• Welcome to Форум на българските шофьори.

Нимекс Н.А. ООД

Започната от milendqnov, Събота, 15 Февруари, 2014, 20:17:19

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Dilyan_Zagorchev

Баш без пари не е.3 мес. на аванси по 700Е остатъка до 1300 при връщането.Но колегите с които работих казах,че остатъка се изплаща на 2 пъти.Дават се 650,а другите 650 с командировъчното за следващия КУРс,Такава уговорка с тях нямам и май ще си сменяме шапките.Отчета ще е в понеделник,щото Петя я нямало.Камионите може да се каже,че са зле откъм поддръжка.Клим атика ни нямаше фреон,а в Испания,и не само там,е особено приятно лятото,Спукано предно стъкло,губи вода.но малко.Гумите са зле.Много работи са и повечето лоши.Малко плюсове сега.Макар и двойка със зор стигахме 16000км на месец.Караме 3 смени и спираме..Нощно време за 3 мес. сме карали 3 пъти,от които третия беше като се прибрахме вчера с бангията.24ч пауза да сме правили 3-4 пъти,все 45.Всъщност от петък вечер до понеделник сутрин са доста повече от 45ч та си направете сметката колко сме карали.Много са богати щом си позволиха празен курс от Люксембург до Бургас.Ако се сетите нещо да питате,насреща съм.

Dilyan_Zagorchev

sush1978

Цитат на: harpiata - Петък, 08 Август, 2014, 19:04:50
Баш без пари не е.3 мес. на аванси по 700Е остатъка до 1300 при връщането.Но колегите с които работих казах,че остатъка се изплаща на 2 пъти.Дават се 650,а другите 650 с командировъчното за следващия КУРс,Такава уговорка с тях нямам и май ще си сменяме шапките.Отчета ще е в понеделник,щото Петя я нямало.Камионите може да се каже,че са зле откъм поддръжка.Клим атика ни нямаше фреон,а в Испания,и не само там,е особено приятно лятото,Спукано предно стъкло,губи вода.но малко.Гумите са зле.Много работи са и повечето лоши.Малко плюсове сега.Макар и двойка със зор стигахме 16000км на месец.Караме 3 смени и спираме..Нощно време за 3 мес. сме карали 3 пъти,от които третия беше като се прибрахме вчера с бангията.24ч пауза да сме правили 3-4 пъти,все 45.Всъщност от петък вечер до понеделник сутрин са доста повече от 45ч та си направете сметката колко сме карали.Много са богати щом си позволиха празен курс от Люксембург до Бургас.Ако се сетите нещо да питате,насреща съм.

Абе знам ги колко са пълни нещастници.Камионите им наредени на Херенталс ,и чакат поредните шарани,апък да ти кажа най -стария им шофер ако има 3 месеца ще е голяма работа.Тази Марийчето стига им е лизала п.....е  на двете сестрички .Последно им заебаха 3 камиона в Люксембург преди 2 месеца ,караха твоята боя на Кюген Нагел за Испания .БЕГАЙТЕ ОТ ТАМ ХОРА. Това е от мен, с мойте пари свещи да си купят,има господ.
Умирай трудно

sush1978

Умирай трудно

Dilyan_Zagorchev

Знам за зарязаните камиони.Иначе за пред хората казват,че са ги хванали с нафта.В интерес на истината им 3-4 души,които са повторили.Дано поне парите си взема.Да не казвам голяма дума,но не смятам и не искам да повтарям.

sush1978

Разкажи поне и другите колеги, като теб и мен , не се излъжат да почнат там.Кажи с какво се сблъска,и бил ли съм прав.
Умирай трудно

Dilyan_Zagorchev

Ами с това че 2 от камионите,които карахме не им работеха климатиците.Това че в Португалия камиона пръсна предни дискове и казаха да довършим курса така,че и друг курс правихме.Това че станахме водоноски,щото единия Магнум губеше по 120л вода на ден.Това че нямахме служебен телефон,а само карта и с 300 зора ни дадоха 1 кирлива Нокиа без зарядно за запалката,та всяка неделя висях по 2 часа на контакта да се зареди.Поне батерията държеше.Това че са ни оставяли без ваучер и сме ползвали личните си телефони.Това че преди да тръгнеш ти говорят и мед им капе от устата.Уговорките са едни,после от колеги разбирам,че е съвсем друго.Иначе са ми разказвали как са псували и заплашвали колеги.Мен поне досега не са,но не смятам да им дам шанс дори.Това че няма кой да те смени на третия месец,щото все повече хора ги научават какви са.Това че колега,вече работещ в друга фирма,е изгорял с 2000Е.Друго друго....сигурно има,но не се сещам.Напиши и ти нещо повече да разберат колегите.Благодарен съм за шанса,който ми дадоха на натрупам опит,но тяхното на нищо не прилича вече.И да,прав си,не съм и твърдял друго

kamion

Колеги аз също имам да вземам над 2000евро от тях,някой имали инфо. Какво се случва с тях?

Dilyan_Zagorchev

Прекратяват транспортна дейност.Ще пия студена вода на стойност 2500Е.И не само аз,а всички.Вчера се видях с Петя да ми даде трудовата книжка и пак вдига рамене за финансите и казва"не знам,неудобно ми е пред вас,ще направя всичко възможно"Общо взето познатите реплики.И аз не знам какво да правя вече.

kamion

Ами всеки да прежали половината,и да пратим някой да ги претисни в Белгиа

Dilyan_Zagorchev

Съгласен съм,но кой ще хукне на майна си райна да се занимава с нашите глупости.Иначе ги прежалвам без проблеми

kamion

тогава какво придлагаш?Ти търсиш ли  някаде другаде да караш?

Deja vu

Уха, интересна тема. Тези двете кукли ги познавам от 2007 г. Тогава работих при Капитана в Бургас. Тези двете бяха в неговия офис. Човека ги вкара в ДХЛ Германия. Той си беше с Петя, та затова и им помагаше, ама те го изгърбиха с много пари и така си построиха къщи, апартаменти и вили. Сега чувам че завличали всички фирми с които работели, та може и затова да затварят фирмата. Нинка била на хапчета, щото Жорето я заебал и избягал с некакви пари. Мисира на Петя за нищо не става освен да се прави на мутра и да заплашва колегите. Не знам как ще си вземете парите, щото много са заборчели и ще ядът казъка. Иначе Марийчето дето пише по-напред е секретарката на Петя, хубавка е и със силикон, ама те и трите са със ;) Абе курвенски офис, бегайте далеч

Dilyan_Zagorchev

Избягахме вече,ма без кинтите ;D.Темп-спед и Доганов са им взели повечето камиони доколкото разбрах.А оная цял живот да си стои на хапове,задето лъже хората.Върнаха ме в детската градина,че потънах в борчове заради тия курви

sush1978

Ето това исках да прочета от вас момчета ,че съм бил прав. ;D
Умирай трудно

Deja vu

Прав беше,трябва си луд да работиш за тях. А, чувам че Нинка била в психото. Някой знае ли нещо повече или е само партенка?

bobikat

Оня отгоре не прощава. Не се кахъри. Малко забавя, но не прощава.

bobikat