• Welcome to Форум на българските шофьори.

Нимекс Н.А. ООД

Започната от milendqnov, Събота, 15 Февруари, 2014, 20:17:19

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

milendqnov

Някой има ли информация за тази фирма.

milendqnov

мария70

За бургаската ли става въпрос? Имат камиони в Европа, спазват се часовете, по двойки са, друго какво те интересува?
Причина за редакция: Изреченията трябва да започват с главна буква.

мария70

milendqnov

Да за Бургас става въпрос.
Коректни ли са от към заплащане?

Мич

Къде и какви камиони карат? Какво е заплащането на двойка , АДР изискват ли ? Приемат ли шофьори с малко стаж в Европа . На какво време се правят смените , как може да се направи контакт .

мария70

Курсовете са им 3 мес.Карат линии в Европа.Имат и DJL в Англия,относно плащането-сега ще видим. Мисля че няма да има проблем.Наши познати работят там от 2г.и са доволни... но всеки с аршина си :-\наложиха ми се по-близки контакти с офиса и трябва да кажа, че са много разбрани хора.сега имат едно младо момче без стаж-значи има шанс.камионите не са нови.АДР не съм чула да искат.успех :D

Тел. който имам е на Петя-шефката 0895566237 /0887816306

Обединени публикации! Ползвай бутона "Промени" който е активен един час!

мария70

...

Dilyan_Zagorchev

В сряда(30.04) едната мацка ми се обади с предложение за двойка(не с нея де)Искат АДР,щото имат и товари от рода на лакове,парфюми,таквиз дивотии.Кара се из Европа,Скандинавия и Англия.Та на 15 тръгвам,но още не знам накъде,щото се разбрахме след празниците да ида да си лафим.Тая работа с тях стана малко на майтап едва ли не.От ДАЙ ми искаха удостоверение за придобиване на категории и превод на книжката,щото съм с кипърска такава.И минавайки често покрай офиса им ми се е набило в ума,че правят преводи,легализации и туризъм.Отивам аз там за превод и от дума на дума ме питат що са ми тез документи.Викам "Ми ей тъй,да ги имам,че не се знае"И хоп,казват ми,че имат транспортна фирма и понякога взимат и без стаж,но задължително на двойка.Трябва да се научим и ние,няма как.Имат и единична езда,но само с опит търсят.Изкарах си аз и АДР и им,казах че в момента,в който взема всички документи отивам при тях да кандидатствам.Казаха ми заповядай,ще те чакаме и те имаме предвид.И ето преди 2 дена ми се обадиха,при все че знаеха,че нямам опит.Много съм им благодарен на мацките за предоставената възможност.Регламента не се нарушава,парите редовни.Аванс през всеки от трите месеца кормуване,останалото при връщането.

Dilyan_Zagorchev

Колеги,търсят се спешно още трима шофьори.Единия може и без опит в Европа,както съм аз.

Вълев

Здравей колега.Знаеш ли дали искат дигитал

Dilyan_Zagorchev

Dilyan_Zagorchev

Симпатяги,при мен има малка промяна.Няма да тръгвам на 15.05,а на 12.05.Летя до Брюксел най-вероятно и после на релация Испания-Франция-Белгия.

Мич

Здравейте , колеги някой да има ново инфо за фирмата . Мисля да кандидатствам , сега само чакам АДР да ми излезе и съм готов с документите . Ако Мария 70 има нещо ново да сподели , ще и бъда много благодарен .

Dilyan_Zagorchev

Ако искаш да натрупаш стаж по Ивропата става,иначе....по-скоро не

sush1978

Имам информация да,работих  и ми дължи пари. Нинчето от Бургас .Живее в Белгия.Може и без дигитал ,защото се вадят и така се кара че не стигало времето ;D Петя е сестра на Нина и е никаква ,камиони си купиха 2 одрани Рена миналото лято . Тази Марийчето тук в сайта където ви зарибява със сугурност е от техния офис .НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ ЩЕ КАРАТЕ 3 МЕСЕЦА БЕЗ ПАРИ, ГАРАНТИРАМ ВИ.Не се спазва нищо ,постоянно ви звънят да не спирате ,и защо закъснявате имат норма на горивата и ще плащате гориво .Заплашва ви(Нина и Гошко) по телефона със съд защото тя от камиони абер няма ,а е преводачка в Брюксел в пармалента от колега знам.С удоволствие ще я сложа в черния списък.

Цитат на: harpiata - Четвъртък, 07 Август, 2014, 23:06:22
Ако искаш да натрупаш стаж по Ивропата става,иначе....по-скоро не
Как е колега Нинчето,просто сега видях темата да ви предупредя по рано .Но ти ще разкажеш на бъдещи колеги дали съм бил прав .

Обединени публикации!!! Прочети това: http://www.driver-bg.eu/index.php?topic=3373.0 Преди да публикуваш в раздел "Черен списък!"
Умирай трудно

sush1978

...
Умирай трудно

sush1978

Умирай трудно