• Welcome to Форум на българските шофьори.

Кога,според вас е време човек да се откаже от шоферлъка?

Започната от Бриги Магнито, Четвъртък, 13 Февруари, 2014, 18:44:37

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Бриги Магнито

Вуйчовци(да сменим бацета,че станах банален,Илчев турил съм В,срамни се и не тръкай) реших да запитам,според вас на каква възраст човек,трябва да се откаже от шофьорлъка?

П.П.Надам се питам нещо в този форум за последно,тъй че молим да ме извините ако нещо съм !Ви досадил

Бриги Магнито

ivopifeca

С тия фирмени вождове у нас,още как вземеме категориите,остава само да се пцуваме,че сме ги карали,ако ли не,просто да не се отказваме от него,ама да си вадиме пари с нещо друго,като професия.

ivopifeca

loshdancho

Некой май си е харесал диспечерката......пардон-диспонентката.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

ceko1969

Цитат на: Бриги Бичкията - Четвъртък, 13 Февруари, 2014, 18:44:37
на каква възраст човек,трябва да се откаже от шофьорлъка?

Кога почне да си опиква бомбетата на обувките

naum4o

Взема ли курс на хладилен с ремарке, с товар Грош или Хайнекен, веднага зарязвам професията. :D
А сериозно, може би, когато километрите започнат да тежат, когато ти писне да се търкаляш мръсен и да се разправяш с идиоти от всякакъв калибър.
Като толкова ви се иска да боядисвате паметници, то идете пред посолството на САЩ и боядисайте паметника на онези, които изравниха София със земята през зимата на 1943-1944г., но ония там ще ви отстрелят като кучета, защото за тях не сте нищо повече от самопродали се РОБИ!

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

batalov80

Цитат на: rider777 - Четвъртък, 13 Февруари, 2014, 22:10:51
Когато и да се откажеш все е късно,,,,,,,,,,,,,,,,

Точно казано.Но.защо сме се захванали за такава професия,при което с единия крак си в затвора,а с другия крак-в гроба.Избор братче. :D

bruto

Започнат ли да не ме устройват парите веднага им показвам среден пръст.

m@n

Бих се отказал, ако работата вече не ми носи удоволствие. Парите са на второ място.

gadinka

Цитат на: naum4o - Четвъртък, 13 Февруари, 2014, 21:40:43
Взема ли курс на хладилен с ремарке, с товар Грош или Хайнекен, веднага зарязвам професията. :D
А сериозно, може би, когато километрите започнат да тежат, когато ти писне да се търкаляш мръсен и да се разправяш с идиоти от всякакъв калибър.

Ти не караше ли не по-далеч от София-Варна???

naum4o

Като толкова ви се иска да боядисвате паметници, то идете пред посолството на САЩ и боядисайте паметника на онези, които изравниха София със земята през зимата на 1943-1944г., но ония там ще ви отстрелят като кучета, защото за тях не сте нищо повече от самопродали се РОБИ!

d_dimitrov

Да ви напиша и аз моето мнение,аз слязах но докога не знам, след 20 и кусур години,реших,сега го карам лежерно от 8 до 17ч,е разбира се парите са много по малко, но спокоиствието е важно за мен защото сутрин и вечер почнах да взимам по една шепа лекарства.Сега обръщам и повече внимание на фамилията макар,че, е вече късничко, та тека момчета мисля аз.

Mystang

Спирането с тази професия ще стане когато заплащането стане неравностойно.Така мисля аз.Като гледам съм на ръба да се откажа.

zufahrer

Цитат на: naum4o - Сряда, 12 Март, 2014, 07:50:47
От почти година - да.
Аз за последните 2 години само 4 пъти съм пресякъл околовръстното и то само за няколко километра. Това според колегите от сайта абдикация ли е от занаята?

American

Мисля че поне до 55 ще съм зад волана. Забелязвам че с годините другата работа става по-тежка от шофьорската, тоест шансовете да работя нещо друго намаляват.
Имам възможност да съм диспечер, но нервите и разправийте с шофьорите не ми харесват особенно. Предпочитам свободата на пътя :)
smoking gun

American

smoking gun