• Welcome to Форум на българските шофьори.

Лианна Транс са некоректни

Започната от mitko, Петък, 13 Май, 2011, 10:53:48

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

driver1

Цитат на: В.Димитров - Сряда, 25 Януари, 2012, 00:40:09
Като пътувах на Калайс в Франция се запознах с Георги, и видях документите му, човека е уволнен дисциплинарно, само и само Лиана Транс да не му платят.Дано ги осъдите колега тези мошенници.  >:(

Дисциплинарното уволнение не отменя задължението на фирмата да се разплати с работника си.

driver1

Стоян

Оня ден пак имат обява в джобса,крябват им коректни шофьори. ;D  ;D  ;D
100ЯН

Стоян

100ЯН

doktora179

Той да е само тази бабичка Лиана 90 процента от фирмите в България НЕПЛАЩАТ ама като ви гледам как се нападате като всичките сте на един кол набодени и чак ви се дразня !!!

Гъри

Добре де защо не му точат картите веднага и да не му карат изобщо,да свалят,турбо,гуми ако са читави..не бъдете балами!

Бачо Владо

Зравейте всички.По специално искам да се обърна към колегата ТОДОРЕСКО...Изказвай си се колко щеш Тодорчо,ама гледай да не обиждаш останалите ....па макар и ДАПАДЖИЙ...Щото аз съм един от тия и го приемам много лично....Имай го предвид все пак....

Причина за редакция: Премахнати заплашителни думи!

radkoe1

здравейте колеги,казвам с Радослав Димитров.Работих във фирма Лиана 5 месеца,от края на месец октомври 2012 до края на март 2013.Условията във фирмата са идиотски.
Собственика на фирмата Карен живее в Белгия(Брюксел както казва той)-тъпанар от висша класа.За управители на фирмата се водят Ради Радев и Арсен Назарян.
С Арсен не съм имал проблеми той само превеждаше парите по банков път,но Ради които беше спедитор на фирмата получаваше курсовете от LKW Waltеr и ги пращаше по GPS-
умопомрачително тъп.Средата на октомври отидох до офиса на фирмата на ул.Църноок 8 за да кандидатствам по обявата която бяха дали в www.jobs.bg .След като проведохме
кратко интервю с двамата Арсен и Ради останах с добро впечатление.Условията за работа предоставени от тях бяха следните: работа изцяло в чужбина,камионите не се прибират
до България по никакъв повод а транспорта те подсигуряват чрез маршрутки както казаха те които, пътуват до Белгия, Холандия и др. страни с хора живеещи и работещи там.
Първите 2 месеца всичко беше наред,получавах парите си всяка седмица и работата горе-долу вървеше.Курсовете бяха по релация Белгия-Англия и обратно,но от началото на
януари 2013 започнаха проблемите.Първият проблем възникна след като един шофьор беше скрил камион и не искаше да го върне докато не получи заплати от около 5000лв.,
няколко дена след като това доиде 2рия проблем-Карен малоумния собственик понеже нямаше идея от транспорт,нареждаше на повечето шофьори да зареждат малко гориво и в повечето
случаи не достигаше за една врътка например с 300 литра повече от 1200км и така други шофьори ходеха да дават нафта на закъсалите такива.2рия проблем доиде след като
шофьор беше закъсал във Франция и Карен-улигофрен изпрати други шофьори да дадат нафта на закусалия само с влекач като оставят ремарке с натоварена стока за 150 000 евро на неохраняем
паркинг на бензиностация на магистралата.От LKW Waltеr ,бяха изумени от малоумието на фирмата и спряха да дават товари за около 2 седмици докато проблема не се реши.
Ремаркето не беше открито но въпреки това Waltеr подновиха работата с фирмата с условието камионите които ще работят да бъдат поставени GPS и на ремаркетата.Работата беше
възтановена за около 2 седмици като в тях се появи още един проблем- Карен-улигофрен върна шофьор на работа като преди това го беше игонил защото е крал нафта и е ходил с камиона
където си поиска,та този шофьор на 2рия ден се опита да избяга с влекач като стигна само на 20км откъдето беше тръгнал да пали камиона но полицаите го видяли и заловили.След
тази случка Карен-малоумен разбра че не може да контролира фирмата и остави само 3 камиона а другите прати в автокъща на негов приятел в Белгия за продаване.На Оооло 10тина шофьора
подсигури транспорти и ги върна в България с обещанието че там ще им изплати парите които им дължеше,никои от шофьорите не искаше да си тръгне защото имаха да взимт много пари и не му
вярваха.Аз останах на 1 от тези 3 камиона, като започнах и аз да се съмнявам но нямах избор защото ме беше срам от 3 месеца работа да се прибера без пари.Имаше още един застои от 2 седмици
докато намери пари за гориво за да започне работа с друга спедиция, понеже от Waltеr изискваха да постави GPS на ремаркетата.Доиде края на март когато това копеленце Ради Радев ми се обади и
започна да ми разправя как от държавната инспекция ИААА са отишли на проверка и са му казали че трябвало да се прибера защото съм бил 5 месец там и трябвало да се прибера за почивка.
Не му вярвах но ми беше вече писнало от простотията на фирма Лиана и се прибрах, като до ден днешен чакам около 4400лв.Подал съм жалби във всички възможни държавни инстанции за да провВрят фирмата
да ми дадат отговор за направените от тях проверки за да заведа дело срещу фирмата което със сигурност ще направя.Като цяло ще кажа работих без трудов договор и фирмата ми дължи 4400лв.Колеги надявам
се да прочетете написаното от мен и други работили във фирмата и да преосмислите ако ви се отдаде възможност да работите с фирма Лиана,откажете се.Мога да напиша книга за тъпотията на Карен-собственика
улигофрен и Ради Радев спедитора-шемета калъф прост зашеметен.

radkoe1

Todorеsko1968,сигурно с Карен се шишкате в кабинката,друг начин от тая маймуна да си вземеш парите НЯМА.Само някой като тебе,Митко,Пламен и Вальо-другите мазняри взимате пари.

ivopifeca

Цитат на: radkoe1 - Понеделник, 10 Юни, 2013, 09:26:09Todorеsko1968,сигурно с Карен се шишкате в кабинката,друг начин от тая маймуна да си вземеш парите НЯМА.Само някой като тебе,Митко,Пламен и Вальо-другите мазняри взимате пари.
Добре де нали сая много стриктни админи и модератори,как ние ги надушваме тия,а те си ги оставят на произвол,да "мърсуват" тук и да се опитват с евтини номера да зарибяват безработните колеги ???Нали е шофьорски сайт,е като толко е казано от различни хора изпатили си от еди кой си,защо не им се налага бан,или некви други мерки да се вземат към тези"добри" хора-началници?Седнали ми тука да ми налагат правила и да ме санкционират,примерно за елементарни правописни грешки,или за анонимни публикации...нещо не ми е ясно за кой работи системата...

radkoe1

Срeщу какво недоволстваш колeга.

ivopifeca

Цитат на: radkoe1 - Събота, 15 Юни, 2013, 19:06:59Срeщу какво недоволстваш колeга.
По- горе,някакъв от фирмата, в която си работил,взима отношение,като колега-шофьор...На всеки му е ясно ,че е фирмен артист,или,ако не и самия онбашия на фирмата,е как па не го разбраха вождовете на форума,що за театър играе и клеветничи,ами се занимават,кой къде не е сложил запетая...Защо поне не го попитат нещо...защо не попитат работилите там хора,дали е вярно,иначе за шофьорина бугарски веднага моментални санкции  ???

ИванТ

А защо специално Вие държите модератор или администратор да зададе въпрос? Направо го Вие, форумът осигурява плацдарм и за Вашите въпроси към когото и да е, в съответната тема. Ако има нещо, което трябва да запитате, питайте!
А и не виждам проблем, в това собственикът или представител на фирмата да участва в темата. Така има възможност за директни въпроси към него, както и обратна връзка за отговор.
Благодаря Ви, ivopifeca, за вниманието!
Цитат на: начинаещ - Четвъртък, 14 Януари, 2016, 07:17:13
Извода според мен е никой шеф нема интерес от по голема заплата и командировъчни не защото ще е на загуба,както твърди HORNET,а защото си оставя опцията да може да те обладае във всеки един момент!!

ivopifeca

И аз Ви благодаря за безсмисления и очакван отговор,все пак мерси.

stoil nedev

Цитат на: todoresko1968 - Четвъртък, 24 Ноември, 2011, 21:01:08

макар че съм бил свидетел на големи простотии ... как колеги гаснат посред нощ в Франция на 50 км преди бензиностанция Люксембург защото не са заредили достатъчно на предната колонка...и тичат да ги оправят посред нощ от Белгия .Бил съм свидетел и как се плащат 4000 евро глоба заради колега шофирал в пияно състояние в Франция

в началото бяха 5 камиона , сега лятото станаха 14 и почнаха повече проблеми заради пияници , трактористи , бивши дападжии и прочее трошковци които не знаят на екскурзия ли са тръгнали или да правят пари ..

Тц тцтцтц , как пък на тебе се случи да си свидетел ве.... Ха хаха  ма ти си и най-добрия сред тези дето ги изброяваш ееееей браво! Стой си в хубавата фирма , то тъкмо за тебе работа..... ще се чувствуваш като талигаджийски барак сред овце. ;D ;D ;D
Стресни се, племе закъсняло!   Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!  След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?       
                       Иван Вазов

radkoe1

Ха ха,гаснат-що собственика е много умен и пресмятанията са му стихия,с 300 литра искаше да минем повече от 1200км с 24-25тона.Въобще положението в тая подводница Лианна е трагедия.Спедитора е под всякаква критика,фирмата е под всякаква критика,срам за транспорта.Карен-собственика броеше жълти центове за едно кенче Редбулче,пълен е с изненади.Човешката му хигиена е много под минимума,иначе кара новото БМВ-7,но мирише от километри.Шофьор се скри с камион някаде по Белгия,аз докато работех последните 3 месеца,неможа да си го вземе,откраднаха му и ремарке със стока за 150 000 евро,защото беше изпратил влекача на това ремарке да дава нафта на друг камион във Франция,щот нали пресмята на "ум" разхода,хаха ама знае цифрите само до 300-400,нагоре не ги помни,паляк.Друг шофьор пък също опита да избяга с камион,но стигна на 50тина км откъдето тръгна и само опитал да го запали ама полицията го видели и задържали.Митко,друг шофьор,лицето му прилича на торта с фъстъци,толкова и акъла му.Фирмата както повечето такива в България обезмислят думата "бизнес" и "транспорт".

radkoe1