• Welcome to Форум на българските шофьори.

Голф лентата е готова, автомагистрала "Люлин" вече работи

Започната от bo4a, Неделя, 15 Май, 2011, 16:21:39

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

bo4a

Автомагистрала "Люлин" вече работи
До 28 май ще бъдат решени проблемите на всички селища около магистрала "Люлин" заради нейното строителство. Такава заръка е дал премиерът на ресорните министри, каза Бойко Борисов при пускането в експлоатация на аутобана, предаде репортер на БГНЕС. Бойко Борисов каза, че ще прави проверки, докато не се оправи инфраструктурата. Той припомни, че такива проверки е правил при строителството на самата магистрала на всеки 15 дни. Борисов съобщи още, че от 1 юни в съботите и неделите ТИР-овете по републиканските пътища ще спрат да се движат. Очаквайте подробности. /БГНЕС /

bo4a

Trucker_Boy

www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

Trucker_Boy

www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

bo4a

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Цитат на: bo4a - Неделя, 15 Май, 2011, 16:53:40
Чудя се само джедайте къде ще почнат да висят.
М да интересно въпросче,една молба ако някой разбере да свирка  ;)

Joro

През Княжево вече е затворено за камиони така ли  ?

bo4a

totunio

За транзит вече е забранено. Разрешено е само при товаро-разтоварна около района. Така каза Плевнелиев.

Joro

Днес минавах от там. От Филиповци до караулката на Люлин 30 мин. там сега е един малък ад.

bo4a

И аз днес минах, от там и джедайте вече бяха заели позиции на първия тунел посока от София към Перник, дори бяха зедно с полицайте.
Между другото от София за Перник, през Владая няма забрани (все още) за движение на камиони.

Joro

Аз още нямам сефте по новата магистрала, просто стоварвах в Студенски град и минавах от там и ми се ревеше.

SOLAR

Цитат на: Joro - Понеделник, 16 Май, 2011, 21:35:04
Аз още нямам сефте по новата магистрала, просто стоварвах в Студенски град и минавах от там и ми се ревеше.

Имаше ли кърпичка за сълзите ? 

ЛЕКИ ПЪТИщА !

Joro

Не но тези , които гонат часове  на тях ще им трябва :)

admin

Който бърза, бавно стига! (Народна поговорка)
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Момци днес е сефтосах ,,голф лентата,, да не се излагаме ,минах я с 90км/ч дали от високата скорост или де да знам,но ми направи впечетление едно нещо.
Та значи за пътуващите от Големо село  към Мерник преди всеки тунел има паркингче,а за тези дето ми идват от Мерник към Големо село трънци няма паркинги  ;) оти така бем ли го......
Естественно може и да съм ги просппал де,но на първия тунел от София полицайте ги видех  ;)

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ