• Welcome to Форум на българските шофьори.

Актуално състояние на прохода Троян-Кърнаре

Започната от bo4a, Петък, 10 Януари, 2014, 15:32:13

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

bo4a

Колеги може ли някой да даде актуално инфо за прохода?

bo4a

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: bo4a - Петък, 10 Януари, 2014, 15:32:13
Колеги може ли някой да даде актуално инфо за прохода?

Отворен е за всички ППС. Дори и пътят е сух.
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

МИНКО ИЛЧЕВ

Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

bo4a

Цитат на: МИНКО ИЛЧЕВ - Петък, 10 Януари, 2014, 15:47:57
    Отворен е за всички ППС. Дори и пътят е сух.
Благодаря, колега за бързото инфо, на мен мисълта ми беше за настилката в какво състояние.

MagnuM

Миналата година или по миналата го преасфалтираха целия. Последно съм минавал от там Август и прохода си беше перфектен. :)
;) Не е важно за къде пътуваш, важно е да си на пътя ;)
Новата страница на Българските шофьори!
https://www.facebook.com/pages/Bulgarian-TrucksDrivers/435921919851057

bo4a

Цитат на: MagnuM - Петък, 10 Януари, 2014, 16:23:30
Миналата година или по миналата го преасфалтираха целия. Последно съм минавал от там Август и прохода си беше перфектен. :)
Благодаря, идващата седмица ще го видим на яве.

MamaMy

Сутринта съобщиха, че е отворен, но без ремаркета и полуремаркета.

spark

Предстой ми пътуване Пловдив-Ловеч и искам да знам как е троянския проход, трябват ли вериги?

godji

Цитат на: spark - Вторник, 04 Март, 2014, 12:35:58
Предстой ми пътуване Пловдив-Ловеч и искам да знам как е троянския проход, трябват ли вериги?
Не ! Прохода си е изчистен перфектно и ако ти трябва пясък може с лопата да го ринеш :) Вчера имаше ужасна мъгла , ама то по този проход няма и закъде да бързаш !
БЪДИ РАЗУМЕН !КАРАЙ ВНИМАТЕЛНО !Не карайте и не поствайте когато сте пили - после може да съжалявате !

spark

Днес дават, че вали сняг утре ще пътувам, никога не съм минавал по този проход и за това, гледам да събера повечко информация.

Димова

Временно е ограничено движението на товарни моторни превозни средства с ремаркета и полуремаркета през Троянски проход поради снегопочистване.

Източник: АПИ / 06.03.2014 / 08:55

ivopifeca

Цитат на: spark - Четвъртък, 06 Март, 2014, 09:26:21
Днес дават, че вали сняг утре ще пътувам, никога не съм минавал по този проход и за това, гледам да събера повечко информация.
Kолега,не те съветвам да караш оттам,поради метерологичните прогнози,дано колежката е права,че е затворен за ремаркета,иначе може и да страдаш,от тази нощ го дават снег по високите полета и предбалкана,сметай кво ще е горе!

godji

Днес сутринта е имало сняг ! Три камиона от нашите са минали и след това е затворен за почистване !След обед са се прибрали пак оттам ,но до утре няма кой да ти даде прогноза ! Преди да тръгнеш можеш да попиташ тук: - Пътно управление Троян: 0670/ 6 24 58
БЪДИ РАЗУМЕН !КАРАЙ ВНИМАТЕЛНО !Не карайте и не поствайте когато сте пили - после може да съжалявате !

spark

Благодаря за съветите ще карам през Тракия и Хемус, рисковано е, гледам веб камерите на ходела на Беклемето и виждам мъгла и доста сняг.

spark