• Welcome to Форум на българските шофьори.

Зов за помощ.

Започната от noj, Събота, 18 Януари, 2014, 15:31:20

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

scaniavolvo

Цитат на: noj - Неделя, 19 Януари, 2014, 19:59:18
  Колега какво има на този адрес? Какво да търся?
Бул логистик.Заставайки срещу сградата(адреса който ти казах-това е кооперация) в дясно има бариера,влизаш пеш там има неква агенция за работа в САЩ и до нея се намира фирмата-пише отвън школа.

scaniavolvo

gadinka

Цитат на: admin - Неделя, 19 Януари, 2014, 20:27:09
Не съм вярвал, че с няколко изречения човек може да разруши впечатлението, което е създавал месеци и дори години. Нищо лично, но някак не ти прави чест да пишеш подобни небивалици.
Че той откакто си купи камион все такива изречения пише. Сега ли го видя?

gadinka

rider777

Изобщо не четете между редовете,,,,,,,,,,,,,,,,, е живи и здрави да сте,,,,,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

abator

На мен стаж ми не трябва. Така, че търся някой дето да не ме занимава с документи. Ще му намеря кака и дори аз ще му дам 300 лв. та да има с какво да я почерпи. И масло, и антифриз, и нафта, и работа ще му намеря на камиона ... дори и нов собственик.  ;D

batalov80

Цитат на: noj - Събота, 18 Януари, 2014, 15:31:20
Колеги, моля за съдействие! Имам C категория, но съм новобранец и ще съм благодарен на всеки, който може да съдейства да си намеря работа. Нямам опит - от двадесет години съм шофьор, но изкарах C категорията на скоро и не се вписвам в критериите на работодателите. Благодарен ще съм на всеки, който може да съдейства! Благодаря предварително.

Какво да ти кажа.Трудно се намира работа у нас.Мога само да те насоча към ВМЗ-Сопот-там набират в момента работници/има места и за шофьори/.Но заплатата е 500 лева.А тук се прокрадва мнението,че колегите подбиват цената на труда ни.Така е  панаирната  икономика.Гладен ли си-клякаш.Не желая да споря с няколко акълии от този форум.Човека е на зор и търси помощ.Но това ни чака-мизерия с геометрична прогресия.Бедния винаги може да бъде манипулиран.Основната вина за това състояние сме си ние,защото търпим.Всеки обвинява другия,а не желае да съдейства-това е метода на изнудването.Ето и сега англичаните приемат нови изисквания за работа-ако не знаеш английски-Вън!

gadinka

Цитат на: rider777 - Неделя, 19 Януари, 2014, 22:45:00
Изобщо не четете между редовете,,,,,,,,,,,,,,,,, е живи и здрави да сте,,,,,,,,,,,,,,,,,
Между редовете ти прочетох че си намерил кой да ти кара за 500лв на месец вътрешно Европа за по 3 месеца, че ще водиш нечии съпруги на ресторант и ...., но не разбрах ти ще имаш ли камион след това?

Люси

Колегата rider777 много правилно се изказа но вие или не можете или не искате да разберете какво ви казва,всички му се вгледахте че е чорбаджия ето аз не съм чорбаджия но го подкрепям напълно и ще ви го кажа по друг начин да видим дали мен ще ме разберете,приказката е "Докато има телета ще има и касапи"!!!

rider777

Най-добрият учител в живота е  опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

gadinka

Цитат на: Люси - Понеделник, 20 Януари, 2014, 08:12:40
Колегата rider777 много правилно се изказа но вие или не можете или не искате да разберете какво ви казва,всички му се вгледахте че е чорбаджия ето аз не съм чорбаджия но го подкрепям напълно и ще ви го кажа по друг начин да видим дали мен ще ме разберете,приказката е "Докато има телета ще има и касапи"!!!
За късмет на цялата гилдия повечето чорбаджии разбраха, че като си купиш сирене от 3лв за килограм- получаваш нещо некачествено, а ако дадеш някаква по-реална цена имаш шанс да получиш качествена стока. Така че, фирма, която търси професионален шофьор за 400лв заплата, ще получи най-некачествения материал.

Люси

Според мен основния проблем е не какъв материал ще получи фирмата а въобще че ще получи някакъв материал!!!

noj

Цитат на: Люси - Събота, 18 Януари, 2014, 20:02:23
Направо по телефона атакувай!!!

Така и направих, но ме отрязаха като кисела краставица. Обявата не е актуална и ще ми се обадели, ако имат нужда от шофьори. Звучи ли познато?

Люси

Следи джобса все ще излезе някоя обява,в момента търсят за една козметична фирма шофьори с С категория но се работи с големи бусове в България работил съм там преди 10 години,само че не си само шофьор ами и ти си товариш буса и го разтоварваш парите бяха прилични!!!
Напиши в джобс Астра и Ко и би трябвало да ти излезе обявата,офиса се намира срещу Хит и Практикер Люлин!!!

noj

Цитат на: Люси - Понеделник, 20 Януари, 2014, 14:14:14
Следи джобса все ще излезе някоя обява,в момента търсят за една козметична фирма шофьори с С категория но се работи с големи бусове в България работил съм там преди 10 години,само че не си само шофьор ами и ти си товариш буса и го разтоварваш парите бяха прилични!!!
Напиши в джобс Астра и Ко и би трябвало да ти излезе обявата,офиса се намира срещу Хит и Практикер Люлин!!!

Трябва да посоча лице за контакт, като предишен работодател, (което значи да излъжа) но и това не мога да направя защото не съм работил в тази свера.

Люси

Кой ти изисква това нещо?

noj

Цитат на: Люси - Понеделник, 20 Януари, 2014, 18:07:41
Кой ти изисква това нещо?

Имат специална бланка, която трябва да се попълни и там го има това изискване.

noj