• Welcome to Форум на българските шофьори.

Хаоса започва на 1 см сняг

Започната от !.!.!, Събота, 25 Януари, 2014, 09:14:55

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

!.!.!

Временно е ограничено движението по път I-5 Русе - Бяла при разклона за Обретеник поради аварирали тежкотоварни автомобили. Това съобщиха от пресцентъра на Агенция ,,Пътна инфраструктура". Два товарни автомобила са се завъртели поради заледяване напречно на пътя, който сега е затворен. Полиция регулира движението в лошото време, но вече се образуват колони от автомобили. Очаква се пристигане на влекач. Тази нощ поради влошени метеорологични условия временно бе спряно движението на всички моторни превозни средства по републиканската пътна мрежа на територията на област Русе.

Източник: http://www.ruseinfo.net/news.html
Аз съм си Аз. Свиквайте. :)

!.!.!

Boroman21

Нормално, вчера в Германия национал В6  си беше на коловози почти до 15часа и на никого не му пукаше.
Преди 3 дни пътен участък Chiasso-Gothard-tunnel/Швейцария изобщо не се почистваше заради снеговалеж а за Бернардино още по брутално беше положението.

Така че в милата ни родина това е съвсем нормално като вземем в предвид базата и финансите за почистването.

Boroman21

!.!.!

...ето и продължението: Възстановено е движението по път I-5 Русе - Бяла, при разклон с. Обретеник за моторни превозни средства до 12 т. Това съобщиха от пресцентъра на Агенция "Пътна инфраструктура". Остава в сила забраната за движение на тежкотоварни автомобили над 12 т. Водачите на МПС да се движат с повишено внимание и съобразена с метеорологичната обстановка скорост.

Joro

А аз съм за Силистра трябва да разтоварвам там супер .....

m@n

:) без коментар   

Редактирана YouTube връзка!

IvanovIvan

А на тези дето са на Батровци дали им е лесно сега .

Joro

Joro