е не само от този който е на власт...Самите ние плащаме данъци,винетки...с кои пари го е направил дадения управник,със собствените си?За това ,което си плащаме и сме плащали,пътищата трябваше отдавна да са на едно друго ниво.

И какво стана сега? Стигаме до там, откъдето сме тръгнали - даваме едни пари срещу които искаме управниците ни така да ги управляват, че да имаме добри пътища, нали? И ето, явява се един управник, който смята, че пътните комуникации са приоритет и стратегически залог за бъдещо развитие на икономиката. Но веднага се появяват едни други, които пък асфалт не ядели...Нищо, че парите за пътища нямат нищо общо с парите за социални дейности. Важното е размътения провинциален мозък да бъде държан в размътеното си състояние...И тогава идва с трясък славната червена арми...пардон, Партия, взима едни кредити, които ще плащат и правнуците ни "дава" коледен пенсионерски бонус, "намалява" цената на тока със средно 3%, и увеличава ниските пенсии с 5 лева! Останалите парици си преразпределя неизвестно къде. Някой да има детайлна информация къде са вложени изтеглените до сега кредити?
    И настъпва мир и благоденствие! Пътищата - после! М'че тъй де - не ядем асфалт!

loshdancho

Цитат на: Красимир Тодоров - Сряда, 01 Януари, 2014, 13:13:41
И Сидеров не е сам... едва ли толкова хора гласуващи за него "не са сами". Единствения недостатък на патриотичните партии (а и на почти всички у нас) е, че без лидера си изчезват. В т.ч. и ГЕРБ. Само проклетото БСП има шанс по тоя показател. заради жестоката вътрешно партийна дисциплина задължителна при преследването на цели... Там който се отцепи бива моментално очернян и дискредитиран по всякакви начини.  Дори СДС не успя с мандатността при лидерите си. И Лошданчо, хайде да не си слагаме етикети, знам че е типично шофьорско, ама излез малко от ролята и няма да сгрешиш.
Темата е друга, а политическата окраска е неизбежна.
Да окраската на Сидеров е такава, от която има изгода- от националсоциалист до  предаващ  кауза и избиратели.
А за  хората, които все още го подкрепят- това са най меките думи.
Преди бяха лумпени , аутсайдери и платени викачи от залите за фитнес, Сега за същите  с разликата,  шефът им  осребри тяхното псевдо родолюбие и национализъм.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

Красимир Тодоров

Призовавам те тебе и други, които имат преки наблюдения от Сидеров, Борисов и изобщо от който пожелаят, не чуто от този или онзи анализатор, а по тяхна преценка. Например " На мен Сидеров ми направи това или каза онова"
Хайде най-после да видим хора които да обвинят и осъдят лошия Сидеров, стига повтаряхте само червения Райчев и други тиквеници дето им се дава микрофон и трибуна.

loshdancho

Ще ти дам пример:
Боя  на терасата на джамията.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

admin

Цитат на: Красимир Тодоров - Сряда, 01 Януари, 2014, 16:28:32
Призовавам те тебе и други, които имат преки наблюдения от Сидеров, Борисов и изобщо от който пожелаят, не чуто от този или онзи анализатор, а по тяхна преценка. Например " На мен Сидеров ми направи това или каза онова"
Хайде най-после да видим хора които да обвинят и осъдят лошия Сидеров, стига повтаряхте само червения Райчев и други тиквеници дето им се дава микрофон и трибуна.

На мен Сидеров не ми даде 1000 лева минимална заплата. Сега! Независимо от икономическото състояние на държавата. Независимо, че от него просто не зависи дали минималната заплата да е 1000 лева и минималната пенсия 500 лева. Див популизъм с цел печелене на гласове. А после - Париж и Варадеро.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

driver1

Цитат на: admin - Сряда, 01 Януари, 2014, 16:47:58
На мен Сидеров не ми даде 1000 лева минимална заплата. Сега! Независимо от икономическото състояние на държавата. Независимо, че от него просто не зависи дали минималната заплата да е 1000 лева и минималната пенсия 500 лева. Див популизъм с цел печелене на гласове. А после - Париж и Варадеро.

....и Венеция! И Венецияяя...:)
   А бе тоя е див мошеник. Гледа ни от екрана и ни се подиграва. Онзи ден го гледах в интервю на Антон Хекимян. Твърдеше, че за българина било нещо съвсем нормално да си пътещества по света! И, че сам си поемал разходите от депутатската си заплата. Е, някои по-големи сметки му ги плащали верни приятели в чужбина. Като например, сметката в суперлуксозния хотел в Париж...А пък воаяжът на Варадеро съвсем случайно съвпаднал с рождения ден на родената в Куба, оня киликанзер - Деница Гаджева. Иначе било обмяна на опит! Национализъм за Куба ли ще изнасяме, или кубинска революция ще внасяме?
   Колкото повече мисля за подобни изказвания, толкова повече се зареждам с агресия...

Красимир Тодоров

Цитат на: driver1 - Сряда, 01 Януари, 2014, 17:00:53
     ....и Венеция! И Венецияяя...:)
  Твърдеше, че за българина било нещо съвсем нормално да си пътещества по света! И, че сам си поемал разходите от депутатската си заплата. Е, някои по-големи сметки му ги плащали верни приятели в чужбина. Като например, сметката в суперлуксозния хотел в Париж..
Кое е това нещо което те смущава? Аз също когато пътувам в чужбина или изобщо някъде (не с камиона) си плащам сметките сам. Лошото е че си ги плаща сам? Или че пътува? Или като всеки политик има някакво лоби което помага след като надлежно е минало по реда за това? Дали му е трудно да отседне в хотел в Париж на човек с някакви средства над средното ниво?
Онзи ден пък гледах, как Станишев и Данаилов играеха Макарена.. Станишев беше много добър, даже се изненадах между моментите в които ми се повръщаше... И това е човека който е председател на ПЕС?! Моралния стожер? Изобличителя на всички ментета?
Админче, кой е Сидеров днес и каква е реалната възможност да пипне бюджета за да го разпредели така, че да се взима 1000 лв заплата?
И така в резюме загубите според форума на инвестор.бг, където пишат по-умни от нас:
От пърдящи и дремещи полицаи - 1.0 милиард
от мангали и друга пасмина - 3.6 милиарда
от чиновници и техните действия или бездействия - 3.5 милиарда
Други разни разходи сигурно ще се намерят
8-9 милиарда лева зле похарчени? Дали няма пари в България?
Отделно влошения бизнес климат... да не повтарям Сидеров за Дънди прешъс метълс или енергоразпределителните дружества, или това, че в Лидл се продава 90 процента вносна стока
9 милиарда разделени на 12 месеца на 2 милиарда души са близо 400 лв отгоре месечно. А ако се направи увеличение на 700000 държавна администрация, тогава идват по 1100 лв отгоре. Значи ако държавния служител взима 1500-1800 лв заплата, то това няма ли да повлече и другия бизнес?

Но иначе сега е добре де... развъждаме мангали, морим родителите си с умрели пенсии и ги караме да работят до гроб, плащаме си здравето, нищо че и осигуровки... Сидеров ви крив, че не смятате и не мислите, и завиждате..

Roshko

Апропо всички стоки в Лидъл могат да бъдат намерени на по-ниска цена в европейските!
Бирата по-скъпа от в Германския Лидъл, шоколад, чипс, да не изброявам нататък...
Заплатите удрят дъното...  >:(

Красимир Тодоров

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Сряда, 01 Януари, 2014, 18:09:59
Апропо всички стоки в Лидъл могат да бъдат намерени на по-ниска цена в европейските!
Бирата по-скъпа от в Германския Лидъл, шоколад, чипс, да не изброявам нататък...
Заплатите удрят дъното...  >:(
Удрят и още как!
И каква е вината на Сидеров?
Виж Драйвър, аз съвсем не съм срещу Борисов, мисля че ясно казах, Борисов премиер, Сидеров по някакъв начин коректив. Няма друг вариант с моментните играчи който да е печеливш. Но уви Борисов не играе по свирката на Сидеров, понеже смята че е нещо повече. Той играе по свирката на Меркел, което не е чак толкова зле, ако ще играем с ЕС... но играе и по свирката на Ердоган, а това е адски зле, с Турция не можем да играем, ясно защо. За това най-добрия тандем не може да се реализира. И от това печелят само онези двамката, станишката и доганката

Красимир Тодоров