• Welcome to Форум на българските шофьори.

Лианна Транс са некоректни

Започната от mitko, Петък, 13 Май, 2011, 10:53:48

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

mitko

Лъжци.

Причина за редакция: Започването на тема и публикация стават с главна буква!

mitko

SOLAR

Цитат на: mitko - Петък, 13 Май, 2011, 10:53:48
лъжци

mitko,
Желателно е да се подкрепи с факти. Или опиши как е във фирмата. В противен случай, прочети
ПРАВИЛНИКА
3. Използването на този форум означава, че няма да публикувате никакви материали, които са неверни, клеветнически, неточни, обидни, вулгарни, нецензурни, сексуално ориентирани, заплашителни, или по друг начин, в нарушение на всички местни и международни закони.

ЛЕКИ ПЪТИщА !

SOLAR

admin

Solar, той нищо не е прочел от правилата и ще го изчакам известно време да подкрепи твърдението си с факти. В противен случай лично ще му изтрия публикацията и ще помоля и останалите модератори да бъдат така добри и да изтриват подобни неща. Все пак това е форум, а не някакъв селски мегдан, където всеки може да си говори каквото си иска. Стоя с името си зад форума, и искам всеки участник тук да застане със своето име зад всяка една публикация. Всяко нещо си има граници и не бива да се преминават.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

SOLAR

Аdmin, той бе написал "лАжци" и понеже бе само една дума, не редактирах "Л". В поста не писах за редакцията, защото му е първа публикация и исках да остане чиста.
Но:
"Веднъж прошка, втори път - грешка, трети път... ти решаваш."

Mitko, пиши спокойно, но по правилата !

ЛЕКИ ПЪТИщА !

admin

Не само лАжци, ами и "неплаща". Никой ли не го е учил, че се пише не плаща? До скоро питах за някои шофьори кой им дава книжки. Вече започвам да питам и кой им дава дипломи.

BoBy_BoY

Митак, ти как разбра,  че ,,ония" не дават кинти? Това си е за затвор!
  Да не би да дават малко или не толкова колкото са ти обещали? ???
  Ти като почва там(ако си работил, де) не пита ли някого?

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Боби ти насочваш добре Митето какво да добави,но мен ако питате не е длъжен.
Мите мерси баце за информацията ,ако можеш се бори ако не тегли им една майна и не се отчайвай.
Момци ето ви една тезичка:
Всеки е невинен до доказване на противното,което прави ЛИАНА ТРАНС невинна до доказване на противното ,за да докажете това тъй наречено ,,противното ,,има само един начин и той е -бачкайте за тех   ;)

П.П.На всички ,които ще доказват ,,противното,, успех.
Едно предположение от мен колкото и каквато да доказвате в тази фирмичка,то ще е за без парички.  ;)

BoBy_BoY

Цитат на: НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ - Петък, 13 Май, 2011, 21:43:26
Мите мерси баце за информацията ,ако можеш се бори ако не тегли им една майна и не се отчайвай.
Всеки е невинен до доказване на противното,което прави ЛИАНА ТРАНС невинна до доказване на противното ,за да докажете това тъй наречено ,,противното ,,има само един начин и той е -бачкайте за тех   ;)

Едно предположение от мен колкото и каквато да доказвате в тази фирмичка,то ще е за без парички.  ;)
Баце, аз нямам интерес у тази фирма Лиана! Не ги познавам и не им знам политиката на работа! Митачето се барна само с това, че не дават кинти! Как го е разбрал? Като е почвал не се ли е интересувал?
  На всеки ще му е лесно да бутне у форума-,,лъжци"!
  Нека той сам да реши дали да бутне или да си за трае ;).

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Баце ти па се засегна,аз имах предвид ,че даваш на Мите насоки за бъдещи постове,а относно пак дали ще драсне той си знае ,като гледам как го наплащихте ако е притеснителен като мен ,може и да се въздаржи.Иначе предполагам Мите е пил ,,студена вода,, и затова момчето предупреждава ,естественно предполагам.

BoBy_BoY

Цитат на: НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ - Петък, 13 Май, 2011, 22:29:20
Баце ти па се засегна,аз имах предвид ,че даваш на Мите насоки за бъдещи постове,а относно пак дали ще драсне той си знае ,като гледам как го наплащихте ако е притеснителен като мен ,може и да се въздаржи.Иначе предполагам Мите е пил ,,студена вода,, и затова момчето предупреждава ,естественно предполагам.

Аз не мога да се засегна или ни най-малко от тебе! Не се занимавам с редакции на постове. Все пак форума си е на ,,админа", а ние си го ползвамепри това слава богу без кинти. Ама ако е крал или усмукал мазута, ееее,...
  Ако е без нищо, они са (Лиана) за трепане!

admin

Цитат на: НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ - Петък, 13 Май, 2011, 21:43:26

Тракторист, абе Митачето може да е много свестен. Ама все пак това му е първата публикация и някак е неетично да нахълта през отворената врата на форума и да се изцепи "лажци".... Според мен е редно поне с два-три реда да се аргументира.

SOLAR

Цитат на: admin - Събота, 14 Май, 2011, 00:49:29Тракторист, абе Митачето може да е много свестен. Ама все пак това му е първата публикация и някак е неетично да нахълта през отворената врата на форума и да се изцепи "лажци".... Според мен е редно поне с два-три реда да се аргументира.

Ситуация:
Влизам в чужд дом, замерям хората през прозореца и изчезвам. Идва полиция и хваща домакина.
Кой е виновен ?  ???

ЛЕКИ ПЪТИщА !

BoBy_BoY

Цитат на: SOLAR - Събота, 14 Май, 2011, 11:04:18
Цитат на: admin - Събота, 14 Май, 2011, 00:49:29Тракторист, абе Митачето може да е много свестен. Ама все пак това му е първата публикация и някак е неетично да нахълта през отворената врата на форума и да се изцепи "лажци".... Според мен е редно поне с два-три реда да се аргументира.

Ситуация:
Влизам в чужд дом, замерям хората през прозореца и изчезвам. Идва полиция и хваща домакина.
Кой е виновен ?  ???

ЛЕКИ ПЪТИщА !
Домакина, що него са хванали!

vifapr

Прав е, като казва "лъжци" Аз познавам 4 колеги излъгани от лианна транс. Схемата им е да работиш около два месеца за някакви авансови плащания и след като се върнеш отчета ти излиза не на минус а направо ти казва, че дължиш пари на фирмата.

Ако някой има интерес за подробности, ще разкажа повече

SOLAR

Цитат на: vifapr - Събота, 04 Юни, 2011, 00:12:40
Прав е, като казва "лъжци" Аз познавам 4 колеги излъгани от лианна транс. Схемата им е да работиш около два месеца за някакви авансови плащания и след като се върнеш отчета ти излиза не на минус а направо ти казва, че дължиш пари на фирмата.

Ако някой има интерес за подробности, ще разкажа повече

Пиши, нали затова сме се събрали. 20 дни си чешем езиците и никой нищо не казва. 

ЛЕКИ ПЪТИщА !

SOLAR