• Welcome to Форум на българските шофьори.

Ринюъбълс Инвестмънт Груп (РИГ) ООД

Започната от georgi_stoi4kov, Петък, 14 Февруари, 2014, 14:12:36

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

georgi_stoi4kov

Някой да знае нещо за тях за вътрешните курсове ???

georgi_stoi4kov

Люси

Защо ми се струва, че това е посредническа фирма за подбор на персонал, а не е транспортна фирма, просто набират персонал за техни клиенти!!!
Причина за редакция: В този словоред са задължителни запетайките.

Люси

d_dimitrov

Ма защо ми се струва, че това е името на Джинката. Този колега, който пуска тази тема.
Причина за редакция: ,,Защо" не е с главна буква.

Люси

Цитат на: Люси - Петък, 14 Февруари, 2014, 19:49:25
Защо ми се струва, че това е посредническа фирма за подбор на персонал, а не е транспортна фирма, просто набират персонал за техни клиенти!!!
Причина за редакция: В този словоред са задължителни запетайките.
Господин Учителю,сложил съм точен брой запетайки а ти леко си се престарал!!! ;)

naum4o

Цитат на: Люси - Събота, 15 Февруари, 2014, 11:42:51
Господин Учителю,сложил съм точен брой запетайки а ти леко си се престарал!!! ;)
Защо ми се струва че това е посредническа фирма за подбор на персонал а не е транспортна фирма, просто набират персонал за техни клиенти!!!
Пред ,,че" има запетайка, както и пред ,,а не е".  ;) По принцип. В изречението има противопоставяне, теза-антитеза. Затова са задължителни запетайките.
Вярно, че се престарах малко с редакцията. ::)

Като толкова ви се иска да боядисвате паметници, то идете пред посолството на САЩ и боядисайте паметника на онези, които изравниха София със земята през зимата на 1943-1944г., но ония там ще ви отстрелят като кучета, защото за тях не сте нищо повече от самопродали се РОБИ!

ivopifeca

Цитат на: naum4o - Събота, 15 Февруари, 2014, 12:03:45
Защо ми се струва че това е посредническа фирма за подбор на персонал а не е транспортна фирма, просто набират персонал за техни клиенти!!!
Пред ,,че" има запетайка, както и пред ,,а не е".  ;) По принцип. В изречението има противопоставяне, теза-антитеза. Затова са задължителни запетайките.
Вярно, че се престарах малко с редакцията. ::)

Ето,че някой си опитва късмета, за да започне работа,като пита за дадена организация,искащ полезна информация.Един му отговори,след което се започва с ненужните редакции,поправки и т.н.Колко помогнахме на питащия?

Редактиран цитат!

georgi_stoi4kov

Незная кой е Джинката но и никой не е чувал за фирмата-благодаря ви все пак и лек път

ivopifeca

Цитат на: ivopifeca - Събота, 15 Февруари, 2014, 15:38:10

Ето,че някой си опитва късмета, за да започне работа,като пита за дадена организация,искащ полезна информация.Един му отговори,след което се започва с ненужните редакции,поправки и т.н.Колко помогнахме на питащия?

Редактиран цитат!
Явно червеното е на мода.

d_dimitrov

Джинката е също Георги Стоичков колега явно съвпадение извинявай.

d_dimitrov