• Welcome to Форум на българските шофьори.

Честита 2014 година!

Започната от ИванТ, Сряда, 01 Януари, 2014, 00:39:39

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ИванТ

Честита 2014 година! С пожелания за професионални успехи, късмет и най-вече здраве!
Цитат на: начинаещ - Четвъртък, 14 Януари, 2016, 07:17:13
Извода според мен е никой шеф нема интерес от по голема заплата и командировъчни не защото ще е на загуба,както твърди HORNET,а защото си оставя опцията да може да те обладае във всеки един момент!!

ИванТ

Цитат на: начинаещ - Четвъртък, 14 Януари, 2016, 07:17:13
Извода според мен е никой шеф нема интерес от по голема заплата и командировъчни не защото ще е на загуба,както твърди HORNET,а защото си оставя опцията да може да те обладае във всеки един момент!!

admin

Честита 2014 година и от мен! Здраве, щастие, любов, леки пътища, здрави гуми и тежки заплати!
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

vasil

чнг много  километри и пари

ceko1969

ЧНГ, с пожелания най вече за много здраве, другото с помощта на Божията воля все ще се нареди някак си  ;)

caterpillar

Честита Нова Година нека всички ваши желания бъдат мой пожелания.
Всеки неуспял шофьор става багерист!!!

Rammbon

Честита Нова 2014 Година !
Пожелавам Ви здраве, любов и усмивки , безаварийни километри и професионални успехи.

loshdancho

ЧНГ и от мен , да е по-по-най и от всичко хубаво по много!
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

Гумено пате

Честита Новата 2014 на всички колеги. Здраве и безаварийни километри.
Идеалния камион е с инерцията на локомотив и надеждността на печка с дърва.
-------------------------------------
"Down with the revs, up with the load"

Roshko

Много здраве, успех, късмет и семейно щастие!

Работи така, сякаш не ти трябват пари! Танцувай, сякаш никой не те гледа! Обичай безрезервно, така сякаш никога не си бил нараняван! И никога не допускай страха да се задържи трайно в сърцето ти! Бъди смел, но не безумен! Да имаш кураж не означава липса на страх, а да се страхуваш и въпреки това да имаш воля да продължиш!

sush1978

Цитат на: vasil - Сряда, 01 Януари, 2014, 01:06:36
чнг много  километри и пари
Честита 2014 година колеги ,малко километри с много пари ,безаварийна година ,здраве щастие и късмет на всички българи шофери по света.Наздраве от Ким Йохансен.
Умирай трудно

American

ЧНГ Колеги !

Пожелавам ви по-добро заплащане, и по-хубави магистрали през новата година. Бъдете здрави :)
smoking gun

kron

Честита Нова 2014 година,нека новата година донесе на всички много здраве семейно щастие и късмет и не на последно място успехи в професионален план.

Станимир

Честита Нова Година!Нека 2014 донесе повече здраве,късмет,щастие и бъде по добра за нас и семействата ни.

padreto

Честита Нова Година , на всички колеги .

stoan

Честита Нова Година,дано ни донесе ново правителство и едно ново начало за България.Много здраве и късмет през новата година.

stoan