• Welcome to Форум на българските шофьори.

Бяла иска в декларация до МС

Започната от !.!.!, Неделя, 29 Декември, 2013, 12:57:07

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Roshko

Цитат на: batalov80 - Четвъртък, 16 Януари, 2014, 13:19:03
Така е.Само трябва да уточним кой е свестния.Пали,гаси-тръгвай... :'(

Ние се разпознаваме на мига, не ни мисли!
Инак нещо заповядваш ли ми? От позицията на какъв?

Roshko

Monster

Цитат на: Monster - Сряда, 08 Януари, 2014, 08:48:18Cидеров няма да влезе в следващия парламент,a и не заслужава да му обръщаш толкова внимание!
Mедиите свързани с Пеевски и майка му 10 години го налагаха Бойко като образ.Тогава те си бяха заедно ДПС и ГЕРБ-ние не разследваме вас,вие нас.
Следващата коалиция Овчаров си каза преди 3-4 месеца без заобикалки,че отделни депутати на Герб и Бсп преговарят за общо управление"не изключва Георги Първанов да направи коалиция с ГЕРБ.Ако проследим политическото развитие на Георги Първанов, не изключвам и такава вероятност".Той заяви, че не одобрява евентуална коалиция между БСП и ГЕРБ поради"След парламентарните избори да не се изненадватe,ами свиквайте! Тогава и протести да правите,ще е безсмислено-с нищо не можеш да ги бутнеш!
Cъжалявам, че хората са толкова гладни и се продават толкова евтино за едно ядене (сладки, сандвичи и кебапчета) и пиене(водка и джин)!На 15-и колаборационистите бяха в  монтанско и врачанско и пазаруваха цигани, бавноразвиващи и алкохолици пропаднали типове  защото на 25-и ще си правят партия следващия Яне Янев известен като Бареков . Очаквайте автобуси от северозапада.

Monster

Красимир Тодоров

Цитат на: MAN TGX VR - Сряда, 15 Януари, 2014, 18:42:17
Аз ли завиждам бе охлюв.Хората виждат най добре.Смешници сте не ставате нито за шофьори нито за политици за чеп за зеле може и да станете :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Аз на хора дето са се кръстили на първия и единствен, и следователно най-добър камион който са карали, НЕ отговарям.
Но те съветвам, недей да обиждаш, грозно е, теб специално аз не те и познавам, не съм се обръщал лично към теб по никакъв начин, и не е добре да обиждаш хора които не познаваш. Така като гледам теза немаш - пишеш само за да си против.
И само да те светна относно политическите ми възгледи, аз не съм про-герберист или атакист или какъв се сетиш. Аз съм твърд АНТИ-БСПист и туркофоб и подкрепям всеки който е против тези две тенденции. Ама ти явно много обичаш локум и червени широки гащи

MAN TGX VR

Слушайте господа Красимирчо  и Роско.Първо не завиждам на никой защото жилищата ви са  големи сигурно колкото моя хол :).А колкото километри имам на тоя занаят нищо че нямам много години сигурно  нямате толкова  коса по главата. :)Не съм и злобен колеги само гледам тапотиите на двамца  ви.Как си мислите че сте наи добри и т. н.Ако желаете може и да се видим на живо да се запознаем.Само по ваше желание играчи  ;)
ман

gadinka

Цитат на: MAN TGX VR - Събота, 08 Февруари, 2014, 17:13:47
Слушайте господа Красимирчо  и Роско.Първо не завиждам на никой защото жилищата ви са  големи сигурно колкото моя хол :).А колкото километри имам на тоя занаят нищо че нямам много години сигурно  нямате толкова  коса по главата. :)Не съм и злобен колеги само гледам тапотиите на двамца  ви.Как си мислите че сте наи добри и т. н.Ако желаете може и да се видим на живо да се запознаем.Само по ваше желание играчи  ;)
Изумително! Чудя се как човек стига до такива заключения. Нито размера на жилището, нито километрите те правят личност!

Красимир Тодоров

Цитат на: MAN TGX VR - Събота, 08 Февруари, 2014, 17:13:47
Кой хол, онзи в МАН-а ли?
На бас че караш Ауди, и си седи в гаража, ей така..
Сигурен съм че ходиш със сабо, жарсен потник, тънко ланче между космите на гърдите, пешкира с мацката на дясната седалка и още един на врата, че от климатика те боли рамото.
Чиче, виж сега, има и друг вид отлични шофьори, учили малко повече, прецени си сам...

MAN TGX VR

Колега малко инфо за мен.Карам Тойота Авенсис  дал съм 5 коли за таксита под наем вярвам знаеш как.Нямам кърпи защото когато излязоха новите камиони предполагам ти си вървял прав под масата а съм доста по интелигентен от теб.С 2 висши образования съм още биография ако искаш може да ти дам меила си.Благодариа
ман

MAN TGX VR

Гадинка не водя диалог с теб.Благодаря.Според мен това е мое виждане да съм добре материално и над 2 милиона километра без проблеми за мен фирмата и се познавам и уважавам с над 2500 колеги не знам кое тогава те прави личност :).защото има колеги с по 30 години стаж и живеят под наем ::)
ман

gadinka

Цитат на: MAN TGX VR - Събота, 08 Февруари, 2014, 20:39:43
Гадинка не водя диалог с теб.Благодаря.Според мен това е мое виждане да съм добре материално и над 2 милиона километра без проблеми за мен фирмата и се познавам и уважавам с над 2500 колеги не знам кое тогава те прави личност :).защото има колеги с по 30 години стаж и живеят под наем ::)
Понеже се обръщаш към мен конкретно, ще ти кажа: смехотворно е да се правят такива изявления, но щом държиш на своето- явно не го осъзнаваш.

ivopifeca

Цитат на: Красимир Тодоров - Събота, 08 Февруари, 2014, 18:02:22
Кой хол, онзи в МАН-а ли?
На бас че караш Ауди, и си седи в гаража, ей така..
Сигурен съм че ходиш със сабо, жарсен потник, тънко ланче между космите на гърдите, пешкира с мацката на дясната седалка и още един на врата, че от климатика те боли рамото.
Чиче, виж сега, има и друг вид отлични шофьори, учили малко повече, прецени си сам...

Ми ако не кара ауди,а трансаксиал...

Roshko

Средностатистически комплексар...
Чудно ми е защо господин никой не участва във форума с рожденото си име, а не с нищо незначещ шаблон за разлика от хората които плюе така безразборно - К. Тодоров и Р. Димитров. Отговорът за всички е яснен. Нему едва ли някога ще се се изясни...  

С този правопис и тази грамотност не знам как е завършил основното, а той претендира за две висши...  ::)

godji

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Неделя, 09 Февруари, 2014, 00:20:09
Средностатистически комплексар...
Чудно ми е защо господин никой не участва във форума с рожденото си име, а не с нищо незначещ шаблон за разлика от хората които плюе така безразборно - К. Тодоров и Р. Димитров. Отговорът за всички е яснен. Нему едва ли някога ще се се изясни...  

С този правопис и тази грамотност не знам как е завършил основното, а той претендира за две висши...  ::)
Щото е детска радост - кисело бонбонче, и камион и кола е виждал само през крив макарон !
БЪДИ РАЗУМЕН !КАРАЙ ВНИМАТЕЛНО !Не карайте и не поствайте когато сте пили - после може да съжалявате !

loshdancho

Бухахахаха,  А пък Моя батко...
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

Красимир Тодоров

Цитат на: MAN TGX VR - Събота, 08 Февруари, 2014, 20:33:30
Колега малко инфо за мен.Карам Тойота Авенсис  дал съм 5 коли за таксита под наем вярвам знаеш как.Нямам кърпи защото когато излязоха новите камиони предполагам ти си вървял прав под масата а съм доста по интелигентен от теб.С 2 висши образования съм още биография ако искаш може да ти дам меила си.Благодариа
Точно ми е да не ти  кажа през кое и за колата ти и километрите ти, и с кои се уважаваш.
Темата е да подкрепим или не ремонта на Бяла, който впрочем оня ден минах и нищо не видях да се прави.
Аз предлагам на автора на темата да я закрие, нема смисъл да се говори повече по тоя въпрос.

Красимир Тодоров