• Welcome to Форум на българските шофьори.

РЕКОУЛ АД

Започната от motto_man, Понеделник, 03 Февруари, 2014, 00:47:28

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

motto_man

За малкото време,което прекарах там ,видях един сплотен екип и европейско държание,внедрено от собственика Филип Уотле,белгиец ,който знае как се прави бизнес.С изправни машини,добре поддържани,работата вървеше много добре.Фирмата се занимава с добив на въглища от един малък басейн в Перник.За съжаление,поради намаляването на производството,много от нас бяха съкратени,въпреки че Уотле държеше на нас и нито веднъж не е дошъл да крещи по някой
Любовта към себе си не е егоизъм. НЕлюбовта към себе си е плод на егото, което иска да бъде харесвано или одобрено отвън, защото не знае, че собственикът му е пълноценна личност, заслужаваща любовта си

motto_man

Любовта към себе си не е егоизъм. НЕлюбовта към себе си е плод на егото, което иска да бъде харесвано или одобрено отвън, защото не знае, че собственикът му е пълноценна личност, заслужаваща любовта си

LightOff

... само й липсва неоновата рекламна табелка на тази PR акция. Доста взеха да стават рекламните атаки! Съмнително ми звучи, макар и да не познавам фирмата!

LightOff

naum4o

Цитат на: LightOff - Сряда, 05 Февруари, 2014, 11:37:53
... само й липсва неоновата рекламна табелка на тази PR акция. Доста взеха да стават рекламните атаки! Съмнително ми звучи, макар и да не познавам фирмата!
Не е задължително да е PR публикацията. Може колегата да е наистина доволен и да иска да сподели с нас приятното си впечатление. Истината винаги излиза. Рано или късно.
Като толкова ви се иска да боядисвате паметници, то идете пред посолството на САЩ и боядисайте паметника на онези, които изравниха София със земята през зимата на 1943-1944г., но ония там ще ви отстрелят като кучета, защото за тях не сте нищо повече от самопродали се РОБИ!

motto_man

Цитат на: LightOff - Сряда, 05 Февруари, 2014, 11:37:53
Не съм си и помислил за PR .Погледни другите ми постове,не работя там вече .Лошото бе че след като борисов си подаде оставката ,останахме без работа за 5 месеца и след новите избори половината бяхме съкратени.Но това са си техни договорености с с ТЕЦ Марица изток и тн.Наистина съм доволен и разбрах че е възможно в България да има добри работодатели и да съществува бял списък,за жалост той е с пъти по-малък от черния.Бях забравил да спомена че само там ми се е случвало работодател да НЕ ми позволява да претоварвам.Колкото е по талон,толко.Колкото до PR-а ,колега не правя реклама,защото там хората са доволни и си седят,а ако се наложи някой да започне,всеки от съкратените би се върнал :)

motto_man