• Welcome to Форум на българските шофьори.

Бяла иска в декларация до МС

Започната от !.!.!, Неделя, 29 Декември, 2013, 12:57:07

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Roshko

Цитат на: MAN TGX VR - Четвъртък, 09 Януари, 2014, 00:06:24
Eй колеги Рошковци ,Красимировци и т. н. Тук има тема ЗА ИЛИ ПРОТИВ ПЪТЯ ДА СЕ НАПРАВИ ИЛИ НЕ. Но поне в България всичко разбирате от всичко включително и от политика. Затова  Сме на това положение. Пак повтарям ТЕМАТА Е ЗА ПЪТ ИЛИ НЕ, а не за разни БОЙКОВЦИ , СИРЕРОВЦИ, СТАНИШЕВЦИ, това го обсъждайте другаде!
Заменени главни букви!

Затова е тема, а не анкета! Ама ти си гласувай ако искаш де, никой не ти пречи!
А ти уж по малка нужда влезе в темата, ама се изходи по голяма...
От такива като теб, де нямат какво да кажат, но пък могат неуморно да хулят на воля сме на първо място в света, не само в Европа...

Roshko

batalov80

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Събота, 11 Януари, 2014, 17:07:26
Затова е тема, а не анкета! Ама ти си гласувай ако искаш де, никой не ти пречи!
А ти уж по малка нужда влезе в темата, ама се изходи по голяма...
От такива като теб, де нямат какво да кажат, но пък могат неуморно да хулят на воля сме на първо място в света, не само в Европа...

Я виж ти.то се вижда колко аку си пускал из целия форум.Вземи се запри и стига се прави на такъв,какъвто не си.Добре,че не те направиха модератор.Админа си знае работата. :'(

batalov80

Красимир Тодоров

Цитат на: batalov80 - Събота, 11 Януари, 2014, 23:09:28
Я виж ти.то се вижда колко аку си пускал из целия форум.Вземи се запри и стига се прави на такъв,какъвто не си.Добре,че не те направиха модератор.Админа си знае работата. :'(
Баталов80, ако 80 е набора ти, просто не ти прави чест да коментираш по-възрастни и по-опитни от теб. Относно колегата Росен, познавам го лично и ти гарантирам, че е точно такъв какъвто се прави тук. За разлика от теб, ние не се крием зад псевдоними. Омаза се темата на човека за да отговаряме на такива като тебе... язък

Roshko

Цитат на: Красимир Тодоров - Неделя, 12 Януари, 2014, 09:52:53Относно колегата Росен, познавам го лично и ти гарантирам, че е точно такъв какъвто се прави тук. За разлика от теб, ние не се крием зад псевдоними.

Благодаря Краси, за теб може да се каже същото! Нали сме една зодия...  ;)
Да ме критикува някой мислещ като теб, за мен ще е чест и признание, а и "аларма"! С тез' анонимните само се забавлявам, когато ми е скучно. Уверих се стократно, че друга алтернатива няма!  ::)

gadinka

Да поясним само, че темата не е ,,за" или ,,против". Няма такава дилема, просто е въпрос на средства, а иначе е крайно необходим тоя път. Да е безопасен, удобен, бърз и не само той. Имаме нужда всички пътища да са такива, но все нещо не ни достига да сме на европейско ниво. Да ви кажа под секрет, знам причината- кражбите и корупцията на всички нива. Така че, безпредметно е да се обвиняваме. Започват се проекти, от които може да се открадне. Ако тоя е от тях,ще го имаме.

Roshko

Последно, асфалтът яде ли се или не!?!?!

batalov80

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Неделя, 12 Януари, 2014, 14:18:32
Благодаря Краси, за теб може да се каже същото! Нали сме една зодия...  ;)
Да ме критикува някой мислещ като теб, за мен ще е чест и признание, а и "аларма"! С тез' анонимните само се забавлявам, когато ми е скучно. Уверих се стократно, че друга алтернатива няма!  ::)

А кой започна пръв?Не си ли ти Рошко.Как може да определяш кой е мислещ и кой не.Затова,че се имаш с някой от форума,който споделя тъпизмите на боиковистите-браво.Така е омаза се темата,но май ти подхвана това омазване.

Roshko

Цитат на: batalov80 - Понеделник, 13 Януари, 2014, 14:30:13
А кой започна пръв?Не си ли ти Рошко.Как може да определяш кой е мислещ и кой не.Затова,че се имаш с някой от форума,който споделя тъпизмите на боиковистите-браво.Така е омаза се темата,но май ти подхвана това омазване.

Скучен си! Останалото ще ти го спестя...
На анти-герберастите ви е много гот сега, а, нали?  :D Още по-гот че ви става, търпение и само търпение! После че питате от шести път педал става ли се...  ;D

MAN TGX VR

Колега Красимир Тодоров аз видях какво си писал НООО много разбираш от политика ве братче защо не стана депутат братче не е трябвало да си шофер.много добре се вижда
ман

MAN TGX VR

Рошко а ти си роден за президент бе умника ми защо си станал шофер а не се хванахте двамата с Красимирча да оправите България Бе .А относно това че съм анонимен само се забавлявам с умници като вас Двамцата бе
ман

Roshko

Цитат на: MAN TGX VR - Понеделник, 13 Януари, 2014, 22:04:17
Рошко а ти си роден за президент бе умника ми защо си станал шофер а не се хванахте двамата с Красимирча да оправите България Бе .А относно това че съм анонимен само се забавлявам с умници като вас Двамцата бе

Спокойно, много бързаш! Всяко нещо с времето си, това да не е каталог - само да си поръчаш...
По-скоро погледни в собственото си канче, че там нещата не са оптимистични с тази завист и злоба!

MAN TGX VR

Аз ли завиждам? Хората виждат най-добре. Не ставате нито за шофьори нито за политици за чеп за зеле може и да станете. :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Причина за редакция: Премахнати обидни думи!
ман

noj

Roshko

Цитат на: MAN TGX VR - Сряда, 15 Януари, 2014, 18:42:17
Аз ли завиждам? Хората виждат най-добре. Не ставате нито за шофьори нито за политици за чеп за зеле може и да станете. :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Тъй ли? Ам ти как успяваш да пазиш равновесие, щом "ние" за нищо не ставаме. Ти за какво ставаш?
Или гледайки в канчето на другия забравяш че твоето празно и плесенясало?  ;D
Заради такива като теб страдаме свестните защото ни слагат под общ знаменател с вас...

Причина за редакция: Коригиран цитат!

batalov80

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Сряда, 15 Януари, 2014, 22:21:52
Тъй ли? Ам ти как успяваш да пазиш равновесие, щом "ние" за нищо не ставаме. Ти за какво ставаш?
Или гледайки в канчето на другия забравяш че твоето празно и плесенясало?  ;D
Заради такива като теб страдаме свестните защото ни слагат под общ знаменател с вас...

Така е.Само трябва да уточним кой е свестния.Пали,гаси-тръгвай... :'(

batalov80