• Welcome to Форум на българските шофьори.

Юнион-Ивкони международни линии, заплати, отношение, работа?

Започната от motto_man, Събота, 01 Февруари, 2014, 14:47:04

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Бриги Магнито

Баце на горнобанското лекенце Сашко не му ли врътна два шамара ?
Преди време същият беше наклеветил колега от Ивкони,че точил нафта,естественно според колонката и зареденото се оказа,че няма такова нещо и го глобиха за неправилно превключване на скорости,при положение,че същите са аутомат.
Та в общи линии тва лапе го спасява само факта,че е лапе .
П.П. И за да не е спам и аз ,като всички ще мъцнем,Ювкони не стаат

Бриги Магнито

motto_man

Цитат на: Бриги Бичкията - Събота, 13 Декември, 2014, 11:05:29
Баце на горнобанското лекенце Сашко не му ли врътна два шамара ?
Преди време същият беше наклеветил колега от Ивкони,че точил нафта,естественно според колонката и зареденото се оказа,че няма такова нещо и го глобиха за неправилно превключване на скорости,при положение,че същите са аутомат.
Та в общи линии тва лапе го спасява само факта,че е лапе .
П.П. И за да не е спам и аз ,като всички ще мъцнем,Ювкони не стаат
Цялата работа е че колеги са му давали да кара на линията, самият се е хвалил че и от Ивкони колеги са му давали, когато те държаха 260. Аз имах неблагоразумието да му дам да кара в Горна Баня на нощен курс, да го видя големия шофьор който се хвалеше, та то не беше ли гаснене на ейса и тн, но това е ужасно ПРЕСТЪПЛЕНИЕ за което винаги ще съжалявам, но добре че нямаше сакатлък. Изглежда че някой като мен не му е дал и се е е разсърдил и го е наклепал. Аз шамари не удрам, аз пращам други да го правят, но бих желал да мине време, за да незнае от къде му е дошло. Заслужава си го , защото е прецакал много колеги, а шефа само затова го държи, защото преди да почне само снимал горнобанските рейсове и ги качвал в нета, кой врата нещо имал проблем, кой мръсен и хиляди жалби. Мечтата му е да кара рейс някога, и аз му казах че никога няма да стане, а ако стане, където и да почне ще съжалява. Благодаря за мненията, предлагам да преместим темата към черния списък на работодателите, въпреки че всички си го знаем, Ивкони, учебната школа по-далеч, аз го доказах, че като за начало може да се почне и другаде, не е зор там да става
Любовта към себе си не е егоизъм. НЕлюбовта към себе си е плод на егото, което иска да бъде харесвано или одобрено отвън, защото не знае, че собственикът му е пълноценна личност, заслужаваща любовта си

motto_man

Любовта към себе си не е егоизъм. НЕлюбовта към себе си е плод на егото, което иска да бъде харесвано или одобрено отвън, защото не знае, че собственикът му е пълноценна личност, заслужаваща любовта си

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: motto_man - Неделя, 14 Декември, 2014, 15:16:35
... Благодаря за мненията, предлагам да преместим темата към черния списък на работодателите, въпреки че всички си го знаем, Ивкони, учебната школа по-далеч, аз го доказах, че като за начало може да се почне и другаде, не е зор там да става

Предложението за преместването не се приема. Не съм съдия, че да отсъждам. В раздел "Черен списък" няма нито една изцяло автобусна фирма. Факт е, че тук не се гледа с добро "око" на всеки който може да прави и друго освен да кара камион. Естествено това не от екипът, макар и да са малко тези вдигат много "шум". Друг вариант е, че работещи в тази фирма не могат да "вържат" няколко изречения. Единствено условие е, да не е анонимно и желателно да са изложени факти. Днес имаше "изключително аргументирано", за съжаление от анонимен и се наложи да бъде премахнато. Вижте сами:
Цитат на: bobko - Неделя, 14 Декември, 2014, 12:31:52
Колеги,бягайте колкото можете по далеко от тази обява...

За пари забравете,няма да получите.А проблеми ще си имате безброй...

Идеално е, работил, работещ в тази фирма да напише. Разбира се може и от теб и да изглежда така: Казвам се... чувал съм за Ивкони... също съм чувал... Моето лично мнение, че е много лоша фирма за работа. Все пак най-добре е работилите там да пишат!

П.П. Колега, правиш много добро впечатление с писането! Това "бг" силно се надявам да не означава България?!
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

Бриги Магнито

Цитат на: МИНКО ИЛЧЕВ - Неделя, 14 Декември, 2014, 16:26:52
     Предложението за преместването не се приема. Не съм съдия, че да отсъждам. В раздел "Черен списък" няма нито една изцяло автобусна фирма. Факт е, че тук не се гледа с добро "око" на всеки който може да прави и друго освен да кара камион. Естествено това не от екипът, макар и да са малко тези вдигат много "шум". Друг вариант е, че работещи в тази фирма не могат да "вържат" няколко изречения. Единствено условие е, да не е анонимно и желателно да са изложени факти. Днес имаше "изключително аргументирано", за съжаление от анонимен и се наложи да бъде премахнато. Вижте сами:

Идеално е, работил, работещ в тази фирма да напише. Разбира се може и от теб и да изглежда така: Казвам се... чувал съм за Ивкони... също съм чувал... Моето лично мнение, че е много лоша фирма за работа. Все пак най-добре е работилите там да пишат!

Илчев,мойта особка е бачкала там и въпреки,че някак си не изгорях със стотинките нямам някакъв  добър спомен.
Апропо кат не я пък преместиш няма да спа,тц тц....
Са кат споменаваш,че сите там са неграмотни ми идва на акъл,че си мноо прав е виж я кво чатим на моенски само зарад ювката ша е

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: Бриги Бичкията - Неделя, 14 Декември, 2014, 18:28:35
Илчев,мойта особка е бачкала там и въпреки,че някак си не изгорях със стотинките нямам някакъв  добър спомен.
Са кат споменаваш,че сите там са неграмотни ми идва на акъл,че си мноо прав е виж я кво чатим на моенски само зарад ювката ша е

Цветанов вече няколко дни мълчи! Да не си взел неговата "Торба с простотии"? Ей, да не вси я взел без разрешение, че съвсем други препоръки съм дал за теб?! Какво е нужно за един скандал? Отговор: Жена и нищо! Това го знаеш, нали имаш толкова почитателки?! Аз добре, че поне съм го чувал. Какви ги забъркваш от нищо и нещо!!! При теб фирма която става, е няколко дена преди да почнеш и като почнеш дотам. Изведнъж какво се случва съвпадения на мнения за Ивкони! Разбирам думите, но не го "навързва" като смисъл. Ако е много наложително местенето, сигурен съм ще намериш сред почитателите си такива които го могат това, след като аз не искам!
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

driver1

Илчев, да не ти е дала на късо контактната мрежа, а? Гледам - несвързано и с прекъсвания тече това, което вероятно смяташ за мислене...

Amateur

Цитат на: Бриги Магнито - Неделя, 14 Декември, 2014, 18:28:35

Бриги, събирал ли си пари за нафта от пътниците ?

https://www.24chasa.bg/novini/article/6014448
Абсолютен индианец

SEMPER

Хахаха, ми правилно, който е на зор му намира колая :D :D.

Аз съм я ползвал тази компания преди години - веселото беше че сменната двойка правеше почивката в рейса, след като се смениха не помня първата двойка дали започна почивката в рейса, или слязоха някъде.

За заплати споменаха някакви трицифрени суми, аз бях леко изумен, но ми отговориха - такова е положението. Допълваха си доходите с превоз за собствена сметка на дребни пратки от и към Европа.
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

down_shiftеr

Цитат на: SEMPER - Вторник, 24 Януари, 2017, 23:02:15Аз съм я ползвал тази компания преди години....За заплати споменаха някакви трицифрени суми, аз бях леко изумен, но ми отговориха - такова е положението. Допълваха си доходите с превоз за собствена сметка на дребни пратки от и към Европа.
И с трафик на акцизни стоки. А шофьорите от цървул нагоре - не толкова като квалификация , колкото като манталитет ... повечето беха от дупнишко-кюстендилско-пернишки район.... ;D

SEMPER

Хахаха, абсолютно прав си.
Бях го забравил това - на тръгване разпределяха цигари между пътниците :D

И за произхода си прав - диалекта им беше от тоя край, и яко српско през цялото време. :D
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

Бриги Магнито

Цитат на: Amateur - Вторник, 24 Януари, 2017, 20:47:37
Бриги, събирал ли си пари за нафта от пътниците ?

https://www.24chasa.bg/novini/article/6014448
Не Баце,но съм ги молил да се местат в друг автобус поради същата причина.
Фирмата доста често остава на сухо и използва два аварийни варианта за зареждане на нафта,но те са валидни за София.
Доста често се зарежда и определено количество гориво,което реално не е достатъчно,но се разчита,че докато бъде изразходвано ,горивният проблем ще бъде решен.
Аз съм зареждал 60литра ,при положение,че са ми необходими 200.

Тва за групата от Перник и Кюстендил е далеч от истината има хора и от там,но в сравнение с Карат С,те са единици.
Иначе за контабандата си е истина

micyri

emka87

Преди няколко години карах София-Лондон. По тази линия се работи по следния начин :
София-Мюнхен  двойка  + мен /аз не карам а съм нещо като стюард и касиер /
В Мюнхен слиза първата двойка и се качва втората до квартирата в Лил като се минаваше и през Париж а на Лил слиза втората двойка за пауза.
От Лил до Лондон карам аз правя една девятка пауза и обратно по същата схема до Лил карам аз после почват да карат двойките.

Тези които правят пауза на Мюнхен могат да ги пратят и някъде другаде мно горе-долу 10 дни отстъстват.
А аз като се прибера в България мога да тръгна и на другия ден защото от Лил или от Париж зависи до къде съм карал до българия картата е в джоба. Парите са .... от камион да слезиш на автобус се чудиш кви са тея 30-35 евро единственото хубаво е че товара сам се качва и сам си слиза. По мое време се минаваше през Швейцария от Мюнен слизаш пак в Куфщайн, Инсбрук и газ през цяла Австрия, Сен Гален и т.н.. ставаш луд на автобус не бих се качил повече и доста колеги от автобусите отново се качиха на камиона. надявам се да съм бил полезен

Говорили сме с колеги от друга фирма които караха Варна-Лондон Балкан хорн се казва там парите бяха по-добри и бяха доволни. Тръгват трима от Варна за Лондон и тримата се връщата.

ANUBIS

тая фирма е най-шитнярската в България...нито автобусите им са автобуси нито шофьорите шофьори а имат извънземни изисквания за шофьорите си или поне преди беше така....кошмарно се пътува с тях изобщооо немога да кажа нищо добро....според мен най добре да я закрият нацяло.  >:(

ANUBIS