• Welcome to Форум на българските шофьори.

Михаел Шумахер - между живота и смъртта

Започната от driver1, Сряда, 01 Януари, 2014, 12:07:27

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

driver1

Както повечето тук вероятно знаят на големия спортист предстои да се пребори и спечели най-тежката и важна битка - тази за живота си.
     Човека, който е полагал на изпитание късмета си хиляди пъти на автомобилните писти е в нокдаун след сравнително леко падане на снежното трасе. Ирония на съдбата? Опит да го изпита по друг начин, след като там, където е най-добър не успя да го свали?
     Каквато и да е причината, искрено вярвам и се надявам, че този голям спортист ще спечели и тази, най-важна битка в живота си.
     Намериха се хора, които в този тежък момент го оплюха и обвиниха в смъртни грехове! Стигна се дотам, че на сметката му се приписва дори смъртта на Аертон Сена! Обвиняван е за невероятния му хъс за победа. Пророкуваха, че това е наказанието му...Грозно.
     Оздравявай Шуми! Ти можеш да печелиш битки, ще спечелиш и тази...

driver1

Красимир Тодоров

Драйвър, мислех да я пусна тая тема, но така добре както ти си го направил нямаше да мога, за това се въздържах.
Шумахер е личност обичана и мразена от мнозина. Втората група няма да я коментираме.
Тез които плачехме като загуби и полудявахме от радост като спечели, и тези които спряхме да гледаме формула след като той вече не бе лидера там, за нас това ще е тежка загуба. Но да не говорим за загуби. Това говедо е яко, ще издържи, той ако не издържи никой не би. Не знам колко хора по света имат неговия хъс за победа, но са малко. Ще оцелее. Трябва да оцелее! Иначе една част от моя живот и младост ще си идат с него, а аз съм парче егоист и не ми се дава.

Красимир Тодоров

admin

Снощи съобщиха, че му е направена втора операция и лекарите са по-обнадеждени за благоприятен изход. Дано успее да се пребори, както винаги го е правил.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

gadinka

Цитат на: driver1 - Сряда, 01 Януари, 2014, 12:07:27
     Както повечето тук вероятно знаят на големия спортист предстои да се пребори и спечели най-тежката и важна битка - тази за живота си.
     Човека, който е полагал на изпитание късмета си хиляди пъти на автомобилните писти е в нокдаун след сравнително леко падане на снежното трасе. Ирония на съдбата? Опит да го изпита по друг начин, след като там, където е най-добър не успя да го свали?
     Каквато и да е причината, искрено вярвам и се надявам, че този голям спортист ще спечели и тази, най-важна битка в живота си.
     Намериха се хора, които в този тежък момент го оплюха и обвиниха в смъртни грехове! Стигна се дотам, че на сметката му се приписва дори смъртта на Аертон Сена! Обвиняван е за невероятния му хъс за победа. Пророкуваха, че това е наказанието му...Грозно.
     Оздравявай Шуми! Ти можеш да печелиш битки, ще спечелиш и тази...
Не зная какъв човек би го мразил, освен конкуренцията на пистата.Искрено се моля,да се оправи иконата на тоя спорт, но с моя песимизъм си мисля, че не е случаен инцидент. Дано да греша.

Красимир Тодоров

На света има два вида хора (леле колко философско..), такива които се възхищават на успелия човек и искат да са като него и такива които опитват да свалят успелия човек до тяхното ниво и разбиране. Повечето са от втория тип, именно те мразят всички над тях. Радвам се че не съм от тях.
А Шумката, верно болид от Ф1 нема да кара, ще ходи с бастунчето малко, но ще се оправи.
А помните ли как караше на дъжд? А как изпреварваше на невъзможни места? А като се разбеснееше какво ставаше на пистата, как се правеха рекордни обиколки.... егаси, няма такъв пилот и никога няма да има повече. Имам чувството, че много от правилата се променяха за да могат да му създадат някаква конкуренция.
Сена беше голям пилот, Прост също, лъва Менсъл (Хил, Вилньов, Хакинен, Култард, Барикело и другия пълнеж не ги броя)... но никой няма класата на Шумахер... това може да го види само фен, който много е гледал формула, не мога да го обясня. И да уточним, Шумахер не е спортист, той е състезател. Не може да спортуваш формула или рали, може да се състезаваш там. Едно време имаше дирекция моторни спортове... но обективно погледнато това не може да е спорт, а състезание с техника. Ако състезателното начало означава спорт, то надяждането с хамбургери би трябвало да се включи в лятната олимпиада.

ivopifeca

RFF

Не знам каква психика трябва да имаш. 2003 година, преди старта за голямата награда на Сан Марино в неделя, майката на Михаел и Ралф Шумахер, починала! Тогава казаха, че от ръководството на Скудерия Ферари са му казали че може да не стартира. И двамата братя стартират и завършват - Михаел на 1во място, Ралф на 4то място! Тогава и двамата караха с черна лента на дясната ръка! Тази победа Михаел е посветил на майка си!
Велик пилот е! Дано се оправи!
Ето клип от награждаването:

0898677590
ПЪТНА ПОМОЩ
ДЕНОНОЩНО

admin

Rammbon

Цяло чудо е , че е останал жив след такъв удар. Колкото и пари да има човек, понякога медицината е безсилна да възтанови всичко на 100%. Ще е много жалко, ако остане сляп или ням, дори и в инвалидна количка. Да се молим да стане чудо.

batalov80

Цитат на: admin - Четвъртък, 16 Януари, 2014, 10:39:55
Лоши новини... :(

http://www.webcafe.bg/id_941617808_Strah_za_Shumaher

Никой не е застрахован,че няма да се случи такова премеждие.Подобен случай преживях и аз,но оцелях.Дано оцелее.

ivopifeca

driver1

Цитат на: batalov80 - Четвъртък, 16 Януари, 2014, 13:37:53
Никой не е застрахован,че няма да се случи такова премеждие.Подобен случай преживях и аз,но оцелях.Дано оцелее.

Виждаш ли колко е несправедлив света...

admin

ivopifeca

Одеве по новините казаха,че състоянието му се подобрява.

admin

admin