• Welcome to Форум на българските шофьори.

"Яричката" Враца??

Започната от GeorgiUTD, Четвъртък, 06 Февруари, 2014, 14:55:47

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

GeorgiUTD

Здравейте колеги!Помолиха ме да потърся информация за една фирма от Враца.Казаха ми че повечето шофьори наричат шефа "Яричката",но самото име на фирмата не знам,защото едва ли е това.Това е информацията с която разполагам аз.Останалото се надявам на вас.
Поздрави! :)

GeorgiUTD

mici bg

mici bg

radko55555

Малко повече инфо за тази фирма????
Никога не отлагам за утре онова, което мога да свърша вдругиден...

Chefo(SCANIA)

Имат над 60 камиона, карат Мерцедеси,Манове,Волва и Дафове предимно БГ-Германия-БГ

radko55555

А със заплащането как е там  ??? ??? ???

stan760

Не те съветвам да ходиш там. Ако искаш да плащаш гуми и нафта това е твоита фирма. Аз преди една година като напуснах от там и отидох да си взема трудовата книжка търсиха я в 5 папки които съдържаха документи на напуснали шофьори за последните 2 години.

radko55555

Цитат на: stan760 - Вторник, 18 Март, 2014, 16:27:29Не те съветвам да ходиш там. Ако искаш да плащаш гуми и нафта това е твоита фирма. Аз преди една година като напуснах от там и отидох да си взема трудовата книжка търсиха я в 5 папки  които съдържаха документи на напуснали шофьори за последните 2 години.

Ок мерси .....

BOXERr

Здравейте, колеги

Искам да ви попитам дали нещо се е променило във въпросната фирма или всичко е по старо му? Питам защо в джобса са пуснали обява за набиране на шофьори и се колебая дали да отида на интервю.

BOXERr